Hayırlı olsun kardeş. Bende bu ay içinde görüşmeye gidip tarih belirleyeceğim şahin beyle. ekim sürecini açıklarmısın biraz daha.
1- saç analizi yaptımı şahin bey?
2- ekim sonrası saç mezoterapisi yaptımı yada yapacakmı?
3- donör alımı, kanal açılması ve köklerin yerleştirilmesi işlemlerini kendimi yaptı?
4- ücreti nakitmi alıyor. kredi kartı kullanıyormu?
inşallah ekimin hayal ettiğin gibi olur. bol şanslar
Teşekkür ederim, senin de saç ekimin şimdiden hayırlı olsun kardeşim.
1 - Ben başka ülkeden geldiğim için ilk önce resimleri yolladım, Şahin bey de resimlerden göründüğü kadarıyla ne kadar greft alınabilir, hangi bölgeye ekilebilir gibi konularda bilgi verdi. Ekimden bir gün önce de kendisiyle yine görüştüm ve bir kez daha saçlarımı inceledi ve ne yapılabileceği konusunda bilgilendirdi.
2 - Ekim sonrası, yani ameliyat yapıldıktan hemen sonra bir kez PRP yapıldı. Saç mezoterapisi farklı bir uygulama bildiğim kadarıyla, bu konuda bir bilgim yok.
3 - Donör alımı ve kanal açılımını Şahin bey kendisi yaptı. Bu sırada da asistanı Ergin bey saç köklerinin toplanması ve diğer tıbbi işlemlerle ilgilendi. Köklerin yerleştirilmesini asistanları Tuğba, Elif ve Çiğdem hanımlar yaptılar.
4 - Ben ücreti nakit ödediğim için kredi kartıyla ilgili bir bilgim yok maalesef.