Gönderen Konu: clinicexpert 4150 greft  (Okunma sayısı 25377 defa)

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
Ynt: clinicexpert 4150 greft
« Yanıtla #90 : 10 Nisan 2019, 02:49:29 »
Bu aralar baya ismi geçen bi clinic arkaşta orda ekim yaptırmayı düşünüyor. Ekiminiz güzel olmuş. Yeni resimler bekliyoruz. Hayırlı olsun. MaşaAllah.

Arkadaşlar bugün gün ışığındaki resmim. Bu hafta 4. Prp seansımı yaptırıcam. 3. Ay olmamasına rağmen iyi olduğunu düşünüyorum çünkü tüy dahi yoktu kafada:)
Yanlız bilenlerden bilgi bekliyorum 2. Resimdeki teller saç diplerinden az önce tırnağımla tutup çekince çıktı köksüz ve aynı şok dökülmedeki tellerle aynı şekilde diğer daha uzun olanlar gelmiyor acıyor ama kabuk dökümü sonrasındaki uzunlukda olan bazıları böyle çekince çıkıyor bunlar şok dökülmede düşememiş olanlarmı neden çıkıyolar lütfen özellikle hintell başkandan bi yorum bekliyorum

49_mehmet

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #91 : 10 Nisan 2019, 03:22:28 »
Kardeş birşey sorucam prp nin faydasını gördüm mü ?
Çok fark edilir bir etkisi varmı prp nin
Bende saç ekimi yaptım prp yapiyim yapmiyim kararsizim

Kurt_Mehmet

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #92 : 10 Nisan 2019, 13:32:27 »
bu işlerden pek anlamıyorum ama 3.ayda çok temiz görünüyor. saçlarını güle güle kullan darısı her isteyenin başına :) bende ekim yaptırmayı düşünüyorum ama hala emin olamadım çok kararsızım. clinicexpertin ekim sonrasındaki ilgi ve alakaları nasıldı? sen memnun kaldın mı bu firmadan

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 10 Nisan 2019, 14:22:56 »
Osman baba memnunmusun ön cizgiden?

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #94 : 10 Nisan 2019, 17:26:48 »
Kardeş birşey sorucam prp nin faydasını gördüm mü ?
Çok fark edilir bir etkisi varmı prp nin
Bende saç ekimi yaptım prp yapiyim yapmiyim kararsizim

Ekimden önce elimi ıslatıp sürünce saçlar geliyodu en az 3 tane falan şuan bir tane dahi gelmiyor buda çok mutlu edici bişey şükür. Prp den olduğunu düşünüyorum. Daha 4 seansım daha var ücretsiz. Hepsine gidicem yanlız sprey sıkıyor prp iğnesi yaparken ama hafif acıyor ama değer

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #95 : 10 Nisan 2019, 17:32:56 »
bu işlerden pek anlamıyorum ama 3.ayda çok temiz görünüyor. saçlarını güle güle kullan darısı her isteyenin başına :) bende ekim yaptırmayı düşünüyorum ama hala emin olamadım çok kararsızım. clinicexpertin ekim sonrasındaki ilgi ve alakaları nasıldı? sen memnun kaldın mı bu firmadan

Daha 3. Ay olmasına 15 gün var ama sağolun :) memnunum şükür özellikle ilgi profosyonel vıp araçla getirip götürüyorlar adam kapımı açıyo inip daha ne olsun kendi aracımla geleyim dedim yok zahmet etmeyin dediler. Ekimden sonrada götürüyolar yıkıyolar köpükle falan onda bile karşılıyolar kapıda. Evimede çok yakın ve büyük bi hastane o yüzden güven verdi bana ben çok aşırı kararsızdım

