Gönderen Konu: Murat Küçüktaş bayan saç ekimi 2000 greft şok dökülme ve mevcut saçlarım hakk.  (Okunma sayısı 27286 defa)

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Memnunmusun süreçten?
yani süreci sen biliyorsun😊 neler çektiğimi.. şuan için nasıl görünüyor? Daha nasıl olur, ben saçlarımın hepsini kaybettim uzayınca belki diyorum daha güzel olur, sizlere sormak istedim, tabii mevcut saçlar akibeti de???

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön profilden resim atma şansınız varsa atın pedeliza hnm bi de öyle değerlendirelim çünkü ekim ile ilgili son resimlerinizden bir çıkarım değerlendirme yapmak çok zor yani yüzünüzü gizleyip ön selfie şeklinde  :)

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Ön profil resmi yanıltır sizi çünkü resimlerde çok güzel, o yüzden gerek yok ben en kötü resimleri paylaşıyorum. Saç biraz yağlı şekilde hatta olanları seçiyorum, tam dört dörtlük içime sinen bir sonuç istiyorum, o yüzden de şeffafım.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön profil resmi yanıltır sizi çünkü resimlerde çok güzel, o yüzden gerek yok ben en kötü resimleri paylaşıyorum. Saç biraz yağlı şekilde hatta olanları seçiyorum, tam dört dörtlük içime sinen bir sonuç istiyorum, o yüzden de şeffafım.
Tepeden koyduktan sonra ön profil yanıltmaz. Ben de merak ettim açıkçası önden nasıl görünüyor.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bana kalırsa öncesi ve sonrası ciddi bir fark yok. Tek fark tarama şekli

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Banada öyle geldi aslında tek fark ekimle şoka giren kendi saçları toparlanmış ve çok az da çıkış olmuş umarım ilerleyen süreçte çıkış devam eder.
Global Moderator

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
önden görebilir miyiz fotolar ?

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
1 hafta önce

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
1 hafta önce

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2 bin greftin hakkı bu değil gibime geliyor.saç ekimi ile ilgili bir işe girdim,operasyonları yakından görüyorum ve 2 bin grefte bayağı bir açıklık kapatıyorlar ve bundan daha sık görünüyor.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Bencede ilk resmimle son halim arasında fark olması gerekiyor, ekstra saçlar katıldıysa sık olması gerekiyor,, ben şoktan kendi saçlarımı çok kaybettim, kendi saçlarım çıkar mı bundan sonraki sürecte?? Yavaş olsunda çıksın😁

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bu son fotograflar daha iyi öndeki çıkışlar daha belirgin pedeliza
Global Moderator

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bnce çok iyi duruyor ayrıca çokta doğal.. hayırlı olsun

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
2 bin greftin hakkı bu değil gibime geliyor.saç ekimi ile ilgili bir işe girdim,operasyonları yakından görüyorum ve 2 bin grefte bayağı bir açıklık kapatıyorlar ve bundan daha sık görünüyor.

bayan saç ekimi olduğu için onlarla kıyaslamamak lazım .sonuçta hem ince telli oluyor saçlar hemde ekim işlemi daha zor oluyor diye biliyorum.

Facebook Twitter Instagram