Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu - Şakak ve Ön Çizgi - 2000 Greft - 190.gün  (Okunma sayısı 20856 defa)

James D.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, 10 gün kadar önce İlhan Serdaroğlu'na ekim yaptırdım, 2000 greft civarı ekilmiş olsa gerek. Karar vermem de bu sitenin de etkisi oldu, ben de sürecimi paylaşarak site içeriğinin zenginleşmesine ve bu konuda sıkıntı yaşayan arkadaşların doğru isimlere daha kolay ulaşmasına katkıda bulunmak istedim. Süreci olabildiğince yansız ve gerçekçi şekilde yansıtacağımdan hiç şüpheniz olmasın.

Öncelikle operasyon öncesi resimlerimi paylaşıyorum. Saçımın daha kısa olduğu resimler 2 ay kadar öncesine ait anca bunları bulabildim.

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İlhan Serdaroğlu - Şakak ve Ön Çizgi - 2000 Greft
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2016, 20:36:34 »
hocam sac yapımız birebir aynı özelden mesaj gönderdim bakarsanız cok sevinirim

James D.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2016, 20:55:55 »
5. Gün
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 20:59:35 Gönderen: James D. »

James D.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2016, 21:12:35 »
7. Gün

countdown34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2016, 21:23:19 »
Kardeşim hayırlı olsun . Ekim sonucunun mükemmel olacağından emin ol, tabi güzel baktığın surece çünkü greft çok ekilen alan dar. Ama bence erken davranmassin, ilerde dökülme olursa (inşallah olmaz) bu ekim seni pişman edebilir çünkü az alan için iyi sayıda greft harcanmış. Neyse bu ekim için konuşursak dediğim gibi olumsuz sonuç alma ihtimalin yön denecek kadar az. Ne kadar ücret ödedin, trixowell şampuan ve serum aldın mı?

James D.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2016, 21:34:54 »
Kardeşim hayırlı olsun . Ekim sonucunun mükemmel olacağından emin ol, tabi güzel baktığın surece çünkü greft çok ekilen alan dar. Ama bence erken davranmassin, ilerde dökülme olursa (inşallah olmaz) bu ekim seni pişman edebilir çünkü az alan için iyi sayıda greft harcanmış. Neyse bu ekim için konuşursak dediğim gibi olumsuz sonuç alma ihtimalin yön denecek kadar az. Ne kadar ücret ödedin, trixowell şampuan ve serum aldın mı?

Kardeş teşekkür ederim, eksik olma. İnşallah dediğin gibi olur, beklentim çok yüksek değil. Kardeşim benim yaş 30 gibi, saçlarım dökülmeye başlayalı o kadar çok zaman oldu ki normal halini hatırlamıyorum bile. Saçlarım çok çok yavaş geriliyor. İlhan hoca benimkinin erkek tipi dökülme olmadığını, saçımın genetik yapısının böyle olduğunu, daha fazla gerilemeyeceğini söyledi. Ben onun kadar iyimser olmasam da çok ciddi bir gerileme olmayacakmış gibi görünüyor. O yüzden bana sorsan daha fazla greft kullanılması gerekirdi diyorum. Ayrıca ön çizgi bozulmuşsa şakaklar gerilemişse bence ektirmek gerek, yüze ve saça şeklini veren tamamen ön çizgi  arka taraf ne kadar iyi olursa olsun ön çizgi bozulduktan sonra o saç çok iyi durmuyor. Arkayı beklemektense daha düşük greftle çift ekim daha mantıklı geliyor. Yaşlanınca esprisi kaçıyor artık, bence geç bile kaldım.

3500 tl ödedim ki bu da teşvik edici bir faktör oldu. Hiç bir birikim yapmadan bir aylık maaşı verdim gitti. Verdiğim parayı 10 saniye bile düşünmedim. Trixowell şampuan aldım ama losyon almadım kullanamam düzenli diye.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 21:43:01 Gönderen: James D. »

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2016, 21:46:56 »
hayırlı olsun
1) ilhan hocamı teklif etti saçlarını kısaltmadan ekelim diye
2 )cm kareye kaç greft ekildi
3)ekimin her türlü işlemini ilhan hocamı yaptı
4)ekim esnasında kaç kişilik ekiple girdi hoca
5)ekim yapılan yer hijyenikmiydi yani beklentini karşıladımı
6)ekim esnasında labali davranan oldu
Teşekkür ederim.Erken oldugu için yorum yapmayacagım ama saçların saglıklı-koyu renk-kalın telli.ekim için herşey tamam top hocada

countdown34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2016, 22:04:07 »
He tamam yaş olayını hesaba katmadim ben o zaman ektirmek konusunda da iyi yapmışsın, beklenti konusunda şunu söyliyim, açıkçası beklentin yüksek olsun bence çünkü az alana çok greft olmuş. İlhan hoca da iyi bi uzman o yüzden hiç stres yapma uyarıları dikkate alarak ilerle yeter.

