Gönderen Konu: clinicexpert 4150 greft  (Okunma sayısı 25402 defa)

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
Ynt: clinicexpert 4150 greft
« Yanıtla #75 : 18 Mart 2019, 19:21:19 »
clinic expert saç ekimi merkezi.
clinic expert saç ekimi yorumları ve şikayetleri:
Bazı arkadaşlar iyi okumuyor sanırım şuan daha 60. Gün olmadı bile ve minicik bi boşluk bile kalmadı kafam ayna gibiydi milet altıncı ayda benim gibi oluyor oww iyi iyi az daha bekle diyolar daha bugün 2. Prp işlemim yapıldı tam 5 seansım daha var ücretsiz. 8. Kata gidip çaktırmadan bi tur atın anlatsınız ama kim naparsa yapsın tabi sonra reklam yapıyon der biri canımı sıkar. Ön çizgimide kendim çizdirdim orjinalde öyleydi önceden basma kalıp falan nedemek oluyo nası kelime kardeşim o neyiz biz eşyamıyız değişik değişik yazıyon

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 18 Mart 2019, 19:55:38 »
Bazı arkadaşlar iyi okumuyor sanırım şuan daha 60. Gün olmadı bile ve minicik bi boşluk bile kalmadı kafam ayna gibiydi milet altıncı ayda benim gibi oluyor oww iyi iyi az daha bekle diyolar daha bugün 2. Prp işlemim yapıldı tam 5 seansım daha var ücretsiz. 8. Kata gidip çaktırmadan bi tur atın anlatsınız ama kim naparsa yapsın tabi sonra reklam yapıyon der biri canımı sıkar. Ön çizgimide kendim çizdirdim orjinalde öyleydi önceden basma kalıp falan nedemek oluyo nası kelime kardeşim o neyiz biz eşyamıyız değişik değişik yazıyon

Boş ver sen kardeşim ben ekimini beğendim garip bir şekilde şu an çok iyi duruyor .garip çünkü şok dökülme sanki çok olmamış gibi duruyor biraz daha net üstten çekilmiş bir foto atabilirmisin.

es_umit

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #77 : 19 Mart 2019, 00:08:20 »
Fotograf paylaşımlarınızı bekliyoruz ustadim. Ben de clinicexpert le görüşüyorum surmadan ariyorlsr karar verdiniz mi diye bu biraz rahatsiz ediyor aslinda ama suan cok kararsizim acikcasi firmanin forumda referansi cok az ve fabrika gibi calisiyorlar mubarek gunde 70 ekim saka gibi bir rakam!!!

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #78 : 19 Mart 2019, 00:32:17 »
Fotograf paylaşımlarınızı bekliyoruz ustadim. Ben de clinicexpert le görüşüyorum surmadan ariyorlsr karar verdiniz mi diye bu biraz rahatsiz ediyor aslinda ama suan cok kararsizim acikcasi firmanin forumda referansi cok az ve fabrika gibi calisiyorlar mubarek gunde 70 ekim saka gibi bir rakam!!!

Youtubda ay ay video paylaşıyorum üstte linki atmıştım ordanda bakabilirsiniz. En az 50 tane eleman sadece karşılama araç transferi danışma ilgilenme gibi işler yapıyor gerçekten öyle yoğun ben işlemden çıktım kolumdan tutarak lavaboya götürdüler  ordanda yemek yemeye hani her adımda yanınızdalar. Dediğim gibi son bi bçuk senedir Türk hastalara ekime başlamışlar. Ful arap dolu hastane çok büyük 8. Kat sadece hasta ilgilenme ve prp için 30 oda var. Eksi 2 kattada komple ekim 40 a yakın oda var hepsi ful dolu.

Yenilmez

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #79 : 19 Mart 2019, 01:04:08 »
hastanenin verdiği dışında bir şey kullanıyor musun? benim kabuklar dökülmedi daha 10.gün

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #80 : 19 Mart 2019, 04:16:48 »
hastanenin verdiği dışında bir şey kullanıyor musun? benim kabuklar dökülmedi daha 10.gün

Hayır sadece verdikleri köpüğü kullandım ve 9. gün yıkamamda tamamen bitti kabuklar bende.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 19 Mart 2019, 18:11:05 »

valla kardeş kendin istemiş olabılırsın onlar çizmiş sende okeylemişssindir de böyle ön cizgi olmaz miki mouse gibi diğer cizgileride aynı seni kızdırdıysam kusuruma bakma ama garip ön cizgi estetik değil.

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #82 : 19 Mart 2019, 18:47:59 »
valla kardeş kendin istemiş olabılırsın onlar çizmiş sende okeylemişssindir de böyle ön cizgi olmaz miki mouse gibi diğer cizgileride aynı seni kızdırdıysam kusuruma bakma ama garip ön cizgi estetik değil.

Bak bilader ben sana kızdığımı belli etmişim hala miki maus falan yazmışsın bişey diyicem olmuycak. Benim saç çizgimi değil sabır çizgimi geçiyosun bana lakap takıp bişeye benzetip durma bu son olsun beğenmediysen beğenmedim de geç hayırdır bana miki falan yazıyonn
« Son Düzenleme: 19 Mart 2019, 21:03:52 Gönderen: Osmanbaba »

es_umit

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #83 : 28 Mart 2019, 20:05:48 »

Üslubunuz ve muhtemelen niyetiniz de hic hos degil. 🤫

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 28 Mart 2019, 20:42:25 »
son durum nedir?

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #85 : 30 Mart 2019, 14:00:37 »
son durum nedir?
Resimde çok belli olmaz şekilde birsürü saç uclerı çıktı ve hala çıkıyor çok mutlu ve umutluyum artık şükür:) 3. Ay dolsun resim atıcam

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #86 : 30 Mart 2019, 14:02:22 »
Üslubunuz ve muhtemelen niyetiniz de hic hos degil. 🤫
Kardeşim heryerde var böyle değişikler ben belaya bulaşmıycam dedikçe onlar beni buluyor..

es_umit

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #87 : 08 Nisan 2019, 23:51:51 »
Kardeşim heryerde var böyle değişikler ben belaya bulaşmıycam dedikçe onlar beni buluyor..

yeni fotolarını bekliyoruz dostum iyi de olsa kötü de olsa paylaşımını ihmal etme lutfen. Bir çok kişi clinicexpert in sonuçlarını merak ediyor

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 09 Nisan 2019, 13:26:58 »
Son durum nedir osman baba varmı bir gelişme.

Devran.

• Full Member
« Yanıtla #89 : 09 Nisan 2019, 22:45:48 »
Bu aralar baya ismi geçen bi clinic arkaşta orda ekim yaptırmayı düşünüyor. Ekiminiz güzel olmuş. Yeni resimler bekliyoruz. Hayırlı olsun. MaşaAllah.
Burdan benim ekimimede bakabilirsiniz.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=6343.0

Facebook Twitter Instagram