Gönderen Konu: clinicexpert 4150 greft  (Okunma sayısı 25429 defa)

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: clinicexpert 4150 greft
« Yanıtla #31 : 31 Ocak 2019, 01:07:48 »
O düşen saç telini kafana takma dostum daha ekimin başındasın olur öyle şeyler,her ekimde oluyor.
Benim merak ettiğim clinicexperti nerden buldun ,forumda pek bilinmeyen bir yer üstelik dhı ile ekim yapmalarına rağmen.misal forum müdavimi ben dhı ekim yapan yerlerin hepsini biliyorum sanıyordum  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 31 Ocak 2019, 01:43:21 »
Herkes de olan normal durumlar kabuk saç teli yada kabuğa yapışmış kabukla gelen saç telleri. Kökler derinin 5 mm altında merak etme
Global Moderator

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 31 Ocak 2019, 01:44:39 »
kabuk parçası o düşen.10. gün yıkamada zaten tamamen aldıracaksın kabukları ,sakin ol :)

😊 ama yanında köksüz bi saçda var o niye düşüyor

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 31 Ocak 2019, 01:48:30 »
O düşen saç telini kafana takma dostum daha ekimin başındasın olur öyle şeyler,her ekimde oluyor.
Benim merak ettiğim clinicexperti nerden buldun ,forumda pek bilinmeyen bir yer üstelik dhı ile ekim yapmalarına rağmen.misal forum müdavimi ben dhı ekim yapan yerlerin hepsini biliyorum sanıyordum  :)

Eyvallah sağolun tamamen tesadüf face de reklamını gördüm global marka falan yazıyodu  oradanda fiyat aldım sonra evimede çok yakın yerdeymiş sonra konuştuğum ilgili bana güven verdi bi gittim görüşmeye doğru yerdeyim dedim o kalabalığı görünce.

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 31 Ocak 2019, 01:50:54 »
Herkes de olan normal durumlar kabuk saç teli yada kabuğa yapışmış kabukla gelen saç telleri. Kökler derinin 5 mm altında merak etme

Teşekkür ettim yani kök duruyor dimi hani 7. gün düşmesi acaba dedim kökmü öldü tutmadı öle değildir inşAllah sağolun

tks123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 31 Ocak 2019, 07:52:42 »
Ekimin hayırlı olsun. Umarım sonucunuz istediğin gibi olur.
Bu merkezle bende görüştüm fakat bana güven vermedi. Günde 70 ekimden bahsettiler hem de dhi yöntemi ile. Verdikleri fiyat fue yönteminden bile daha ucuz üstelik.

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 31 Ocak 2019, 08:07:09 »
Ekimin hayırlı olsun. Umarım sonucunuz istediğin gibi olur.
Bu merkezle bende görüştüm fakat bana güven vermedi. Günde 70 ekimden bahsettiler hem de dhi yöntemi ile. Verdikleri fiyat fue yönteminden bile daha ucuz üstelik.

Güvenmemekde haklı olabilirsin bu şartlarda ama çalışan sayısının haddi yok hastanenin iki katı bu firmaya ait asansöre kadar biri koridora kadar başka biri ilaçlar için başka biri kapıya kadar başka biri eşlik ediyor kapıda vıp lüks bir araçla şoförün bekliyor evine götürüyor çok büyük bi sistem var bunu anlatmakla anlamazsın bende öyleydim sadece evime yakın diye gitmiştim ilk önce:)

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 31 Ocak 2019, 23:28:43 »
Herkese teşekkürler sağolun ekim öncesi bu şekildeydim.
Önlere kalemle çok sıkı ekildiğini üstlere sıkılaştırma arka tepeyede doldurma yapıldığı söylendi. İlgi hizmet süperdi. 40 adet oda var ve 40 adet 4 er 5  kişilik ekipler var her odada dolu. Umarım sonucda iyi olur saç dönorum kalın ve iyi denmişti.

Hayırlı akşamlar üstat bişey sormak istiyorum ben ekimin 4. Gününden itibaren saç serumu kullanmaya başladım acaba yanlışmı yapıyorum 21. Günden itibaren kullanın yazıyor kutudada :(

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 01 Şubat 2019, 00:03:24 »
Hayırlı akşamlar üstat bişey sormak istiyorum ben ekimin 4. Gününden itibaren saç serumu kullanmaya başladım acaba yanlışmı yapıyorum 21. Günden itibaren kullanın yazıyor kutudada :(

saç serumu nedir nasıl bir şeydir ben şahsen ilk defa duyuyorum.

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 01 Şubat 2019, 01:16:47 »
saç serumu nedir nasıl bir şeydir ben şahsen ilk defa duyuyorum.

Bi kutuda minik minik cam tüpler oluyor 10 tane falan. Saç diplerine damlatılıyor o şekilde

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 01 Şubat 2019, 18:59:03 »
Arkadaşlar bugünkü yıkamada kabukların yarısından fazlası kendiliğinden temizlendi azıcık kaldı ve saçlarımvortaya çıktı ben çok beğendim bukadar beklemiyordum böyle kısayken bu görüntüdeyse inşAllah şokdan sonra hepsi geei gelirde büyürse çok iyi olucak inşAllah ve kalem ekimi olmasının güzelliği belli olmuş herbiri öyle orjinal duruyorki açıları bile süper Allah ım inşallah sonucunuda dahada mutlu kıldın hepimize inşAllah

Kelherkül

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 01 Şubat 2019, 18:59:57 »
kardeşim sana özel mesaj attım bakabilirmisin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 01 Şubat 2019, 22:00:51 »
Arkadaşlar bugünkü yıkamada kabukların yarısından fazlası kendiliğinden temizlendi azıcık kaldı ve saçlarımvortaya çıktı ben çok beğendim bukadar beklemiyordum böyle kısayken bu görüntüdeyse inşAllah şokdan sonra hepsi geei gelirde büyürse çok iyi olucak inşAllah ve kalem ekimi olmasının güzelliği belli olmuş herbiri öyle orjinal duruyorki açıları bile süper Allah ım inşallah sonucunuda dahada mutlu kıldın hepimize inşAllah

o saçlar bıraz daha uzayacak şok dökülme öncesi işte ozaman daha tatlı bır goruntu olusucak suan gördügün  ilerideki sonuca yakın görüntü hayırlı olsun tehkıkelı donemı saglıklı sekılde atlattın.
Global Moderator

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 02 Şubat 2019, 00:38:13 »

o saçlar bıraz daha uzayacak şok dökülme öncesi işte ozaman daha tatlı bır goruntu olusucak suan gördügün  ilerideki sonuca yakın görüntü hayırlı olsun tehkıkelı donemı saglıklı sekılde atlattın.

Sağolun teşekkürler 9. Gün fotom bu şekilde
yorum bekliyorum nasıl görünüyor kabuklarla birliktede bayağı düşen saç telleride oldu yorum ve tavsiyelere açığım kalın sık dolu bi saç istiyorum inşAllah bu saçların geri çıkmama tada az çıkma gibi bi olasılığı yoktur inşAllah

Facebook Twitter Instagram