Gönderen Konu: Murat Küçüktaş bayan saç ekimi 2000 greft şok dökülme ve mevcut saçlarım hakk.  (Okunma sayısı 27295 defa)

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence gelişme gayet iyi ,özellikle ön çizgideki saçlar tutmuş.önümüzdeki bir ay gelişim hızlanacaktır, bu kritik dönemde çizgi arkasındaki saçlarda çıkış yoğunlaşırsa ekimden memnun kalırsınız.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gidişat iyi görünüyor hanım efendi, çıkışlarınız başlamış. Bir sorun görünmüyor 2 aya oradaki boşluk kapanır diye düşünüyorum.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Çok teşekkürler olumlu düşünceleriniz için, şimdi beklemesi de güzel☺

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Allah sabir versin. Zor surecin cogu bitmis. Umarim istediginiz saclara kavusursunuz..

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İşin zor kısmını atlatmışsın sürecinde iyi gidiyo 8-9. Aylarda memnun kalmaya başlarsın  :)

Mrblack

• Sr. Member
son durum nedir ?

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bende merak ettim bu ekimi güncel durumunuzu görebilirsek çok iyi olur sayın konu sahibi  :)

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Saymıyorum 145. Gün olabilir

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben bu ekimden çok tatmin edici sonuç çıkacağını pek düşünmüyorum umarım yanılırım. Bu seyrek alana traşsız ekimle  her saç ekimcisi girmemeli zaten bu riske hatırılı sayılı hocalar girebilirdi sanki.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Mesela saçımı yeni yıkasam biraz daha güzel görünebilir, ama bu şekilde görün, 5 ay gecti üzerinden dr mda paylaşımları bırakma diyor, ben artık eskisi gibi üzülmüyorum, ama nekadar değişiklik olur 7.aylarda bilemiyorum,Fark nekadar olabilir ki?

Ben süreci sonuna kadar paylaşacağım, ilgilenen herkese. sevgiler..

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Ben bu ekimden çok tatmin edici sonuç çıkacağını pek düşünmüyorum umarım yanılırım. Bu seyrek alana traşsız ekimle  her saç ekimcisi girmemeli zaten bu riske hatırılı sayılı hocalar girebilirdi sanki.
Bende riske girmemeliydim, saçlarımın hepsi döküldüğünde anladım.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence gelişim kötü değil hani çok iyide değil ama kötü demekte insafsızlık olur.zamanla olumlu yönde daha değişir diye düşümüyorum .

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Mesela saçımı yeni yıkasam biraz daha güzel görünebilir, ama bu şekilde görün, 5 ay gecti üzerinden dr mda paylaşımları bırakma diyor, ben artık eskisi gibi üzülmüyorum, ama nekadar değişiklik olur 7.aylarda bilemiyorum,Fark nekadar olabilir ki?

Ben süreci sonuna kadar paylaşacağım, ilgilenen herkese. sevgiler..
Ah pedeliza hnm keşke ektirmeden önce görüş ve önerileri alsaydınız bayan larak aslında seyrekliin ana sebebi demir eksikliği veya altında yatan başka nedenlerden olabileceği tedavi ile bile ön hattı daha derinin belli olmadığı seviyeye bile getirilebilirdi kanaatimce ama traşsız ekim için risk fazlaymış bu böyle kalmaz elbette daha gelişim olur ama sizi çok tatmin eder mi umarım eder. Eğer etmezse de ikinci bir ekim düşünürseniz mutlaka çok iyi araştırın sizin için süreç daha zordur anlayabiliyorum paylaşımlarınızı kesmeyin iyi de olsa kötü de olsa burda değerlendirip ne yapılabileceğine ilişkin fikir alışverişi yaparsınız.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Kendi saçlarım artı ekilenler olsa mükemmel bir sonuç olurdu, nereye gittiler bilmiyorum? Saçlarım seyrekti hala seyrekler, uzayınca merak ediyorum aslında, sürec sonuna kadar🤗

Facebook Twitter Instagram