Gönderen Konu: Murat Küçüktaş bayan saç ekimi 2000 greft şok dökülme ve mevcut saçlarım hakk.  (Okunma sayısı 27290 defa)

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Mesela saçımı yeni yıkasam biraz daha güzel görünebilir, ama bu şekilde görün, 5 ay gecti üzerinden dr mda paylaşımları bırakma diyor, ben artık eskisi gibi üzülmüyorum, ama nekadar değişiklik olur 7.aylarda bilemiyorum,Fark nekadar olabilir ki?

Ben süreci sonuna kadar paylaşacağım, ilgilenen herkese. sevgiler..
Ah pedeliza hnm keşke ektirmeden önce görüş ve önerileri alsaydınız bayan larak aslında seyrekliin ana sebebi demir eksikliği veya altında yatan başka nedenlerden olabileceği tedavi ile bile ön hattı daha derinin belli olmadığı seviyeye bile getirilebilirdi kanaatimce ama traşsız ekim için risk fazlaymış bu böyle kalmaz elbette daha gelişim olur ama sizi çok tatmin eder mi umarım eder. Eğer etmezse de ikinci bir ekim düşünürseniz mutlaka çok iyi araştırın sizin için süreç daha zordur anlayabiliyorum paylaşımlarınızı kesmeyin iyi de olsa kötü de olsa burda değerlendirip ne yapılabileceğine ilişkin fikir alışverişi yaparsınız.
Dermatoloji dr na gittim aslında ekim değildi planım, eksiklikler vs tedavi olmaktı amacım, sonuç ekim oldu..anlayamadım.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Şimdiden sonra diğer tedavilerle geri getirebilirmiyiz saçları acaba? Demir hormon vs.. gibi yoksa saçlar ekimde öldüğü için bi işe yaramaz mı? Ne diyorsunuz? Dr a randevu aldım metobolizma hast. Son çare ekimdi biz en başta yaptık🙈

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Mesela saçımı yeni yıkasam biraz daha güzel görünebilir, ama bu şekilde görün, 5 ay gecti üzerinden dr mda paylaşımları bırakma diyor, ben artık eskisi gibi üzülmüyorum, ama nekadar değişiklik olur 7.aylarda bilemiyorum,Fark nekadar olabilir ki?

Ben süreci sonuna kadar paylaşacağım, ilgilenen herkese. sevgiler..
Ah pedeliza hnm keşke ektirmeden önce görüş ve önerileri alsaydınız bayan larak aslında seyrekliin ana sebebi demir eksikliği veya altında yatan başka nedenlerden olabileceği tedavi ile bile ön hattı daha derinin belli olmadığı seviyeye bile getirilebilirdi kanaatimce ama traşsız ekim için risk fazlaymış bu böyle kalmaz elbette daha gelişim olur ama sizi çok tatmin eder mi umarım eder. Eğer etmezse de ikinci bir ekim düşünürseniz mutlaka çok iyi araştırın sizin için süreç daha zordur anlayabiliyorum paylaşımlarınızı kesmeyin iyi de olsa kötü de olsa burda değerlendirip ne yapılabileceğine ilişkin fikir alışverişi yaparsınız.
Dermatoloji dr na gittim aslında ekim değildi planım, eksiklikler vs tedavi olmaktı amacım, sonuç ekim oldu..anlayamadım.
İlginç yani bayan için yanık veya kaza sonucu doku kaybından saçların olmaması hali veya alın çizgisinin anormal şekilde geride olması halinde ekim yapılmalı bayan için seyreklik genetik faktör olsa bile bu genç yaşta çok çok erken diye düşünüyorum ekim öncesi halinize bakınca bence tedavi edilip belki en son aşamada ekim düşünülebilirdi sanki. Dermotoloğ tek çare ekim demesi bu halinizle bir kaç dermatoğla görüşmeden sonra ekimi düşünseydiniz o seyrekliğe minoksil bile fayda edebilirdi bir ilaç tedvisi uygulamadan neticeyi görmeden ekim demek ve traşsız o alanlara girmek pek doğru bulmadım ama olan olmuş bundan sonra sonucu bekleyip eğer iyi sonuç çıkmazsa doktordan para iadesi isteyin sonra iyi bir araştırma yapıp doğru doktora ikinci seans ekime girmeniz ve riske asla girmeyin pedeliza hnm.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Çok teşekkürler. Diğer ay tekrar paylaşacağım..umarım biraz daha gelişme olur🙏🏻

