Gönderen Konu: Esma Serkan tetık-serkan aygın-sahın celık  (Okunma sayısı 2292 defa)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Esma Serkan tetık-serkan aygın-sahın celık
« : 25 Ocak 2019, 18:32:31 »
Baskıkta belırttıgım uzere Esma Serkan tetık-serkan aygın-sahın celık bu uc sac ekımı yapan kurum hakkında dusuncelerınızı merak edıyorum? Basarılılar mı? İşlerınde sızın gozlemledıgınız kadarıyla ya da bu kurumlara ekım yaptırmıs olan kısılerın nezdınde nasıldırlar? Goruslerınızı merak edıyorum

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Esma Serkan tetık-serkan aygın-sahın celık
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2019, 18:38:29 »
Hepsi de güzel secim

Oreon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2019, 10:25:08 »
serkan aygın ve esma-serkan tetik ikilisi DHI(direct hair implantation-doğrudan ya da iğneli saç ekimi) yapan ve aynı zamanda sakaldan ekim yapan kişiler. ben de ikisi arasında düşünmekteyim. esma-serkan biraz daha butik çalıştıkları için sanırım orada yaptıracağım ama diğer taraftan serkan aygın anladığım kadarıyla daha uygun fiyat veriyor ve sonuç bakımından forumda daha fazla örneği var. bu ikisi arasında fark ettiğim bir nokta da serkan aygın ekimlerinde ön hat zig-zag ya da girintili çıkıntılı olurken esma-serkan'da biraz daha düz bir hat söz konusu. öte yandan serkan aygın'a gittiğinizde ekim süreci yine ekip tarafından yapılıyor araştırmalarıma göre. yani dr.serkan aygın'a da gitseniz saç ekim uzmanı-estetisyen olan esma-serkan ikilisine de gitseniz doktor ekim sürecinde rol almayacak. benim söyleyebileceklerim bunlar ve tamamen araştırmalarıma göre bu yorumları yaptım. bu karşılaştırmada daha fazla yardımcı olabilecek varsa faydalı olur.

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2019, 14:23:25 »
Esma serkan dört ayda ekim sonuçları ortaya çıkıyor sonra fazla değişiklik olmuyor sanırım şoktan kurtulanlar yeni saç çıkışlarını engelliyor.sibel ulusanda misal iğneli teknik yapıyor ve şok dökülme aşırı oluyor ama saçlar bir seneye kadar gelişimine devam ediyor yani diyeceğim o ki uzun süreli sonuçları görmeden erken sonuçlara göre karar vermeyin.

Facebook Twitter Instagram