Gönderen Konu: Murat Küçüktaş bayan saç ekimi 2000 greft şok dökülme ve mevcut saçlarım hakk.  (Okunma sayısı 27283 defa)

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Pedeliza hnm bundan sonra aman aman bir çıkış olmaz %10-%20 arası olursa olur birazda ekim yapılan saçlarınızın kalınlaşması diğer saçlarla uyumlu hale gelmesi falan olur. Bu ekimde  traşsız aralara  girilmeye çalışılması mevcut bulunan  saç köklerinin bazılarına  zarar vererek ölümüne sebep  olmuş tramvadan şoktan kurtulanlar çıkmış bundan sonra ekim yapılan saç çıkar ki oda yukarıda belirttiğim oranda çıkar. Genel itibariyle sizi tatmin edici olabileceğine ilişkin büyük muamma benim için halen ama umarım sizi mutlu eden bir sonuç olmasını en az sizin kadar istiyorum. Ben başta da söyledim bu saç ekim yapılmadan önce çeşitli tedavi ile de şuan ki mevcut durumundan daha iyi olabilecek seviyeye getirilebilirdi. Direk ekim söylenmesi bence planlama yanlışı bir doktorun bu hatayı yapması  bence ayrı bir tartışma konusu.Bu doktorun formdaki başka bir örnekte  ekim yaptıran arkadaşın kötü sonuçlanan saç ekimi için saç derin kalın ve yağlı  sigara kullanmandan kaynaklı beslenmediği için ekim saçları çıkamayıp  ölmüş dediğini okuduğumda benim gözümde neyse  şimdi konumuz o değil ben pedeliza hanımın sosyal hayatına dönecek kadar saçlarının uzamasına sevindim .

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
yani bilemiyorum.sizin tarz açıklıklara dhi teknikle giriyorlar,traş etmeden yapılıyor ama dhi ekimine girmedim normal slit fue ekimine girdim orada da doktor fazla saçlı bölgeye girmedi saçlara zarar verebiliriz dikkatli girmek lazım minvalinde konuşmuştu.sizin ekim de dhi tarzında mı yapıldı ? 

whypic06

• Yeni üye
  • *
Eski tarama şeklinizle şuanki çıkan saçınızıda aynı tarasaydınız daha iyi anlaşılırdı pek bişey anlayamadım ama siz memnunsanız süreç olumludur

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekimle ilgili;
1)Ekim öncesi resimlerde zaten pedaliza hnm saçları zayıf ve cansız olduğu ön bölgede seyreklik meydana geldiğinden hareketle dermatoğa tedavi amaçlı gidiyor.
2)Bir anda tedavi için gittiği dermatolog da tek çare saç ekimi deniliyor ve ön bölgeye traşsız olarak 2000 greft ekiliyor.
3)Eğer illa tek çare saç ekim bile olsa saçların bu zayıf ve cansız durumda ekim yapılmamalıydı.
4)Önce kan testi vitamin eksiliği diğer hormonel testler aile geçmişinde kalıtsal hastalık olup olmadığı son zamanlarda çok kozmatik uygulama yapılıp yapılmadığı , sık sık saçlarına  fön çekip çekmediği  ve beslenme alışkanlığı ile ilgili bir araştırma yapıp  yani kısacası bir bayanın saçlarının neden zaıf ve cansız olduğuna ilişkin testler sonucunda teşhis koyması öncelikle cansız ve zayıf olan saçları altı aylık süreçte  güçlendirecek tedavi yöntemlerini ilaç vitamin gibi takviyeler uyguladıktan sonra pedaliza hnmın altı aylık süreç sonunda mevcut ön hattındaki seyreklik şikayetinin devam etmesi halinde son çare olarak saç ekimi yoluyla tedavinin nihai sonuç getireceğini söyleyerek kişininde onayı ile ekime geçilmeliydi.
5) Saç ekimde aralara girilerek ekim yapılacaksa özellikle kesinlikle traşsız ekim yöntemi uygulanamayacağı risk taşıyabileceği pedaliza hnma söylenmeliydi.
6)Traşsız ekimin amacı küçük bir alana ekim yapılacaksa ve saç aralarına girilmeyecekse kişinin mevcut saçları ile ekim yapılan bölgeyi kapatarak sosyal hayatına hiç bir şey olmamış gibi devam etmesi için rahatlık sağlamaktır. Ama pedaliza hnmın traşsız ekimi traşlı ekimden daha fazla şoka ve tramvaya uğrayan saçları nedeniyle traşsız ekimin konforunu hiç yaşamadı o halde saç aralarına girilmesi ve risk taşıması nedeniyle traşsız ekim baştan sona yanlıştı.

Sonuç olarak planlama baştan sona bir dermolog için rezalet bana göre. Bu yanlış işleyiş zincirini ve planlamayı saç ekim uzmanı diye adlandıran  hemşire veya teknisyen değil maalesef. Ben bir doktor değilim yalnış anlaşılmasın sadece vicdanıyla bakan biriyim ticari kaygısı olmadan....

