Gönderen Konu: Murat Küçüktaş bayan saç ekimi 2000 greft şok dökülme ve mevcut saçlarım hakk.  (Okunma sayısı 27263 defa)

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
@Pdeliza ev yapımı losyonlr var miracle mesela onu kullanan ve iyi sonuç alan kadınlar var bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla Bi araştır işistersen ama için diane olduğu için kadınlarda da bazı yan etkiler görülebiliyomış.. Bi araştır bencd.. Veya sacede aldactone100 mg ile yapabilirsin losyonu dht blocer olarak.. Tabi dr danış önce kullnamk istersen.. Kabak çekirdeği yağı dht bloke ediyo sanıyorm bi ara kullanmıştım..
Çok özel bilgiler için teşekkür dr ma soracağım🙏🏻 Tekrar görüşebilirz🙏🏻

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
8,5 ay olmuş

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zaten sadece öne ekim olmuştu değil mi? Ön profilden koyar mısın bir de?

My Precious

• Hero Member
Estradiol biculamite tarzı androjen ilaç kullandınız mı ?

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekim öncesi ile kıyasla ne kadar fark var sizin düşünceniz nedir bana sanki aşırı bir fark yokmuş gibi geldi.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Hayır kullanmadım? Nedir?

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
İlaç ismi var mı? Araştıralım onuda endokr.dr ma sorayım.

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hemşerim sonuç çok aman aman olmasa da az bucuk tatmin etmiştir seni diye düşünüyorum. Kötü bi görüntü yoktu zaten, daha da iyi olmuş ekimden sonra.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Sadece ön bölgedeki saçlarım daha kalın, ama yoğunluk yok, belki dökülmelerim devam ediyor ondandır özellikle yağlanınca, hasan6 ve sonnyto, benimalnımgeniş,, genel anlamda kötü değil ama resimlerde fark olmalı ki ozaman iyi denir..
Teşekkürler.. tedavi olarak bilgiler tecrübeler açığım, biranda kaybedeceğim saclarımı diye korkuyorum,
Diğer ay resim paylaşacağım tekrar😉 ortadan ayırana dek..by by

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sadece ön bölgedeki saçlarım daha kalın, ama yoğunluk yok, belki dökülmelerim devam ediyor ondandır özellikle yağlanınca, hasan6 ve sonnyto, benimalnımgeniş,, genel anlamda kötü değil ama resimlerde fark olmalı ki ozaman iyi denir..
Teşekkürler.. tedavi olarak bilgiler tecrübeler açığım, biranda kaybedeceğim saclarımı diye korkuyorum,
Diğer ay resim paylaşacağım tekrar😉 ortadan ayırana dek..by by
Daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum ben. Peki siz memnun musunuz? Önemli olan sizin düşünceniz ve doktor beyle görüştünüz mü süreci?

MbilgeY

• Yeni üye
  • *
Pedeliza son durumun nedir? Ben de senin yasadıgın o çilekeş günleri yaşıyorum, son halini görursem belki bir umut kapısı aralanır bana da.

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Pedeliza son durumun nedir? Ben de senin yasadıgın o çilekeş günleri yaşıyorum, son halini görursem belki bir umut kapısı aralanır bana da.

Sizdemi murat küçüktaşa ektirdiniz.

MbilgeY

• Yeni üye
  • *
Hayır, ben Kocaeli KONAK HASTANESI'nde ektirdim. Ama aynı süreci yaşıyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben bayanlarda saç ekimine karşıyım.. tatmin eden bşr sonuc görmedim henüz. Hele ki slit ile ekim hiç yapılmamalı.

Facebook Twitter Instagram