Bugün clinicexpert firması ile şişlideki bürolarında görüştüm, önce bir bayanla görüştüm kendini doktor yardımcısı diye tanıtı arkasında bi bey geldi doktorum dedi ama sormadım ne doktorusnuz diye, neyse bana anlatıldı choi yöntemi ile saç ekim yapıyoruz dedi 3500-400 arası ekime ihriyacınız var ve 7-8 saatte biter dendi ben onlara bu yöntemle tek günde bu işlerin yapılmayacağını başka bi firmalardan duyduğumu söyledim ama bunlar ticari amaçlı 2 ye bölüyolar dedi fiyat ve ödeme kolaylığı açısından bakıldığında çok cazip geldi bana ama teredütlerim var:
1-DHİ-CHOİ ekim yapabilecek 50-60 ekibi nasıl temin etmişler bu ekim uzmanlık isteyen bir iş diye duydum ve kendilerinin aynı anda 50-60 ekim birden yaptıkalarını söylediler.
2-Bu ekim yöntemiyle gerçekten 1 günde bkadar ekim yapılabiliyromu 6000 grefte kadar ekim yaptık dedi bana
3-Ben başka yerlerlede görüşmüştüm ve tepe ve aralara sıkılaştıma yapılacak demişlerid ancak burası mevcut köklerinize zarar veririz kök olan yerlere girmeyelim başka yöntemlerle güçlendirelim dedi