hayırlı olsun
1) ilhan hocamı teklif etti saçlarını kısaltmadan ekelim diye
2 )cm kareye kaç greft ekildi
3)ekimin her türlü işlemini ilhan hocamı yaptı
4)ekim esnasında kaç kişilik ekiple girdi hoca
5)ekim yapılan yer hijyenikmiydi yani beklentini karşıladımı
6)ekim esnasında labali davranan oldu
Teşekkür ederim.Erken oldugu için yorum yapmayacagım ama saçların saglıklı-koyu renk-kalın telli.ekim için herşey tamam top hocada
Teşekkür ederim.
1) Evet operasyon günü teklif etti. Yani zaten kararımı vermiştim. Programımın yoğun olduğunu söylemiştim daha öncesinde. Tamamen kısaltsalar daha rahat ederlerdi. Düşünmüş olması hoşuma gitti.
2) Cm ye kaç greft ekildiğini bırak, ne yazık ki kaç greft ekildiğini bile bilmiyoruz. Her şey göz kararı. İyimser tahminim 1970 civarı toplam greft ekildiği yönünde.
3) İlhan hoca alımı yaptı. Sanırım her zamanki arkadaş kanal açtı. Kanal açan arkadaşla beraber bir hemşire (sanırım) greftleri yerleştirdi.
4) Benim üzerimde totalde 3 kişi çalışmış oldu.
5)Göze iyi görünüyordu. Yani en azından ortalıkta çöp filan yoktu. Ama mekan donanım açısından cerrahi işlemler için çok da yeterli bir yer izlenimi vermiyordu.
6)O yönden hiç bir sıkıntı olmadı. Herkes gayet iyi ve seviyeli idi. Yaptığı işi tartışabiliriz, öyle de yapacağız ama İlhan hoca iyi, güzel bir insan. Hem iyi, güler yüzlü, sıcak kanlı olup hem laubali olmamayı becermek zor iş. En başta İlhan hoca yıllardır bu işi yapmasına karşın mesafesini ayarlamaya çalışırken çok tereddütlü davrandı nasıl davranacağını çok bilemedi muhtemelen bu konuda herkesin beklentisi farklı.
Rica ederim.
"Şimdi erken olduğu için yorum yapmayacağım" diyince ben bunu "iyimser olmayan yorumumu kendime saklayacağım" diyorsun gibi anlıyorum. Açık olabilirsin, zannediyorum kimse için sorun olmaz.