Saç Ekimi Sonuçları
Çok kötü bir sonuç. Ne yoğunluk ne yön... gerçekten kötü bir referans. “Üstelik bu kadar kötü bir ekim sonucunu reklam yüzü olarak kullanmış “ diyecektim ki hakan hocanın kendi saclarının da başarısız bir Ekim’e maruz kaldığını farkettim. Terzi kendi söküğünü dikmez eywalla ama hiç mi esnaf arkadaş yok yakınlarında bir revize ettirse bari.
Sevgili sloocer, hanfendi 2000 greft ektirdirdiği için ona benzer bir sonuç elde edeceğini düşündüğüm için onu yolladım. Kadınların saç telleri erkeklere oranla daha ince oluyor. Hakan hoca revize yaptıracakmış
Hanımefendinin Ekim’i ile örneklediginiz Ekim cinsiyetleri dışında hiçbir ortak özelik taşımıyor. Örnekteki kötü Ekim gereksiz bir ön çizgi çalışması olmuş ve doğallığın en fazla önem arz ettigi tüm ön çiZgi çevrelemiş. Hanımefendinin ise önün hemen arkası olan bölgede sıkılaştırma yapılmış.Hakan hocanın revize yaltıracak olması isabetli bir karar olmuş.esma Serkan tetik iyidir tavsiye ederim.
Pekii sloocer 80. Güne kadar kendi saçlarım çıkması gerekiyormuydu tüyler var ama sanırım bu ay daha belirgin olacak,, ben ektrdiğim sacların yarısı cıksada kendi saçlarımla şu ara daha ilgileniyorum?? Kendi mevcut saclarımı bekliyorum çıkmasını,,benim sıklaştırma oldu beyler,,
Anladığım kadarıyla biraz stres yaptınız şok dökülmeden kaynaklı. Burada link vermemde bir sorun var mı bilmiyorum ama içinizi rahatlatmak için ekim yaptırdığım merkezden bir hanfendinin ekim fotoğraflarını paylaşmak istiyorum.https://www.instagram.com/drkhairr/p/BtiAWG4HgUC/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=13ckbuzucobe6İçinizi ferah tutun lütfen
HASAR kelimesini yaşamak bırakın duymak istemiyorum, mart ayı sonunda 120. Günlerde olacağım, sizlerle paylaşacağım gelişmeleri, bencede cok zor bir süreç hintell,, TELAFİ diye de duymak istemem isterse cok pahalı olsun ama sonuç güzel olmalı,