My Precious

• Hero Member
Bu ekimle ilgili;
1)Ekim öncesi resimlerde zaten pedaliza hnm saçları zayıf ve cansız olduğu ön bölgede seyreklik meydana geldiğinden hareketle dermatoğa tedavi amaçlı gidiyor.
2)Bir anda tedavi için gittiği dermatolog da tek çare saç ekimi deniliyor ve ön bölgeye traşsız olarak 2000 greft ekiliyor.
3)Eğer illa tek çare saç ekim bile olsa saçların bu zayıf ve cansız durumda ekim yapılmamalıydı.
4)Önce kan testi vitamin eksiliği diğer hormonel testler aile geçmişinde kalıtsal hastalık olup olmadığı son zamanlarda çok kozmatik uygulama yapılıp yapılmadığı , sık sık saçlarına  fön çekip çekmediği  ve beslenme alışkanlığı ile ilgili bir araştırma yapıp  yani kısacası bir bayanın saçlarının neden zaıf ve cansız olduğuna ilişkin testler sonucunda teşhis koyması öncelikle cansız ve zayıf olan saçları altı aylık süreçte  güçlendirecek tedavi yöntemlerini ilaç vitamin gibi takviyeler uyguladıktan sonra pedaliza hnmın altı aylık süreç sonunda mevcut ön hattındaki seyreklik şikayetinin devam etmesi halinde son çare olarak saç ekimi yoluyla tedavinin nihai sonuç getireceğini söyleyerek kişininde onayı ile ekime geçilmeliydi.
5) Saç ekimde aralara girilerek ekim yapılacaksa özellikle kesinlikle traşsız ekim yöntemi uygulanamayacağı risk taşıyabileceği pedaliza hnma söylenmeliydi.
6)Traşsız ekimin amacı küçük bir alana ekim yapılacaksa ve saç aralarına girilmeyecekse kişinin mevcut saçları ile ekim yapılan bölgeyi kapatarak sosyal hayatına hiç bir şey olmamış gibi devam etmesi için rahatlık sağlamaktır. Ama pedaliza hnmın traşsız ekimi traşlı ekimden daha fazla şoka ve tramvaya uğrayan saçları nedeniyle traşsız ekimin konforunu hiç yaşamadı o halde saç aralarına girilmesi ve risk taşıması nedeniyle traşsız ekim baştan sona yanlıştı.

Sonuç olarak planlama baştan sona bir dermolog için rezalet bana göre. Bu yanlış işleyiş zincirini ve planlamayı saç ekim uzmanı diye adlandıran  hemşire veya teknisyen değil maalesef. Ben bir doktor değilim yalnış anlaşılmasın sadece vicdanıyla bakan biriyim ticari kaygısı olmadan....
Bu dökülme tipinin vitamin ile demir eksikliği ile alakası yok bence  bu direk erkek tipi dökülme testo kaynaklı.Birde kadınlarda görülen ludwig tipi var onda genelde şakaklar durur yani işin özü ağır antiandrojenler almadığı takdirde ön saçları dediğin gibi toparlıyamaz o yüzden ekim kararı doğru ama kısa saçlı ve daha çok greft yapılmalıydı diye düşünüyorum yine de biraz topikle sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
yani bilemiyorum.sizin tarz açıklıklara dhi teknikle giriyorlar,traş etmeden yapılıyor ama dhi ekimine girmedim normal slit fue ekimine girdim orada da doktor fazla saçlı bölgeye girmedi saçlara zarar verebiliriz dikkatli girmek lazım minvalinde konuşmuştu.sizin ekim de dhi tarzında mı yapıldı ?

Trablons hayırlı olsun sac ekimi işine mı girdin dostum ?
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

serhanefe

• Jr. Member
  • **
Olmuş bitmiş sizin saçınız darısı bizim başımıza (:

persi_ali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun 😊👍

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
eyvallah sağol. evet saç ekim işindeyim artık ama şimdilik  işin evrak kısmında, ekim ekibinde değil. ama operasyona ara sıra izleyici olarak giriyorum.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
eyvallah sağol. evet saç ekim işindeyim artık ama şimdilik  işin evrak kısmında, ekim ekibinde değil. ama operasyona ara sıra izleyici olarak giriyorum.

Dostum inşallah ekim işine de girersin. Bu işin sıkıntısını çeken birinin bu işte yaklaşımının çok farklı olacağını düşünüyorum.
Başarılar.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
fue ekim yapıldı, dr mun yaptığı bayan hastalar o şekilde, güzel sonuçlar umarım benimde aynı güzellikte olur, bayan hasta paylaşan dr da yok gibi, o yüzden güveniyorum.. önümüzdeki ay umarım ki🙏🏻 Daha güzel resimlerle gelirim..

Sivasli58

• Yeni üye
  • *
Merhaba pedeliza, bende bir bayanim ve benimde acikliklarim var. Bana yardimci olabilirmisin? Cesaretim yok ama bu sekildede dolasmak istemiyorum..

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar merhaba, sizlerin fikrinizi almak istedim minoxidil kullanamıyorum, Rogain köpük kullansam mı? Hiç birşey kullanmamak? Procapil etkilimi? Tek çare Minox sa bende kullanamıyorsam😢
Aslında nasıl karşı koyacağız bu genetik dökülmelere dr lardan aldığınız bilgileri de aktarabilirsiniz ve forumdaki bir çok tecrübeyi de..

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son durumunuzu gösteren bir foto atar mısınız? Onun dışında Minoxil ve benzeri spreyleri ben önermiyorum şahsen. Vitamin ve b-12 almanızı öneririm, saçlarınızı güçlendirecektir.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Beni merak ediyorsanız etkili bir değişiklik yok, bir iki ay sonra resim paylaşırım, konu linkleri de gönderebilirsiniz, kaybettikten sonra geri gelmesi zor, artık psikolojim için çabalıyorum🙏🏻

Uyguladığı yöntemlerle çare bulan varmı yada tıp ta yeni gelişme varmı şu saç kanserine?😊

Facebook Twitter Instagram