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdiden sonra diğer tedavilerle geri getirebilirmiyiz saçları acaba? Demir hormon vs.. gibi yoksa saçlar ekimde öldüğü için bi işe yaramaz mı? Ne diyorsunuz? Dr a randevu aldım metobolizma hast. Son çare ekimdi biz en başta yaptık🙈
Ekim yapılmışsa ve çıkmamışsa oradaki kökler ölmüştür tedavi ile geri getirilemez pedeliza hnm işin kötüsü kendi saç kökleriniz ekim esnasında zarar görüp ölmüşse ikinci bir ekim şart olur ama bekleyin daha çıkışlar olur hemen karar vermeyin bir yıl sonucunda ne olup bitecek görelim sonra bunun için tekrar bir değerlendirme yaparız ben zaten ilk ekimin yapılması bile doğru bulmuyorum size tedavi edilmeden ilaç tedavisine cevap alınmadan paldır küldür bayana saç ekmek mantıksız o dermatolog saç ekimcisi olduğu için mi böyle bir maceraya girdi inan yorum yapamıyorum zaten formda bazı erkeklere yaptığı  ekim örnekleride var pek içaçıcı sonuçlarına pek denk gelmedim açıkçası.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön hat oturmuş, gidişat fena değil. Daha en kötü % 30 çıkış olur + hacim kazanması falan şu durumdaki görüntüden daha fazlası gelecek. Ama seni ne kadar tatmin eder emin değilim.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Benim tatmin olmam, ortadan ayırdığımda sacımı rahatsız oluyordum, zaten dr a da bu yüzden gittim, ancak saçlarımı ortadan ayırdığımda rahatsız olmayacaksam tatmin olurum, çok basit. Dr ma cok güvendim umarım fazlası olur🙏🏻

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim tatmin olmam, ortadan ayırdığımda sacımı rahatsız oluyordum, zaten dr a da bu yüzden gittim, ancak saçlarımı ortadan ayırdığımda rahatsız olmayacaksam tatmin olurum, çok basit. Dr ma cok güvendim umarım fazlası olur🙏🏻
İnşalllah dilediğiniz gibi olur, paylaşımları eksik etmeyin.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kökleriniz ölmüş ise 2 ay içinde belli olur.çıkıp çıkmadıklarına göre anlarsınız.

malesef ki ilk önce bir dermatoloğa gitmeniz gerekirdi.hangi şeyden eksikliğiniz varsa onun takviyelerini aldırırdı size.saçları dökülen bir kız arkadaşımın bu şekilde gidip ,iğneler vurulduğunu ve saçlarının geri çıktığını hatırlıyorum ( 10 yıl kadar önce ).

bu saatten sonra eğer kökleriniz ölmüş ise daha profesyonel bir yerde 2. ekim düşünebilirsiniz.başka bir seçeneğiniz olacağını sanmıyorum.o alan boşalmışsa istediğiniz kadar takviye alın çıkacak bir  temel olmadıktan sonra çıkmaz.

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sanırım erkek tipi saç dökülmesi sözkonusu benim bildiğim bu durumda ilk yapılacak şey doğum kontrol hapı ve minoxil sprey kullanmak diye biliyorum.

aliceali

• Yeni üye
  • *
kökleriniz ölmüş ise 2 ay içinde belli olur.çıkıp çıkmadıklarına göre anlarsınız.

malesef ki ilk önce bir dermatoloğa gitmeniz gerekirdi.hangi şeyden eksikliğiniz varsa onun takviyelerini aldırırdı size.saçları dökülen bir kız arkadaşımın bu şekilde gidip ,iğneler vurulduğunu ve saçlarının geri çıktığını hatırlıyorum ( 10 yıl kadar önce ).

bu saatten sonra eğer kökleriniz ölmüş ise daha profesyonel bir yerde 2. ekim düşünebilirsiniz.başka bir seçeneğiniz olacağını sanmıyorum.o alan boşalmışsa istediğiniz kadar takviye alın çıkacak bir  temel olmadıktan sonra çıkmaz.

Kimsede kök ölmüyor  bence benim teyzem daha önce saç ekimi yaptırdı saçları çıkmadı.sonra ilaç tedavisi aldı onunla düzeldi saçları ne ilaç kullandı bilmiyorum.sonra sorar öğrenir buraya yazarım.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Teşekkürler, umarımm ölmemişlerdir, tekrar paylaşım yapacağım burda benim hiçbir rant la işim yok, herseyi iyisiyle kötüsüyle paylaşıyorum, güzel olacaksa da eğer herkese ulaşsın, ne mutlu bana ozaman.. emeği gecenlerede hem kocaman teşekkür olur🙏🏻 Diğer ay görüşmek üzere, beyler bayanlar..

Stanley

• Yeni üye
  • *
supersiniz ve merakla bekliyorum. umarim guzel sonuc olur

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
pedaliza hnm var mı bir  gelişme ekilen bölgelerde güncel resimler bekliyoruz sizden. umarım ataklar olmuştur.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çıkışlar daha güzel daha belirğin olmaya başlamış kadınlar için gerçekten zor bir süreç

Facebook Twitter Instagram