Gönderen Konu: Murat Küçüktaş bayan saç ekimi 2000 greft şok dökülme ve mevcut saçlarım hakk.  (Okunma sayısı 27303 defa)

Müzikkutusu

• Full Member
Çok kötü bir sonuç. Ne yoğunluk ne yön... gerçekten kötü bir referans. “Üstelik bu kadar kötü bir ekim sonucunu reklam yüzü olarak kullanmış “ diyecektim ki hakan hocanın kendi saclarının da başarısız bir Ekim’e maruz kaldığını farkettim. Terzi kendi söküğünü dikmez eywalla ama hiç mi esnaf arkadaş yok yakınlarında bir revize ettirse bari.

Sevgili sloocer,  hanfendi 2000 greft ektirdirdiği için ona benzer bir sonuç elde edeceğini düşündüğüm için onu yolladım. Kadınların saç telleri erkeklere oranla daha ince oluyor. Hakan hoca revize yaptıracakmış :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sevgili sloocer,  hanfendi 2000 greft ektirdirdiği için ona benzer bir sonuç elde edeceğini düşündüğüm için onu yolladım. Kadınların saç telleri erkeklere oranla daha ince oluyor. Hakan hoca revize yaptıracakmış :)

Hanımefendinin Ekim’i ile örneklediginiz Ekim cinsiyetleri dışında hiçbir ortak özelik taşımıyor. Örnekteki kötü Ekim gereksiz bir ön çizgi çalışması olmuş ve doğallığın en fazla önem arz ettigi tüm ön çiZgi çevrelemiş. Hanımefendinin ise önün hemen arkası olan bölgede sıkılaştırma yapılmış.
Hakan hocanın revize yaltıracak olması isabetli bir karar olmuş.esma Serkan tetik iyidir tavsiye ederim.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Hanımefendinin Ekim’i ile örneklediginiz Ekim cinsiyetleri dışında hiçbir ortak özelik taşımıyor. Örnekteki kötü Ekim gereksiz bir ön çizgi çalışması olmuş ve doğallığın en fazla önem arz ettigi tüm ön çiZgi çevrelemiş. Hanımefendinin ise önün hemen arkası olan bölgede sıkılaştırma yapılmış.
Hakan hocanın revize yaltıracak olması isabetli bir karar olmuş.esma Serkan tetik iyidir tavsiye ederim.
Pekii sloocer 80. Güne kadar kendi saçlarım çıkması gerekiyormuydu tüyler var ama sanırım bu ay daha belirgin olacak,, ben ektrdiğim sacların yarısı cıksada kendi saçlarımla şu ara daha ilgileniyorum?? Kendi mevcut saclarımı bekliyorum çıkmasını,,benim sıklaştırma oldu beyler,,

ahmet047

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Pekii sloocer 80. Güne kadar kendi saçlarım çıkması gerekiyormuydu tüyler var ama sanırım bu ay daha belirgin olacak,, ben ektrdiğim sacların yarısı cıksada kendi saçlarımla şu ara daha ilgileniyorum?? Kendi mevcut saclarımı bekliyorum çıkmasını,,benim sıklaştırma oldu beyler,,
Merhaba,benimde şoktan sonra mevcut saçlarım dökülmüştü onlar ufaktan gelmeye başladı, sizin saçlarda gelir muhtemelen.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bunun belirli bir süresi yok. Benim saçlar mevcut olanlar 4 ayda toparladı. Yakın zamanda toparlarmalar başlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
minox içinde alkol olduğu için kaşıntı kızarıklık ve darmatid e kadar yolu var bırakman iyi olmuş

80 gün içinde var olan saçların harekete geçmiş ama normale dönmesi 5/6 ayı bulacaktır biliyorum bir kadın için çok zor ama beklemek gerek sakin bir şekilde umarım hasar almamıştır saçlar ve çıkar dokuda hasar olduğu için bu kadar dökülme olmuş.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Anladığım kadarıyla biraz stres yaptınız  şok dökülmeden kaynaklı. Burada link vermemde bir sorun var mı bilmiyorum ama içinizi rahatlatmak için ekim yaptırdığım merkezden bir hanfendinin ekim fotoğraflarını paylaşmak istiyorum.

https://www.instagram.com/drkhairr/p/BtiAWG4HgUC/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=13ckbuzucobe6

İçinizi ferah tutun lütfen

gerçekten kadını mafetmiş bir de bunu paylaştıysa artık gerisini düşünemiyorum ..
Global Moderator

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
HASAR kelimesini yaşamak bırakın duymak istemiyorum, mart ayı sonunda 120. Günlerde olacağım, sizlerle paylaşacağım gelişmeleri, bencede cok zor bir süreç hintell,, TELAFİ diye de duymak istemem isterse cok pahalı olsun ama sonuç güzel olmalı,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
HASAR kelimesini yaşamak bırakın duymak istemiyorum, mart ayı sonunda 120. Günlerde olacağım, sizlerle paylaşacağım gelişmeleri, bencede cok zor bir süreç hintell,, TELAFİ diye de duymak istemem isterse cok pahalı olsun ama sonuç güzel olmalı,

haklısın morelini bozma erken zaman henüz:  toparlıcak saçların ve paranın dediğin gibi bir önemi yok önemli olan herşeyin güzel olması yoksa parası batsın.. kafana takma sen erken daha yakında çıkar kendi saçların rahatlarsın
Global Moderator

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Beklemedeyiz,, görüşürz👋🏻👋🏻 Yakında foti eklerim,

BJKKARA

• Hero Member
bacım üzme kendini toparlar inşallah saçların.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Selamlar bir ay sonrası.. gelişim değişiklik çok, ancak sizler nasıl düşünüyorsunuz?
« Son Düzenleme: 30 Mart 2019, 12:51:38 Gönderen: Pedeliza »

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
115. Gün 4 ay bitti..🤗

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Selamlar bir ay sonrası.. gelişim değişiklik çok, ancak sizler nasıl düşünüyorsunuz? 1 ay sonra daha da değişiklik olur mu? Görüntü olarak seyrek ve boşluklar var? 4 ay 115. Gündeyim,
« Son Düzenleme: 30 Mart 2019, 12:51:05 Gönderen: Pedeliza »

Gençadam

• Full Member
Merhaba bacım 7. Ve 8. Ayda o boşluklar kapanmış olacak

Facebook Twitter Instagram