Gönderen Konu: clinicexpert 4150 greft  (Okunma sayısı 25428 defa)

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
Ynt: clinicexpert 4150 greft
« Yanıtla #15 : 29 Ocak 2019, 19:00:18 »
Kalemle ekildiği için özellikle takip edeceğim bir ekim olacak ,kabuk dökümü görüntüyü şimdiden merak ettim doğrusu :)
Bu kadar yoğun çalışan bir yer nasıl kalemle ekim yapıyor oda ayrı garip bir durum .benim bildiğin dhı ekimi çok uzun sürüyor sizin ekim kaç saat sürdü acaba ?

Şimdi 6. Gündeyim hafifden kabuk pullanmalar başladı. Her ekip beş kişilik Bir doktor 4 asistan kaleme diziyor ekiyor

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 29 Ocak 2019, 19:09:13 »
Hayırlısı olsun , güzel görünüyor yalnız ön çizgi üstten biraz garip duruyor.
Profilden nasıl ?

Teşekkür ederim sevindim

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 29 Ocak 2019, 19:12:48 »

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 29 Ocak 2019, 20:49:45 »
Hayırlı olsun hocam. Öncesi daha yakın plan resimleriniz var mi acaba? Tepeye de ekim olmuş galiba planlamayı mevcut resimlerden anlayamadım ama on kısıma baya yoğun çalışılmış tutarsa baya memnun kalabilirsiniz.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 30 Ocak 2019, 01:57:21 »
Tepeden çekilmiş net bir fotoğraf yükleyebilirmisiniz acaba özellikle dhı ekimi olduğu için görüntüyü merak ettim.

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 30 Ocak 2019, 17:29:52 »
Hayırlı olsun hocam. Öncesi daha yakın plan resimleriniz var mi acaba? Tepeye de ekim olmuş galiba planlamayı mevcut resimlerden anlayamadım ama on kısıma baya yoğun çalışılmış tutarsa baya memnun kalabilirsiniz.

Sağolun öne sıkı ekim üstlere ve arka tepeyede sıkılaştırma yapıldı. Eski halim bu şekilde

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 30 Ocak 2019, 17:41:13 »
Tepeden çekilmiş net bir fotoğraf yükleyebilirmisiniz acaba özellikle dhı ekimi olduğu için görüntüyü merak ettim.

Önceden olan saçlarımın çıkış şekliyle aynı açıda ve aynı yönde duruyor yeni ekilenler baya kendi sım gibi duruyor yönleri
 İnşAllah güzelce çıkarlar aminnn

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 30 Ocak 2019, 17:49:15 »
Arkadaşlar ekimin 4. Günü saç serumu kullanmaya başladım günlük 2 ml. Damlatıyorum saçlarıma bi sıkıntı olmaz dimi. Bide ensemde biraz ara ara ağrı oluyor parol geçirmiyor biraz daha iyi bi ağrı kesici tavsiyeniz vermı

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 30 Ocak 2019, 17:50:37 »
Bence finasterid araştır merkez düzenli güzel bir ekim yapmış ön cizgini begendim son paylaşımlarında

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 30 Ocak 2019, 17:59:16 »
Bence finasterid araştır merkez düzenli güzel bir ekim yapmış ön cizgini begendim son paylaşımlarında

Bu haplarla ilgili hiç bilgim yok hiçde kullanmadım yan etki falan yazıyor sürekli içmek gerekli yazanlar var nedir nu durum bundan alıp bikaç ay kullansam yeterli olmazmı bilgi verirmisiniz

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 30 Ocak 2019, 18:02:38 »
Yan etki durumları bazı kişilerde oluyor bende araştırıp bu forum sayesinde kullanmaya başlamıştım bi sorun yaşamadım ama saç ekiminde çıkışlara çok güzel destek oluyor en azından 6 ay kullanman çok fayda sağlayacaktır tabi sen bilirsin. Bu arada ekim sıklığını ön bölgede çok beğendim 10 günü dikkatli atlat yıkamalarını düzenli yap

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 30 Ocak 2019, 18:14:22 »
Yan etki durumları bazı kişilerde oluyor bende araştırıp bu forum sayesinde kullanmaya başlamıştım bi sorun yaşamadım ama saç ekiminde çıkışlara çok güzel destek oluyor en azından 6 ay kullanman çok fayda sağlayacaktır tabi sen bilirsin. Bu arada ekim sıklığını ön bölgede çok beğendim 10 günü dikkatli atlat yıkamalarını düzenli yap

He ozaman iyi bi süreliğine kullanılır. Serum kullanıyorum serumu bırakmama gerek yok dimi o hapı kullanmak için?
Beğenmenize sevindim mutlu oldum inşAllah tutar hepsi. Bugün 7. Günümdeyim günlük bir defa köpükle ve şampuanla anlatldğı gbi dikktl ce yıkıyorum kabuklar dökülmeye başlıyor teşekkürler

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 30 Ocak 2019, 18:23:25 »
10 güne kabukları temizlemiş olursun inşallah evet beğendim gerçekten.

Birlikte kullanabilirsin serumla sorun yok tekrar hayırlı olsun.

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 30 Ocak 2019, 23:03:53 »
Ön bölge gayet sıkı bir ekim olmuş. evet var olan saçlarınızda kaliteli duruyor
Güzel bir sonuç alacağınızı düşünüyorum inşallah

Çok sevindim sizlerdende böyle şeyler duyduğuma çok sağolun inşAllah güzelce çıkar saçlarım..

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 31 Ocak 2019, 00:47:00 »
Şimdi 6. Gündeyim hafifden kabuk pullanmalar başladı. Her ekip beş kişilik Bir doktor 4 asistan kaleme diziyor ekiyor

Arkadaşlar 7. Günün akşamında böyle minik kabukla beraber minik saç tanesi düşmeye başladı kafamdan kökü falan yok ama nedir bu bikaç sefer oldu tedirgin oldum:(

Facebook Twitter Instagram