Gönderen Konu: Murat Küçüktaş bayan saç ekimi 2000 greft şok dökülme ve mevcut saçlarım hakk.  (Okunma sayısı 27284 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merak ettiğim sonuçlardan biri, paylaşın lütfen. Beklemedeyiz.

whypic06

• Yeni üye
  • *
Fotoğraflar paylaşılmamış

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Ayrıca ben minoxidil kullanamıyorum sizce büyük kayıp mı? Onun yerine procapil kapigen in ona başlıyorum, ve vitamin alıyorum takviye olarak, B vitamainleri içeren,
Saçlarımızı tutmak için yeterli midir? Dökülmemesi için? Genetiğe karşı koymak için..
herkese iyi çalışmalar.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Operasyon hemen öncesi

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
6,5 ay... kapamaya uğraşmıyorum artık, tabii daha uzayınca nasıl olur merak ediyorum🤗

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
En güncel halim..

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fena durmuyor, çıkışlarınız devam ediyor mu? Elinizi gezdirdiğinizde batmalar var mı?

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Aaa evet var tek tük sertler, ama tüy gibi olanlarda cok var ama onlar dökülüyorda, 🙈

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Pedaliza hanım ilk ekim öncesi resimlerinizde saçlarınız çok cansız vitamin eksikliği yanlış kozmetik uygulamaları genelde bu tür saçlarda cansızlık problemi yapar. Mutlaka biotin gibi vitamin takviyesi almanız demir eksikliği için çay kahve gibi içecekleri az sıklıkla tüketmeniz gerekir. Ayrıca kozmatik olarak fazla uygulamadan uzak durmanız  sürekli saçlara fön çekerek çok fazla  ısıya maruz bırakmamanız ve şampuan saç kremi gibi kozmetik ürünleri saç tipine uygun parabensiz sülfatsız ürün tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Gelelim ekim sonrası resminize saçlarınız ekimden sonra fazla kozmetik ürünlerine maruz kalmadığı ve takviye vitamin almanız canlama meydana getirmiş ekilen saçlar halen yeterli bir çıkış gösterip istenilen yoğunluk henüz sağlanmış durumda değil gibi geldi bana pedaliza hanım . Tabi siz süreçle ilgili düşünceniz memnuniyetiniz ne düzeyde bilemiyorum.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
İstediğim yoğunluk halen yok, halende istediğim şekli veremiyorum, biraz uzadığında en belirgin sonuç oluşur.. yaz sonu artık, ortadan ayırıp bir resim le birlikte netleşir,
Tabii umarım lehime gelişir.. en istediğim.

Bu süreçte yani ömür boyu biotin mi kullanmalıyım?

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Pedeliza hanım umarım süreç sizin istediğiniz ve beklediğiniz gibi gelişir. Biotin gibi vitaminler saçlarda etkisini görmek için düzenli 6 ay kullanmak gerekir. Saç uzatması saçlara canlılık vermesi gibi etkiye sahip sadece saça değil bir çok faydası var aslında biotinin. Ömür boyu sürekli olmasa da saç tipiniz sürekli cansız duruyorsa düzenli altı ay kullanın sonra saçlarda canlılık uzaması gibi etkiler görülmüşse biotini iki üç günde bir almaya devam edin tabi iyi bakımla mevcut saçları koruyorsanız biotine ara verebilirsiniz ömür boyu kullanmak gibi zorunluluk yok pedaliza hanım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Memnunmusun süreçten?
Global Moderator

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Memnunmusun süreçten?

Biraz daha iyileşirse evet.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
B-12, d vitamini ve magnezyum içeren besinler tüketmeniz saçlarınızı güçlendirecektir.

Facebook Twitter Instagram