Başa gelen çekilir hocam sakaldan yaptırıcam ben de 2.ekimimi.Peki hocam 2 gün 4 seans gibi planlıyorlarmış 2 keremi lokal anestezi oluyor 4 keremi ? Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim aynı yeri düşünüyorum ben de o yüzden detay soruyorum kusura bakmayın.
Hocam estafurullah ne demek tabiki aklınıza gelen herşeyi sorun. Sonuçta sağlık ve estetik mevzusu bu
Hocam kısaca anlatayım.
1. Gün Sabah ilk iş traş ve planlama yapıldıktan sonra, arka bölgeme anestezi yapıldı ve hemen alım yapıldı. Hiç ara vermeden ekim yapıldı. Sonra öğle yemeği ve çay molası. Öğleden sonra sağ yan tarafima anestezi yapıldı hemen peşine alım ve ekim yapıldı. İlk gün tamamlandı.
2. Gün Sabah sol yan tarafıma anestezi yapıldı hemen peşine alım ve ekim yapıldı. Sonra öğle yemeği ve çay . Öğleden sonra çeneye anestezi sonra alım ve ekim. Bu şekilde tamamlanıyor.
Bu arada ekimden önce de ekim alanına anestezi yapılıyor onu yazmayı unutmusum arada bir de o var.
ilk gün 2000 civarı ikinci gün 1900 civarı greft ekimi olmuştu.
Anesteziyi genellikle serkan bey yapıyor. Alımı ve ekimi esma hanım tek başına yapıyor. Bence onları başarılı kılan en önemli özellik bu.
Birincisi ekimin 2 gün 4 seansa bölünerek greftlerin beklemeden ekilmesi ve ekim işlemini sadece bir kişinin yapması.