Gönderen Konu: Capillium saç ekimi 3000 greft  (Okunma sayısı 7780 defa)

Unat34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Capillium saç ekimi 3000 greft
« Yanıtla #16 : 30 Ocak 2019, 02:09:43 »
Şu anki güncel durum da bu arkadaşlar uyku sıkıntisi var biraz tedirginlik diyelim daha doğrusu ekim sureciyle alakalı şöyle bilgi vereyim lokal anestezi sağlık personeli olmam ve bu konulara vakıf olduğum halde beni biraz endiselendirmisti açıkçası çok ufak yanmalar dışında bir acı hissetmedim tabi ağrı eşiği kişiden kişiye değişebilir

Hiç korkma 10 güne bişey kalmaz yani kabuk dökümünden sonra normal yaşamına olduğu gibi devam ediyorsun tam anlamıyla bol bol su iç protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim 👍

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 30 Ocak 2019, 02:09:51 »
Çizgi sık ekilmiş gibi duruyor bir ekimde olması gereken olmazsa olmazlardan bir ayrıntı.umarım ekiminiz güzel olur ve capillium saç ekim merkezini forum olarak sizin sayenizde tanımış oluruz.benim bildiğim bu ekim merkezinin ilk örneği forumda siz oluyorsunuz.

Kriminal

• Full Member
« Yanıtla #18 : 30 Ocak 2019, 02:13:41 »
Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için arkadaşlar Allah herkesn gönlüne göre versin inşallah capillium klinikte bu işi yapan arkadaşlar sahsi samimi arkadaşım olurlar kendilerini sever guvenirim daha doğrusu şöyle şöyleyim piyasa da ekim işi yapan birçok kişiyi meslek icabı tanırım her birinin de değerli çalışmaları mevcuttur

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 30 Ocak 2019, 02:17:11 »
kriminal arkadaş bakın olayı belirtmiş,işi bilen kişilerin eline düştüğünüzde problem olmaz ama bu saç ekimi genel olarak şu sıralar biraz şansa gibi.türkiye de arkadaşlarım bu iş büyük bir sektör.yurt dışından binlerce hasta geliyor her gün.
bizim gibi işini sağlama almak istiyenler ya tanışları yada bu siteden çevre yapabiliyor.
türkiye deki saç ekiminin durumu bu şu anda.

Kriminal

• Full Member
« Yanıtla #20 : 30 Ocak 2019, 02:20:01 »
Ben ekim yaptirmadan önce forumdan çok yararlandım bilgi edindim bende kendi sürecimi sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlara da sordum konuyu isminizle paylaşmakta sıkıntı olur mu diye onlarda paylaşabilirsin deyince konuyu açtım süreç gerçekten uzun olduğu için insan paylaşım yaptikca bir nevi dertleşme gibi motive oluyor süreci kimseyi de sıkmadan bilgilendirerek devam ettireceğim inşallah

Kriminal

• Full Member
« Yanıtla #21 : 30 Ocak 2019, 02:26:00 »
Haklısın trablons forum bu konularda bilgi açısından çok değerli insanlar burda okuyup araştırdılar ona göre karar verip işlem yaptırabiliyor forumda birçok konu mevcut aynı ekim merkezinin hem çok başarı hemde çok başarısız sonuclari olabiliyor bunun başarılı yada başarısız olmasi sadece ekim merkezi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum kişiden kişiye sonuçlar değişebilir tabi ekim merkezleri de hayal satmayacak düzgün bilgilendirme yapacak o da önemli

Eien

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 30 Ocak 2019, 10:28:27 »
Saç teli kaliten yüksek, donör iyi ve saçların kıvırcık. Bu çok güzel kapatıcılık sağlayacaktır görüşüme göre.. Hayırlı sonuçlarınız olsun.

Kriminal

• Full Member
« Yanıtla #23 : 30 Ocak 2019, 11:38:40 »
Teşekkür ederim eien

Kriminal

• Full Member
« Yanıtla #24 : 30 Ocak 2019, 21:35:39 »
Bugün donör bölge bandajini çıkardım. yarın ilk yıkama için kliniğe gideceğim.yikamadan sonra da foto paylaşırım inşallah.herkese hayırlı akşamlar diliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 31 Ocak 2019, 11:42:35 »
Düzgün alım yapılmışa benziyor donör bölgesin hayırlısı olsun kardeşim geçmiş olsun
Global Moderator

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 31 Ocak 2019, 12:02:40 »
İnşallah kısa zamanda toparlar saçlar donör de agrı başlayabilir 1 2 gün sonra agrı kesici alırsın

Kriminal

• Full Member
« Yanıtla #27 : 31 Ocak 2019, 13:52:38 »
Bugün merkezde ilk yıkanmayı yaptırdık arkadaşlar son durum böyle

Kriminal

• Full Member
« Yanıtla #28 : 31 Ocak 2019, 13:54:20 »
Düzgün alım yapılmışa benziyor donör bölgesin hayırlısı olsun kardeşim geçmiş olsun
teşekkür ederim hintell görüşlerini benim için değerli eyvallah

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 31 Ocak 2019, 13:55:23 »
Ön hat cizginiz güzel olmuş ekim alanıda ilk yıkamadan sonra sağlıklı görünüyor Donör bölgesidr kısa zamanda toparlar umarım.

Facebook Twitter Instagram