Gönderen Konu: 24-25 ocak Esma serkan tetik 2662 saç+1217 sakal  (Okunma sayısı 59938 defa)

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 24-25 ocak Esma serkan tetik 2662 saç+1217 sakal
« Yanıtla #106 : 11 Mart 2019, 22:35:44 »
Şoktan kalanlar dahi ekim öncesi estetik olmayan görüntüyü nispeten gidermiş. Daha süreç uzun. Umarım güzel bir sonuç olacaktır.

Eyvallah hocam güzel temennileriniz için :) şok böyle tamamlanırsa gerçekten bende çok memnun olacağım. Bakalım zaman ne gösterecek.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 25 Mart 2019, 18:32:57 »
Arkadaşlar merhaba bugün 59. Gün.
Artık 2 ayı tamamladık.
Öncelikle çok şükür şok dökülme beklediğimden az oldu. Sac ektirdiğimi bilmeyen arkadaşlarım sende bir değişiklik var deyip duruyor. Bir tanesi senin önde bu kadar saçın var miydi dedi , bir tanesi de sende bu kadar sac yoktu hangi ara sac ektirdin sen dedi :)
Bunları duymak şimdiden insanın özgüvenini artırıyor.
Bir diğer konu sanırım saçlarım yavaş uzuyor çünkü yanlar dahil  daha hiç traş olmadım tam sonuç almam biraz uzayabilir gibi :)
Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacakti son zamanlara doğru 2 li 3 lü greftler gördüm şok dökülme ile dökülen. Bunlar kayıp mı normal süreç mi? İlk günler hep tekli dökülüyordu o yüzden garibime gitti. Bir de son günlerde dökülen saçlar bile iki ay geçmesine rağmen çok kısa bir şekilde döküldü. Bu da tuhafıma gitti. Bilen yardımcı olan olursa çok sevinirim.
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

cazer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #108 : 26 Mart 2019, 11:14:20 »
Bugün 45. Gün arkadaşlar.
Şok az olmasına rağmen devam ediyor. Bu zamana kadar şok dökülmede saçlar tek tek dökülüyordu. Geçen haftadan beri 2 li hatta 4 lü birşekilde dökülen bile gördüm.
Serkan bey ile konuştum. Şok sürecinin bundan sonrasında yoğun olmamakla birlikte 55-60 güne kadar sürebileceğini , sürecin normal bir şekilde devam ettiğini belirtti.
Bu ara serkan beye sormayı unuttum dökülen saçlar çok kısa genelde. Bunun sebebini bilen var mı ?
Ben de 1 hafta geriden geliyorum ve bende de dökülenler çok kısa, sanki kırılıp dökülmüş gibi ve tek tek. Nedir nedeni merak etiim.

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 26 Mart 2019, 11:26:31 »
2. aya göre güzel görüntü hocam.İnşallah istediğiniz görüntü oluşur.Sakal alımı yapılırken yapılan lokal anestezi acıtıyor mu ?

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 26 Mart 2019, 11:30:20 »
2. aya göre güzel görüntü hocam.İnşallah istediğiniz görüntü oluşur.Sakal alımı yapılırken yapılan lokal anestezi acıtıyor mu ?

Çok teşekkür ediyorum hocam inşallah 6-7 ay sonunda da sonuç tatmin edici olur :)
Benim canımı en çok yakan iğneler sakal bölgesine yapılan iğnelerdi. Ha diğer bölgelere göre arasında uçurum var mıydı yoktu ama daha acı verici olduğu kesin.
Tabi bu iğne ve acı olayı kişiden kişiye değişebiliyor .
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 26 Mart 2019, 11:50:41 »
Çok teşekkür ediyorum hocam inşallah 6-7 ay sonunda da sonuç tatmin edici olur :)
Benim canımı en çok yakan iğneler sakal bölgesine yapılan iğnelerdi. Ha diğer bölgelere göre arasında uçurum var mıydı yoktu ama daha acı verici olduğu kesin.
Tabi bu iğne ve acı olayı kişiden kişiye değişebiliyor .