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #96 : 10 Nisan 2019, 17:34:54 »
Daha 3. Ay olmasına 15 gün var ama sağolun :) memnunum şükür özellikle ilgi profosyonel vıp araçla getirip götürüyorlar adam kapımı açıyo inip daha ne olsun kendi aracımla geleyim dedim yok zahmet etmeyin dediler. Ekimden sonrada götürüyolar yıkıyolar köpükle falan onda bile karşılıyolar kapıda. Evimede çok yakın ve büyük bi hastane o yüzden güven verdi bana ben çok aşırı kararsızdım
Youtubda videomu izleyip orada ekim yaptıranlar var mail atıyolar:)

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #97 : 10 Nisan 2019, 17:38:47 »

Arkadaşlar bugün gün ışığındaki resmim. Bu hafta 4. Prp seansımı yaptırıcam. 3. Ay olmamasına rağmen iyi olduğunu düşünüyorum çünkü tüy dahi yoktu kafada:)
Yanlız bilenlerden bilgi bekliyorum 2. Resimdeki teller saç diplerinden az önce tırnağımla tutup çekince çıktı köksüz ve aynı şok dökülmedeki tellerle aynı şekilde diğer daha uzun olanlar gelmiyor acıyor ama kabuk dökümü sonrasındaki uzunlukda olan bazıları böyle çekince çıkıyor bunlar şok dökülmede düşememiş olanlarmı neden çıkıyolar lütfen özellikle hintell başkandan bi yorum bekliyorum

hintell arkadaşı etiketlermisiniz bi yorum yapsın

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #98 : 10 Nisan 2019, 21:29:01 »

Buda en son halim arkadaşın telefonuyla çektim benimki çok beyaz çekiyor bu tam olduğu gibi

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 10 Nisan 2019, 22:24:53 »
sende şok dökülme tam olarak bitmemiş galiba o parmağındakiler onlar olmasın.

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #100 : 11 Nisan 2019, 01:09:13 »
sende şok dökülme tam olarak bitmemiş galiba o parmağındakiler onlar olmasın.
Bende onu merak ediyorumda kimsenin pek bildiği yok galiba.
Benim şok dökülmede fazla dökülme olmamıştı ama bu uzayan saçların arasında bunlardan var aynı ekim saçıyla aynı uzunlukta bilen çıkmafı daha sadece elimle hafif çekince düşüyor yzunlarda sıkıntı yokda

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 11 Nisan 2019, 01:51:14 »
bu parmagındakı saçlar ekım lanındakı cıkan saçlarmı şok dökülmeden kalma saçlarmı
Global Moderator

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #102 : 11 Nisan 2019, 13:42:57 »
bu parmagındakı saçlar ekım lanındakı cıkan saçlarmı şok dökülmeden kalma saçlarmı

Reis bende çıkan hiçbi saç dökülmüyor çekince canım acıyor hatta. Bu parmağımdakiler saçların arasında koyu siyah kalın teller yani ilk ekimden kalanlardan. 50 tel falan vardı onlarıda döktüm zaten. Yııkayınca gitmiyor parmakla dokunma hassaslığıyla hafif çeknce ucu boşta köksüz aynı şokdakiler gibi düşüyor. Yeni çıkanlar biraz daha ince çıkıyor belli yani. Hıntell reis bunlar şokdan kalanlardır dimi ben eminimde yinede uzuldum bide şokd fazla dökülmemişti baya kalmıştı böyle saç çoğu direk uzadıydı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 11 Nisan 2019, 13:48:17 »
Henüz saç çıkış zamanında olmadığın için şok süresi uzamış şoktan kalanlar evet alttan gelen kendi saçların üsteki cansız kalanları döküyor kısaca kafana takma sabırla bekle dostum.
Global Moderator

Osmanbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #104 : 11 Nisan 2019, 16:55:46 »
Sağolasın bekliyorum hayırlısı 100. günü bi geçelim bakalım iyi olucak inş. Biotin hp 5000 günlük iki tablet kullanıyorum son 2 haftadan beri. Yanında xpecia tavsiye edermisin ufak çaplı bi destek olmadı yeterli diye düşünüyorymda ikisi bir olurmu acaba başkan sence

Facebook Twitter Instagram