Gönderen Konu: Murat Küçüktaş bayan saç ekimi 2000 greft şok dökülme ve mevcut saçlarım hakk.  (Okunma sayısı 27318 defa)

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Merhabalar süreci sizinle paylaşmak istedim zaman geçmiyor çünkü, bayan saç ekimi yaptrdım ve kendi mevcut saclarımda döküldü şok dökülme sürecim yeni bitti 53. Günümdeyim murat küçüktaş klinikte yaptrdım birazdan resimlerimi atacağım, kendi saçlarımı geri istiyor gibiyim iyi akşamlar👋🏻

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
İlk günler 3.gün

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Şuandaki 53.gün 🙈 bukadar dökülme normalmi??

oklkvn

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba, öncelikle ekiminiz hayırlı olsun, saç ekimi sonrası şok dökülme olması normaldir,
yalnız ekim öncesine ait fotoğraflarınız olursa  daha rahat yorum yapılabilinir.

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Mevcut ekim alanına Traşsız ekim yapması riskliymiş geldi mevcut saç kökleriniz umarım zarar görmemiştir Şok dökülme tamamlanmış artık şoktan dolayı dökülen mevcut saçlarınız ile ekilen saçlarının çıkmasını beklemek gerekiyor 120. günden sonra seyri hakkında biraz kanaat oluşabilir

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
3. Gün fotosunda nekroz riski olabilir mi?

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Eski halim

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
3. Gün fotosunda nekroz riski olabilir mi?
Nekrozmuuu ????? Gercekten mi? Onlar kabuk ama yinede nekroz bu şekildemi oluyor?

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Nekrozdan çok korktum saç çıkmazki ozaman

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Altı üstü çok az bir bölgeydi, şuan çok üzgünüm, keske sıklaştrma yapan bazı arkadslsrında böyle olduğunu bilsem

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle hoşgeldiniz foruma ve hayırlı olsun. Daha sonrasında da sakin olun nekroz değilde kabuk gibi duruyor fotoğraflardan. Nekroz olan alanlarda benim gördüğüm deride de morarmalar ve renk değişikleri vuku buluyor. Kabuk döktükten sonrasına ait fotoğraflarınız var mı daha iyi anlaşılır? Bir de saçlarınızın dökülmesi gayet normal(yani erkek hastalarda genelde böyle seyrediyor)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabukların dökülmüş hali var mı acaba ? Kabul dökümü sonrası fotograflarınızı paylaşırsanız anlaşılır saçlarınız şoka girmiş  toparlanıcaktır merak etmeyin. Bir kadın için çok daha zor bir durum ama korkmayın. Kafanızı nedem bu kadar kanlı bıraktı doktor bey anlıyamadım
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2019, 20:15:06 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Kabuklar yıkandığı gbi 1 gün sonrası

Pedeliza

• Jr. Member
  • **
Birinci foto 10.gün İkinci foto tam 16 günlük yıkamadan 5 gün sonrası

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun, şok dökülme sürece tabii bir durumdur.
Nekroz ile alakalı olarak; Ekim sonrası 5-10. Günler arası fotoğraflar daha net bilgi verecektir.
Kaçıncı günde kabuklar  gitti, kabuk donumu ile beraber kanama, zonklama gibi bir durum yaşandımı?
Mümkün ise 5-10.gün arası foto paylaşırsanız nekroz konusu hakkında net bilgi paylaşabilriiz

Facebook Twitter Instagram