Gönderen Konu: Murat Küçüktaş bayan saç ekimi 2000 greft şok dökülme ve mevcut saçlarım hakk.  (Okunma sayısı 27309 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç kişiden kişiye farklılık gösteren bir durum.  Kendinizi tek bir zamana şartlandırmamanız, psikolojiniz açısından daha iyi olur. Saç ektirmek işin kolay kısmı, beklemek en zor kısmı. Tahmini yazmam gerekirse, 120. gün civarı çıkışlarınız başlar diye düşünüyorum ama daha önce veya sonra da başlayabilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tam olarak 12.haftadan sonramı değişim yaşanacak? Biraz kararsa o bölgem? Sizde kacıncı haftada başladı?

Ekilen saçlar o şekilde evet ama kendi saçlarınız umarım daha erken çıkmaya başlar
Global Moderator

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekiminiz hayırlı olsun hanfendi umuyorum istediğin sonuca ulaşırsın bir kadın için çok zor bir süreç allah sabır versin ve çok fazla kafanıza takıp başka sorunları tetiklemeyin saçlar toparlanacaktır en kısa sürede inşallah.

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Selamlar 81. Gün alopexy minoxil alerji olduğundan kızarıklık kaşıntı/ spreyi bıraktım köpük androvium gectik aynı sekilde oda alerji yaptı/ artık sadece ilaçlarımız var.. sprey kullanamıyorum, gidişatı nasıl etkiler, bana kalırsa bağımlı olmak istemiyordum zaten bu gibi spreylere??
1 günde gecti kızarıklık kaşıntı,, sizleri haberdar etmek istedim ben hala bekliyorum süreci😢

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Çıkışlar bu şekilde🤲🏻

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir sorun görünmüyor, spreyi beni hiç tavsiye etmiyordum. Spreye ihtiyacınız yok bence, ilaçlar yeterli olacak. Zor bir süreç ama biraz daha sabır gerektiriyor. 80 Gün için görüntü iyi görünüyor, ciddi ataklar için en az 2 ay daha beklemeniz gerekecek.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ön çizgiye ekilen saçlar duruyor bu iyiye işaret ,çizginin ilerisi için biraz daha beklemeniz gerek bir kaç haftaya kadar kendilerini belli etmeye başlarlar diye düşünüyorum .umarım dediğim sürede ataklar gelir önümüzdeki bir ay çok önemli.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 ay sonra daha hissedilir çıkışlar yaşarsınız diye tahmin ediyorum ,eğer bir problem çıkmaz ise.

GölgeSS

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun saç ekiminiz inşallah mutlu olursunuz ama bencede gereksiz bi ekim olmuş murat bey bursada bende onun yanına tedavi için gitmiştim bencede sırf para için size bu uygulamayı yapmış kendisi prp ve mezoterapi yapıyor önceden onları yapması beklenirdi sonuç alınmaz ise en son ekim yapılması gerekirdi tekrardan hayırlı olsun  mutlu olmanızı dilerim ☺

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Prp mezoterapi uyguluyor ayda 1 olarak devam edecek. Umarım güzel olur sizlerle paylaşacağım,, 80. Gün böyle ama çıkışları bekliyorum bende özellikle kendi saclarımı🙏🏻🙏🏻 Teşekkürler

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Prp mezoterapi uyguluyor ayda 1 olarak devam edecek. Umarım güzel olur sizlerle paylaşacağım,, 80. Gün böyle ama çıkışları bekliyorum bende özellikle kendi saclarımı🙏🏻🙏🏻 Teşekkürler

Ekim öncesi fotoğrafınız net olmadığı için bizler ekim öncesi durumunuzdan sonra saçlarınızında döküldüğünü anlamadık ama son attığınız mesaja bakılırsa ekimden sonra kendi saçlarınızda dökülmüş .işin gerçeği bu kadar büyük bir açıklığa bende şaşırmıştım  meğerse ekim sonrası o duruma gelmiş.bence siz bu durumda minoxile başlayınız yoksa kendi saçlarınız şu ana kadar geri gelmesi gerekirdi.

Müzikkutusu

• Full Member
Anladığım kadarıyla biraz stres yaptınız  şok dökülmeden kaynaklı. Burada link vermemde bir sorun var mı bilmiyorum ama içinizi rahatlatmak için ekim yaptırdığım merkezden bir hanfendinin ekim fotoğraflarını paylaşmak istiyorum.

https://www.instagram.com/drkhairr/p/BtiAWG4HgUC/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=13ckbuzucobe6

İçinizi ferah tutun lütfen
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2019, 12:22:53 Gönderen: Hintell »

Kerimm34

• Hero Member
Anladığım kadarıyla biraz stres yaptınız  şok dökülmeden kaynaklı. Burada link vermemde bir sorun var mı bilmiyorum ama içinizi rahatlatmak için ekim yaptırdığım merkezden bir hanfendinin ekim fotoğraflarını paylaşmak istiyorum.

https://www.instagram.com/drkhairr/p/BtiAWG4HgUC/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=13ckbuzucobe6

Ben şahsen hiç beğenmedim verdiğiniz örneği.özellikle kadınlara saç ekimi yapılacaksa çok profesyonel saç ekimi yapılan yerleri tercih etmek lazım,kadınların saç telleri çok ince olduğu için çok az fireyle ekilen saçlar çıkmalı ki  başarılı bir netice ortaya çıksın.
Bu paylaşımı yapan bayan arkadaşımızında ekim sonucu verdiğiniz örnekteki gibi olacaktır ama bu bir başarılı netice değil bana göre.
Hlc nin yaptığı bir bayan ekimi vardı linkini bulursam buraya koyarım.şahsen hlc nin tarzını beğenmesemse özellikle açık alanlarda müthiş sonuç alıyorlar .ben bayan olsam hlc yada zekeriya kulu tercih ederdim .
Tr de bayanlara ekim yapan yerlerin kimse kusura bakmasın yüzde 90 üçkağıtçı çünkü saç çıkmayacağını bile bile ekim yapıyorlar .çok enterasan saç çıkmayınca  yada çok az çıkınca insanların yüzlerine nasıl bakıyorlar çok merak ediyorum.
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2019, 12:22:43 Gönderen: Hintell »

whypic06

• Yeni üye
  • *
Sanki bana biraz fazla dökülmüş gibi geldi olan saçlarınız ama normal bence inşallah daha iyi olacaktır

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Çok kötü bir sonuç. Ne yoğunluk ne yön... gerçekten kötü bir referans. “Üstelik bu kadar kötü bir ekim sonucunu reklam yüzü olarak kullanmış “ diyecektim ki hakan hocanın kendi saclarının da başarısız bir Ekim’e maruz kaldığını farkettim. Terzi kendi söküğünü dikmez eywalla ama hiç mi esnaf arkadaş yok yakınlarında bir revize ettirse bari.

Facebook Twitter Instagram