Gönderen Konu: Murat Küçüktaş bayan saç ekimi 2000 greft şok dökülme ve mevcut saçlarım hakk.  (Okunma sayısı 27314 defa)

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
O günlere ait cok ayrıntılı foto yok ama dediğiniz şikayetler olmadı deri rengindede değişiklik olmadı, buharla yıkamada ancak temizlendi bazı kabuklar,
yani benim gözlemlediğim pıhtı şeklinde kabukla biraz gezdim resim göndericem tekrar

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Şu alopexy sprey? Sıktıkça beni sinir ediyor, oda döktü biraz , dr u dinliyorum ilaçlar hepsi kullanıyorum, sadece paylaşmak istedim dr çıkar diyorsa cıkarmı🥺 yine zaman gecince resim göndericem, nekroz kabuğun altından nasıl anlayabilirz ki? Kabuk gdince hemenki resimler yukarda

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuk dökülmesi sonrası görüntü normal. Kendi mevcut saçların dökülme sebebi şok Dökülme bazı hastalarda dökülme olabiliyor.  Korkmaniza gerek yok geri çıkacaktır.  3. Ayda görürsünüz çıkışları.  Daha erken çıkması için prp yaptırabilirsiniz.  Ekim sırasında kullanılan adrenaline bağlı olma ihtimali yüksek .  Işlem sırasında kanama fazla kanama olmaması için kullanılan adrenalin malesef bazen şok dökülmeyi artırıyor.  Sizinde  kesmeden ekim olduğu için kanama biraz fazla olmuş.  Tras yapmadan  yapılan  ekimlerde mevcut Saçlar ekim sırasın da greftlerle beraber kanala girer.  Ve ilerleyen süreçte diğer greftleri yerinden oynatarak kanamaya sebep olur. Sizin ilk fotolarda görünen kabuklar kanama bağlı kan pıhtısı.  Yani nekroz değil korkmayın.
Global Moderator

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Teşekkürler bilginize ilginize.. şubat sonu 12.hafta 3.ay bitecek ozaman görüşürz beklemekten başka çare yok😟 prp mezoterapi onlarda olur sanırım, ama baska sorum olursa yazıcam..

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
saç dökülmenizin nedenlerini araştırdınızmı acaba hormon testler vs.benim bildiğim bayanlarda genetik tipte saç dökülmesi mevcut değilse tedavsi yapılabiliyor örneğin doğum kontrol hapı kullanmak gibi.
Teşekkürler bilginize ilginize.. şubat sonu 12.hafta 3.ay bitecek ozaman görüşürz beklemekten başka çare yok😟 prp mezoterapi onlarda olur sanırım, ama baska sorum olursa yazıcam..

Bizim burda paylaşımlar ortalama olarak iki üç haftada bir yapılıyor  :) o kadar uzun süre beklemenize gerek yok.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Ben saç ektrdirdim ve döküldü😢 paylaşım yapacağım tabiki aklıma birşey takılırsa, şuan tek derdim saçlarım yoğun bir şekilde çıksın, kötü görüntümü gördünüz,dökülmem genetikti

Duyarli

• Full Member
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2019, 12:24:54 Gönderen: Duyarli »

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Sonrası en net fotom

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Yani pahalı olması değilde, şuanda üzerine bir ekim parası verip eski halime dönmek istiyorum, bu giden saçlar geri gelcek ne varsa yaparım şu anda, dr a güveniyosun bir tek herseye ok diyorsun, sonuç bu olursa bence bu ucuzluk olur asıl..
benim durumumda olan kadın veya erkek hasta olsa, daha umutla bekleyeceğim, mevcut saçlarıda dökülen ve sonra yeniden çıkan? Dediğiniz gibi prp mezoterapi parası değilde boş umut olmasın,,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yani pahalı olması değilde, şuanda üzerine bir ekim parası verip eski halime dönmek istiyorum, bu giden saçlar geri gelcek ne varsa yaparım şu anda, dr a güveniyosun bir tek herseye ok diyorsun, sonuç bu olursa bence bu ucuzluk olur asıl..
benim durumumda olan kadın veya erkek hasta olsa, daha umutla bekleyeceğim, mevcut saçlarıda dökülen ve sonra yeniden çıkan? Dediğiniz gibi prp mezoterapi parası değilde boş umut olmasın,,

Erkeklere göre kadınlarda  prp nin faydası daha çok genetik dökülme değil çünkü sizdeki denemekte yarar var ben saçlarınızın geri çıkıcağıma eminim bu konuda içiniz rahat olsun ama doktor bey gereksiz bir işlem yapmış bu saça ekim yapılmaz tamamen maddiat üzerine yapılmış bir işlem.Ayrıca kanal açerken bıcak derinizi fazla tahriş etmiş sanırım değiştirmedi körelmiş ve cildinize biraz hasar vermiş bu kadar kayıp yaşamanız da bundan kaynaklı olabilir doku küsmesi gibi.

Aile doktorunda kan testi yaptırın bakın eskik vitamin var mı kanınızda b12 biotin d vitamini gibi
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2019, 11:25:18 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun. Takip ettiğim konulardan biri olacak. Umarım o yara nekroz değildir ve istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Vitaminleri kullanıyorum eksikliğim vardı, şuan sadece bekleyeceğiz sanırım, saç ekim uzmanları prof hatta görse yada ne bilim kökler ölmüşmü bir alet yokmudur? Şu anda kesin yanıt verebilecek bir dr ? Sizlerinde yorumlarınız cok önemli benim için , bende cok mükemmeliyetci bir insanım bu iş bana 2 gömlek büyük geldi, kaldıramıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Vitaminleri kullanıyorum eksikliğim vardı, şuan sadece bekleyeceğiz sanırım, saç ekim uzmanları prof hatta görse yada ne bilim kökler ölmüşmü bir alet yokmudur? Şu anda kesin yanıt verebilecek bir dr ? Sizlerinde yorumlarınız cok önemli benim için , bende cok mükemmeliyetci bir insanım bu iş bana 2 gömlek büyük geldi, kaldıramıyorum

Durumunuzu anlıyorum kaldırmak heleki bir kadın için çok zor ama saçlarınız toparlayacak merak etmeyin var olan saçlarınız kendini korumaya almış 3 aya kadar çıkarlar yavaş yavaş ama bu doktorun hatalı işlem yapmasından kaynaklanmış bu da bir gerçek. Neyse morelinizi bozmayın sabırlı olun şuan beklemekten başka yapılıcak pek bir işlem yok vitaminlerinizi kullanım xpecia yada priorin kullanın süreç biraz hızlansın. Şuan sadece gereksiz para harcarsınız 4 ayı beklememiz gerek.
Global Moderator

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Yani 2 ay gecti daha 2 ayım var burdan süreci paylaşacağım,, iyi olacaksada dr a minnettar kalacağım 🙏🏻 kötü olursada ki hiç istemediğim sonuç, 👻 göreceğiz, ışık tutarım umarım,, dr murat küçüktaş bu aşamada bana cok yardımcı oluyor ama, bunu atlayamam,, bu konulara biraz daha ilerde değinirim ama,, şuan ki huzursuzluğumu atlatınca beyler bayanlar..

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Tam olarak 12.haftadan sonramı değişim yaşanacak? Biraz kararsa o bölgem? Sizde kacıncı haftada başladı?

Facebook Twitter Instagram