Son 20 gün bile ciddi fark yaratmış.
Bu ekibin Ekimlerinde şoktan kurtulanların sayısı fazlaca oluyor ve sonuç Slit Ekim’lerine nazaran çok daha çabuk kendini gösteriyor.
Şoktan kayıp az olunca 150-180 den sonra kazanımlar az oluyor Buda diğer slit Ekim’lerine bakıpta beklentiyi arttıran kişileri mutsuzluğu ile son buluyor.
Ben 180-200 arası aynada göreceğin sonucun nihai sonuç olacağı kanaatindeyim.
Şuanda yeni filizlenmiş yeni uç vermiş kökler görüyormusunuz? Ne yoğunlukta ?
Evet kalem yönetiminde sonuç erken alınıyor. Şahsen ben şu saatten sonra bir gelişim bile olmasa sonuçtan memnun kalırım. Beklentim buydu yani ekstrası olursa hayır demem ama. İnşallah yeni çıkacak ve kalınlaşacaklar ile tatmin olacağımı düşünüyorum.
Evet yeni çıkan kökler var ama çok fazla değil. Yanlız sakaldan ekilenenler hemen hemen hiç dökülmedi çok ilginç gerçekten.
Sloocer tecrübeli birisi ve bir doktor olarak sana bir sorum var.
Bildiğimiz üzere sac çıkış vakitleri kişiden kişiye ve ekim başarısına göre değişiyor. Kimisinin daha erken kimisinin daha geç çıkabiliyor. Peki bir kişinin sac çıkış döngüsü her bir ekimi için aynı midir ? Bunu sorma sebebim şu, ilk ekim de ilk 4 ay hemen hemen hiç çıkış olmamıştı. Kötü de olsa daha geç sonuç almıştım.
Senin bu konuda bir bilgin yada gözlemin var mı ?
Doktor olarak demişssin:) üstüme alınmadım ama yanlış bir anlaşılma olmaması adına doktor olmadığımı belirteyim.
Ekim sonrası çıkışların süresini etkileyen birden fazla parametre var.
-ekim sırasında köklerin uğradığı travma
(Alım, Ekim, kanal acarkenki dokunun zedelenmesi, Ekim miktarı vs) dongude 2 hafta dinlenme fazı 4 hafta büyüme fazı max 6 hafta farkeder.
Senin bahsettigin olay tamamen Ekim tekniği ile alakalı. Dhi da kesiler çok küçük, greftler hasar gormeden kalem ile yerleştiriliyor , iyileşme süresi daha hızlı. Birde seansları bölünce... bircok sac Teli şoka uğramadan devam edebiliyor.