Başa gelen çekilir hocam sakaldan yaptırıcam ben de 2.ekimimi.Peki hocam 2 gün 4 seans gibi planlıyorlarmış 2 keremi lokal anestezi oluyor 4 keremi ? Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim aynı yeri düşünüyorum ben de o yüzden detay soruyorum kusura bakmayın.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 26 Mart 2019, 12:25:48 »
Başa gelen çekilir hocam sakaldan yaptırıcam ben de 2.ekimimi.Peki hocam 2 gün 4 seans gibi planlıyorlarmış 2 keremi lokal anestezi oluyor 4 keremi ? Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim aynı yeri düşünüyorum ben de o yüzden detay soruyorum kusura bakmayın.

Hocam estafurullah ne demek tabiki aklınıza gelen herşeyi sorun. Sonuçta sağlık ve estetik mevzusu bu :)
Hocam kısaca anlatayım.
1. Gün Sabah ilk iş traş ve planlama yapıldıktan sonra, arka bölgeme anestezi yapıldı ve hemen alım yapıldı. Hiç ara vermeden ekim yapıldı. Sonra öğle yemeği ve çay molası. Öğleden sonra sağ yan tarafima anestezi yapıldı hemen peşine alım ve ekim yapıldı. İlk gün tamamlandı.
2. Gün Sabah sol yan tarafıma anestezi yapıldı  hemen peşine alım ve ekim yapıldı. Sonra öğle yemeği ve çay . Öğleden sonra çeneye anestezi sonra alım ve ekim. Bu şekilde tamamlanıyor.
Bu arada ekimden önce de ekim alanına anestezi yapılıyor onu yazmayı unutmusum arada bir de o var.

ilk gün 2000 civarı ikinci gün 1900 civarı greft ekimi olmuştu.
Anesteziyi genellikle serkan bey yapıyor. Alımı ve ekimi esma hanım tek başına yapıyor. Bence onları başarılı kılan en önemli özellik bu.
Birincisi ekimin 2 gün 4 seansa bölünerek greftlerin beklemeden ekilmesi ve ekim işlemini sadece bir kişinin yapması.
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 26 Mart 2019, 13:09:28 »
Hocam estafurullah ne demek tabiki aklınıza gelen herşeyi sorun. Sonuçta sağlık ve estetik mevzusu bu :)
Hocam kısaca anlatayım.
1. Gün Sabah ilk iş traş ve planlama yapıldıktan sonra, arka bölgeme anestezi yapıldı ve hemen alım yapıldı. Hiç ara vermeden ekim yapıldı. Sonra öğle yemeği ve çay molası. Öğleden sonra sağ yan tarafima anestezi yapıldı hemen peşine alım ve ekim yapıldı. İlk gün tamamlandı.
2. Gün Sabah sol yan tarafıma anestezi yapıldı  hemen peşine alım ve ekim yapıldı. Sonra öğle yemeği ve çay . Öğleden sonra çeneye anestezi sonra alım ve ekim. Bu şekilde tamamlanıyor.
Bu arada ekimden önce de ekim alanına anestezi yapılıyor onu yazmayı unutmusum arada bir de o var.

ilk gün 2000 civarı ikinci gün 1900 civarı greft ekimi olmuştu.
Anesteziyi genellikle serkan bey yapıyor. Alımı ve ekimi esma hanım tek başına yapıyor. Bence onları başarılı kılan en önemli özellik bu.
Birincisi ekimin 2 gün 4 seansa bölünerek greftlerin beklemeden ekilmesi ve ekim işlemini sadece bir kişinin yapması.