James D.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2016, 22:09:59 »
hayırlı olsun
1) ilhan hocamı teklif etti saçlarını kısaltmadan ekelim diye
2 )cm kareye kaç greft ekildi
3)ekimin her türlü işlemini ilhan hocamı yaptı
4)ekim esnasında kaç kişilik ekiple girdi hoca
5)ekim yapılan yer hijyenikmiydi yani beklentini karşıladımı
6)ekim esnasında labali davranan oldu
Teşekkür ederim.Erken oldugu için yorum yapmayacagım ama saçların saglıklı-koyu renk-kalın telli.ekim için herşey tamam top hocada

Teşekkür ederim.

1) Evet operasyon günü teklif etti. Yani zaten kararımı vermiştim. Programımın yoğun olduğunu söylemiştim daha öncesinde. Tamamen kısaltsalar daha rahat ederlerdi. Düşünmüş olması hoşuma gitti.

2) Cm ye kaç greft ekildiğini bırak, ne yazık ki kaç greft ekildiğini bile bilmiyoruz. Her şey göz kararı. İyimser tahminim 1970 civarı toplam greft ekildiği yönünde.

3) İlhan hoca alımı yaptı. Sanırım her zamanki arkadaş kanal açtı. Kanal açan arkadaşla beraber bir hemşire (sanırım) greftleri yerleştirdi.

4) Benim üzerimde totalde 3 kişi çalışmış oldu.

5)Göze iyi görünüyordu. Yani en azından ortalıkta çöp filan yoktu. Ama mekan donanım açısından cerrahi işlemler için çok da yeterli bir yer izlenimi vermiyordu.

6)O yönden hiç bir sıkıntı olmadı. Herkes gayet iyi ve seviyeli idi. Yaptığı işi tartışabiliriz, öyle de yapacağız ama İlhan hoca iyi, güzel bir insan. Hem iyi, güler yüzlü, sıcak kanlı olup hem laubali olmamayı becermek zor iş. En başta İlhan hoca yıllardır bu işi yapmasına karşın mesafesini ayarlamaya çalışırken çok tereddütlü davrandı nasıl davranacağını çok bilemedi muhtemelen bu konuda herkesin beklentisi farklı.

Rica ederim.

"Şimdi erken olduğu için yorum yapmayacağım" diyince ben bunu "iyimser olmayan yorumumu kendime saklayacağım" diyorsun gibi anlıyorum. Açık olabilirsin, zannediyorum kimse için sorun olmaz.

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2016, 22:23:07 »
zaman ayırıp net cevaplar verdigin için teşekkür ederim.10 gün gibi zaman cok cok erken o yüzden yorum yapmayacagımı söylemiştim.Yanlış bir şey görmedim şu ana kadr 90 günü devir bir yanlış birşey görürsem affetmem zaten yerden yere vururum hocayı 'ironi yapıyorum' :) ama net greft sayısı ögren eger onlarda bilmiyorsa sorumsuzca ve saçma birşey ortaya cıkar.Senin ekim süreci dikkatli bir şekilde takip edecegim sanki benzer bir acıklıgımız var.Aşagıda göerebilirsin

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=451.0

James D.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Haziran 2016, 22:47:41 »
zaman ayırıp net cevaplar verdigin için teşekkür ederim.10 gün gibi zaman cok cok erken o yüzden yorum yapmayacagımı söylemiştim.Yanlış bir şey görmedim şu ana kadr 90 günü devir bir yanlış birşey görürsem affetmem zaten yerden yere vururum hocayı 'ironi yapıyorum' :) ama net greft sayısı ögren eger onlarda bilmiyorsa sorumsuzca ve saçma birşey ortaya cıkar.Senin ekim süreci dikkatli bir şekilde takip edecegim sanki benzer bir acıklıgımız var.Aşagıda göerebilirsin

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=451.0

Hmm. Verteks hariç senin durumun daha iyi görünüyor.

İlhan hoca da bana ekim tavsiye etmemişti ama saçı büyük oranda ön çizgi gösteriyor. Ben kendi durumuma bakarak (yani şakak artı ön çizgi ve düşük greft sayısı) İlhan hoca da karar kıldım. Farklı türde bir açıklığım olsaydı bu kadar rahat bu kararı alamazdım. Bu tip çalışmaları genelde güzel sonuçlanıyor. Sanırım net greft sayısını bilmiyorlar ben de yadırgadım bunu. Saç köklerini koydukları kaba belli bir sistematiğe göre koyuyorsalar eğer, bir kabın bir sırasında bir miktar noksan kalmıştı. Buradan 1970 civarı bir rakam çıkar. Kendi söylemleri biraz yuvarlak oldu. Gönül ister ki lafın gelişi "biz size size 2016 greft ektik şu kadarı tekli şu kadarı çiftli ... greft ektik" desinler Çok bir önemi var mı bilemiyorum ama ince detaylara titizlikle çalışıldığı izlenimi veriyor.

Kardeşim aklına ne gelirse direk sorabilirsin(herkes için geçerli), neyse odur açık şekilde cevaplarım

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Haziran 2016, 23:10:19 »
ewet senin vartex daha iyi durumda haklısın.Söyledigin şu söze katılıyorum kesinlikle ön cizgi sacı gösteriyor.dar ekimlerde gördügüm hadarıyla bir kaç
ekimini formda takip ediyorum genel anlamda başarılı.inşallah senin sacında iyi olur ve mutlu olursun.İyi bir sonuç alda cokda takılacak bir konu degil greft sayısı.Cok teşekkür ediyorum ilgin ve alakandan dolayı

James D.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 01 Haziran 2016, 23:26:08 »
ewet senin vartex daha iyi durumda haklısın.Söyledigin şu söze katılıyorum kesinlikle ön cizgi sacı gösteriyor.dar ekimlerde gördügüm hadarıyla bir kaç
ekimini formda takip ediyorum genel anlamda başarılı.inşallah senin sacında iyi olur ve mutlu olursun.İyi bir sonuç alda cokda takılacak bir konu degil greft sayısı.Cok teşekkür ediyorum ilgin ve alakandan dolayı

Valla genel anlamdaki başarı da şu aşamada işimi görür. İyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah sen de arzu ettiğin neticeyi bir şekilde alırsın. Rica ederim.

James D.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 01 Haziran 2016, 23:54:46 »
He tamam yaş olayını hesaba katmadim ben o zaman ektirmek konusunda da iyi yapmışsın, beklenti konusunda şunu söyliyim, açıkçası beklentin yüksek olsun bence çünkü az alana çok greft olmuş. İlhan hoca da iyi bi uzman o yüzden hiç stres yapma uyarıları dikkate alarak ilerle yeter.

Biraz beklentimi fazla yüksek tutmuştum sanırım. Yoksa sonuçla ilgili çok bi karamsarlığım yok. Pek stres yaptığım söylenemez biraz daha kabuklarım dökülsün de işe güce döneyim diye bekliyorum, sonrasında bekleyip göreceğiz. 4000 yerden delinen saç derim için aynısını söyleyemem tabi ; son günlerde ekim olmayan normal saçlarımda da ciddi bir dökülme başladı ki yer yer kendini hissettiriyor. Çok rastlanılan bir durum değil sanırım ama yine de tekrar sağlıklı şekilde çıkacaklarını tahmin edip yine stres yapmıyorum (yoksa yapmalı mıyım :P )

James D.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 01 Haziran 2016, 23:57:03 »
Bir diğer mesele ki biraz da bu soruları sormak için üye oldum. Tecrübeli arkadaşlar denk gelir de fikir beyan ederse sevinirim.
Bugünlerde kabuklar hızla dökülüyor, bir kaç güne pek bir şey kalmayacak gibi. Ama kabuklarla birlikte kayda değer miktarda saç teli de geliyor. Bir miktar gelmesinin normal olduğunu biliyorum ama nekadarı. Yani baya baya bi düşen var çoğunlukla kökleri yok gibi, bazen cılız kökleri olanlar oluyor. Bu düşen saçlar ekim alanında yer yer seyrek bir görüntü oluşmasına neden olmuş durumda. 10.günde artık çok da aşırı yumuşak davranmaya gerek yok sanırım. Şu aşama şok dökülme için erken olduğundan bir aksilik var mıdır diye aklıma geliyor. Bir fikriniz varsa sevinirim.

Diğer bir mevzu, hemen herkesin şok dökülmeyi azaltmak, yada süreci hızlandırmak için bir formülü var ama daha işe yarayanını görmedim. Sanırım bu konuda bir şeyler yapmama gerek yoktur.

Facebook Twitter Instagram