Saç Ekimi Sonuçları
iyi gidiyorsunuz hayırlı olsun. mümkünse donör görüntüsü atabilir misiniz?
Sakalların tekli , ensenizden alınanlarında ilk Ekim’de alınanlardan arta kalan greftler olduğunu göZönünde bulundurmak gerekirse, 2.2 ortalaması olan herhangi birinin 2800-2900 greftlik Ekimine denk bir Ekim yapılmış. Açıklık alan çok geniş. 120 gğn olmasına rağmen aldıgınız sonuç tatmin edici. %15-20 lik bir artış bile bu Ekim İçin çok iyi tanımlamasını hakedecektir.İlk ekimdeki gibi 4. Aydan sonra oylama %60 şık bir artış beklemek dogru olmayacaktır.Gayet iyi güle güle kullanın
donör de iyi durumda ben 180 200 gibi tatmin edecek bir sonuca ulaşacağınızı düşünüyorum. sonra ki süreçte de saçlar daha da hacim kazanır iyi bir görüntü alır. tepeye de bence ellemeyin nazarlık olarak kalsın
Bugün 140. Gün.Sanırım en son 25-26 yaşlarında saçlarım böyle şekil alıyordu Not: Fotoğrafı ekimin gelişim kıyaslaması için atmadım, mutluluktan attım. lütfen ters ışık vs demeyin 10 gün sonra 150.Gün fotoğrafını kıyaslama amacıyla atacağım.
Alıntı yapılan: Abc - 13 Haziran 2019, 13:01:29Bugün 140. Gün.Sanırım en son 25-26 yaşlarında saçlarım böyle şekil alıyordu Not: Fotoğrafı ekimin gelişim kıyaslaması için atmadım, mutluluktan attım. lütfen ters ışık vs demeyin 10 gün sonra 150.Gün fotoğrafını kıyaslama amacıyla atacağım.Ters ışık ve kötü çözünürlük. Olmamış bu saç.
daha da gelişim olacaktır. Gayet güzel gözüküyor kardeşim. Hayırlı olsun güle güle tara
Alıntı yapılan: Abc - 13 Haziran 2019, 13:01:29Bugün 140. Gün.Sanırım en son 25-26 yaşlarında saçlarım böyle şekil alıyordu Not: Fotoğrafı ekimin gelişim kıyaslaması için atmadım, mutluluktan attım. lütfen ters ışık vs demeyin 10 gün sonra 150.Gün fotoğrafını kıyaslama amacıyla atacağım.yine de net bir fotoğraf atabilirsen çok iyi olur.