Hocam detaylı bilgi için çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu.İşlemleri kendileri yapması çok güzel işi şansa bırakmıyorlar.Amaçları en kısa zamanda ekimi bitireyim değil de ne kadar sağlıklı ve az fire vererek ekerim gibi.Sürecim bitince Antalya yolu gözüküyor bana :))

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 26 Mart 2019, 13:17:12 »
Hocam detaylı bilgi için çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu.İşlemleri kendileri yapması çok güzel işi şansa bırakmıyorlar.Amaçları en kısa zamanda ekimi bitireyim değil de ne kadar sağlıklı ve az fire vererek ekerim gibi.Sürecim bitince Antalya yolu gözüküyor bana :))

Estafurullah ne demek hocam. Her zaman sorabilirsin.
Kesinlikle isteseler her gün bir ekim yapar ve daha çok para kazanabilirler  ama bunu yapmaktansa daha az ve daha başarılı bir ekim planlıyorlar.
Serkan bey çok yardımcı birisi ona ben aklıma gelen herşeyi sorup tatmin olduktan sonra gitmeye karar vermiştim. Yanlış anlamaz iseniz benden ufak bir tavsiye,  ekim yaptırmak için kendinizi bir yere daha yakın hissetseniz bile mutlaka en az 3-4 ekimci ile görüşün.
Ayrıca size kesin ve harika sonuç vad edenler ile ilgili daha detaylı araştırmalar yapın.
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 26 Mart 2019, 13:31:31 »
Estafurullah ne demek hocam. Her zaman sorabilirsin.
Kesinlikle isteseler her gün bir ekim yapar ve daha çok para kazanabilirler  ama bunu yapmaktansa daha az ve daha başarılı bir ekim planlıyorlar.
Serkan bey çok yardımcı birisi ona ben aklıma gelen herşeyi sorup tatmin olduktan sonra gitmeye karar vermiştim. Yanlış anlamaz iseniz benden ufak bir tavsiye,  ekim yaptırmak için kendinizi bir yere daha yakın hissetseniz bile mutlaka en az 3-4 ekimci ile görüşün.
Ayrıca size kesin ve harika sonuç vad edenler ile ilgili daha detaylı araştırmalar yapın.

Aynen hocam çok haklısınız detaylı araştırıyorum Serkan Aygın ile Tetikler kaldı seçeneklerim arasında bütçeme uygun olarak.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 26 Mart 2019, 13:33:27 »
Aynen hocam çok haklısınız detaylı araştırıyorum Serkan Aygın ile Tetikler kaldı seçeneklerim arasında bütçeme uygun olarak.

Hakkınızda hayırlısı inşallah :)
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Eien

• Sr. Member
« Yanıtla #117 : 04 Nisan 2019, 12:30:55 »
O kısa dökülen saçlara ben de takılmıştım. Benim de şok dökülme esnasında çok kısa saçlar döküldü. Ekilen ve şok dökülmeden sonra azıcık uzayıp dökülen saçlardı onlar... Aynı saç ikinci kez şok dökülmeye uğrar mı dedim? Oldu bende o... Fakat onlar tekrar çıkıyor. Zannediyorum her saçın dinlenme dönemi ile alakalı bir durum. Hiç bir problem olmadı. Hiç merak etme yani. Canavar gibi geliyorlar sonrasında:) 

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 04 Nisan 2019, 12:31:53 »
Yeni foto istiyoruz, şoktan kurtulanlar napıyo bakalım.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 04 Nisan 2019, 15:41:19 »
O kısa dökülen saçlara ben de takılmıştım. Benim de şok dökülme esnasında çok kısa saçlar döküldü. Ekilen ve şok dökülmeden sonra azıcık uzayıp dökülen saçlardı onlar... Aynı saç ikinci kez şok dökülmeye uğrar mı dedim? Oldu bende o... Fakat onlar tekrar çıkıyor. Zannediyorum her saçın dinlenme dönemi ile alakalı bir durum. Hiç bir problem olmadı. Hiç merak etme yani. Canavar gibi geliyorlar sonrasında:)

Eien hocam ağzından bal damlıyor vallahi inşallah diyorum :)))
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram