Gönderen Konu: Murat Küçüktaş bayan saç ekimi 2000 greft şok dökülme ve mevcut saçlarım hakk.  (Okunma sayısı 27274 defa)

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Merhaba pedeliza, bende bir bayanim ve benimde acikliklarim var. Bana yardimci olabilirmisin? Cesaretim yok ama bu sekildede dolasmak istemiyorum..
Kesinlikle önce tedavi.. çünkü saç ekimi de tedaviyle desteklenmedi mi çok çok güzel sonuçlar olmuyor biz bayanız ne yazık ki bizde daha farklı ilerliyor, hatta daha yavaş diyebilirim ben bir yıldan sonra doktorumun da dediği daha güzel olacağına inanıyorum.. bekliyorum.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bir yıldan sonra daha güzel olur evet.işin tedavi kısmında ne önerdiler dermatologlar size ? anladığım kadarıyla minoksidil kullanıyorsunuz,tavsiye etmem pek max 3 ay kullan derim.

YunuSedaT

• Hero Member
Estethica Bakırköy deki yermi? Konuyu takip etmedim her katında ayrı Bi bölüm var burun botoks VS

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kesinlikle önce tedavi.. çünkü saç ekimi de tedaviyle desteklenmedi mi çok çok güzel sonuçlar olmuyor biz bayanız ne yazık ki bizde daha farklı ilerliyor, hatta daha yavaş diyebilirim ben bir yıldan sonra doktorumun da dediği daha güzel olacağına inanıyorum.. bekliyorum.

Umarım..
Global Moderator

Bal Porsuğu

• Hero Member
Ablacım saçların son hali ne durumda?

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Selamlar, rogaine köpük yahut regaine köpük women kadın olarak nerden alabilirim, yurtdışı kaynaklarıda takip ediyorum genellikle rogain öneriyorlar, yada alerji yapan maddeyi çıkarıp eczaneden kendi hazırlatıyorlar, genetik dökümede önemli bir madde minoxidil, ama bende alerji yaptı, 😢
Şimdi deniyorum markaları..türkiyede arıyorum😉

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
türkiye'de sanırım satılmıyor ve piyasada sahteleri olabılır kullanıcaksan dıkkatli ol

ama ben bir kadın olarak sana tavsıye etmem kullanmanı bırakınca kendı saçlarını çok zayıflatabılır.
Global Moderator

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
prominox şampuan minoksilin yaptığı tahrişi önleyebiliyor.ben kullanırken ikisini beraber kullanıyordum.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
türkiye'de sanırım satılmıyor ve piyasada sahteleri olabılır kullanıcaksan dıkkatli ol

ama ben bir kadın olarak sana tavsıye etmem kullanmanı bırakınca kendı saçlarını çok zayıflatabılır.
hormonlarımda bozukluk yok? Kanlanma yapsın diye minox kullanmak istiyorum,sence?? Genetik olanı finanstreid le mi sadece durdurabiliriz minox kötüyse? Tabii hiç bırakmadan kac sene kullanabiliriz?

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
prominox şampuan minoksilin yaptığı tahrişi önleyebiliyor.ben kullanırken ikisini beraber kullanıyordum.
kullanma demişsin genetik dökülmeyse başka nasıl yollar var?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
mınox un hormonlarla alakası yok zaten kılcal damarları genişleterek kan akışını hızlandırır çalışma mekanızması bu şekilde
tabı arada uzun kullanımlarda döngü dediğimiz duruma sebep oluyor ve var olan saçlarda dökülme ve zayıflama söz konusu
içeriginde alkol barındırdığı için uzun kullanımlarda cıldı tahrış ederek dermatid e yol açma rıskıde mevcut
şahsi fikrim kullanma finasterid e gelınce sana uygun bır ilaç değil dökülmen erkek tipi olsada sanmıyorum
doktorunuzla konuşmanız gerek bu durumu daha ıyı bılgılendırır mınoxu da sorun kendısıne kullanmadan
Global Moderator

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
mınox un hormonlarla alakası yok zaten kılcal damarları genişleterek kan akışını hızlandırır çalışma mekanızması bu şekilde
tabı arada uzun kullanımlarda döngü dediğimiz duruma sebep oluyor ve var olan saçlarda dökülme ve zayıflama söz konusu
içeriginde alkol barındırdığı için uzun kullanımlarda cıldı tahrış ederek dermatid e yol açma rıskıde mevcut
şahsi fikrim kullanma finasterid e gelınce sana uygun bır ilaç değil dökülmen erkek tipi olsada sanmıyorum
doktorunuzla konuşmanız gerek bu durumu daha ıyı bılgılendırır mınoxu da sorun kendısıne kullanmadan
Ahh dr verdi minox ama alerji yapnca ara verdim şimdi çoğu kaynağı araştırıyorum, kısacası ömürlük çare arıyorum varken kaybetmemek için. Hiç bilen yokmu türkiyede rogain satışı yapan illegal ama😊

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Mesela hintell sen ne yapıyorsun, ve bayanların nasıl koruması gerekiyor muhakkak bir dr görüşü yada bir konuşma biliyorsundur, sevgiler herkese

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Minoxil bıraktığın an daha kötü yapar. Bir kere en öncelik senin b-12 ve vitamin alman. Hatta d-vitamini de kullanabilirsin. Türkiye'de insanların % 90'ına yakın kısmında d vitamini eksikliği varmış. Bunları yapmadan sprey işine girme bence.

Facebook Twitter Instagram