Merhaba. 2.5 ay önce özgür nalbantta ekim yaptırdım.
Forumda daha önce böyle bi soru soran olmamıştır muhtemelen. Sadece mantık yürüterek veya bilimsel olarak sunacağınız fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar
Hobi olarak zıpkınla dalış yapıyorum. Haftanın 2 3 günü dalıyorum ve suda 4 5 saat cıvarı kalıyorum. Sorum şu;
Ekimden önce hocaya bunu danıştım, ekimden 4 hafta sonra denize girebilirsin sorun olmaz demişti. Ama sonra dalışta giydiğimiz elbiselerden hocaya bahsedince o da istersen biraz daha süreyi uzat demişti. Elbise vücudu tamamen sarıyor, aynı şekil başlığı da kafayı tamamen sarıyor, neopren denen esnek lastikimsi ve teni, kafayı hava ve su almayacak şekilde kapatıyor. Ben de garanti olsun diye 2 ay hiç dalış yapmadım ve yaklaşık 80. Günümdeyim. 10 15 gündür de dalıyorum. Ama psikolojik olarak çok rahat da hissettiğim söylenemez. Kafamı sıktığı için sanki çıkışları engelleyecekmiş hissi de var. Sizce süreci etkiler mi?
Ama mantıken de bu saatten sonra tutan kökler tuttu aradan 80 gün geçmiş, normal bir saçlı kafadan farkı yok gibi de düşünüyorum? Siz ne diyorsunuz?