Gönderen Konu: Estemylife Saç Ekim Süreci  (Okunma sayısı 10321 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife Saç Ekim Süreci
« Yanıtla #61 : 01 Şubat 2019, 14:47:47 »
Xpecia nın içinde ek olarak doğal blocer var 2 sini kullanmak mantıksız birini seç
Global Moderator

erkolyasin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #62 : 01 Şubat 2019, 14:56:08 »
Finasterid+ biotin 1 ay sonra revita şampuan sorun olmassa xpecia da eklersin 1 ay sonra

Çok teşekkür ederim ilgi ve alakadar olduğunuz için

Selamlar

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 01 Şubat 2019, 16:03:09 »
bende para göndermiştim ilaç gönderecekler diye ama 3 gün oldu hala kargoya dair mesaj kargo filan gelmedi..

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 01 Şubat 2019, 18:41:48 »
Arkadaslar net bilgiye ulasan var mi? Ekimlere ne zaman baslanilacagi konusunda bir bilgi var mi ve PRP gibi uygulamalara devam ediliyor mu acaba

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 01 Şubat 2019, 18:48:17 »
Bu arada Hasan Akil’in instagram hesabi estemylife_official olarak degistirilmis. Hesapta sadece Op. Dr. Bilgehan Aydin’in ismi yaziyor. Resimlerden Hasan Akil’in olsugu resimler kaldirilmis

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 01 Şubat 2019, 19:45:04 »
Arkadaşlar ben bugün prp için gittim kontrol ve prp mi yaptırdım. Yetkili biri ile de konuştum prp ve kontroller için gidenlerde herhangi bir sorun yok gitmeye devam edebilirler sorun bazı teknik aksaklıklardan dolayı operasyon odalarının tadilata girmesinde , tadilatın süresi ile ilgili önlerini göremiyorlar  bu sebepten dolayı herhangi bir gün yeni bir operasyon için saç Ekimi tarihi vermiyorlar.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 01 Şubat 2019, 21:30:28 »
Bu arada Hasan Akil’in instagram hesabi estemylife_official olarak degistirilmis. Hesapta sadece Op. Dr. Bilgehan Aydin’in ismi yaziyor. Resimlerden Hasan Akil’in olsugu resimler kaldirilmis

Dostum hastane ile ilgili sorun yok .kurumsal.hesaba geçmişler.  Kaldığı yerden devam yani . Kesin  bilgi. Detayı özelden yazabilirim . Yani olumlu olumsuz muhatabiniz aynı yer.

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 01 Şubat 2019, 21:43:15 »
Arkadaşlar ben bugün prp için gittim kontrol ve prp mi yaptırdım. Yetkili biri ile de konuştum prp ve kontroller için gidenlerde herhangi bir sorun yok gitmeye devam edebilirler sorun bazı teknik aksaklıklardan dolayı operasyon odalarının tadilata girmesinde , tadilatın süresi ile ilgili önlerini göremiyorlar  bu sebepten dolayı herhangi bir gün yeni bir operasyon için saç Ekimi tarihi vermiyorlar.

Anladim dostum bilgi paylasimi icin tesekkurler. Hasan bey ile alakali net birsey soylediler mi? Ekimler basladiginda Hasan Akil mi olacak ekibin basinda. Biliyorsun Canan hanim ayrildi ve Hasan beyle se ilgili net bir durum yok

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 01 Şubat 2019, 21:55:16 »
Hasan hoca bileğinden ameliyat olacakmış.  Sadece canan hanım ayrılmış.  Hastanede genel bir ariza varmış.  Sorun yok yani aynen devam ediyor .

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 01 Şubat 2019, 22:00:53 »
Anladim dostum tesekkurler

Moonrider

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 01 Şubat 2019, 22:57:20 »
Hasan hoca bileğinden ameliyat olacakmış.  Sadece canan hanım ayrılmış.  Hastanede genel bir ariza varmış.  Sorun yok yani aynen devam ediyor .
canan hanıma ben Hasan Akil doktor mu sormuştum evet demişti. Ekimden sonra yalan olduğunu öğrendim. Bu yalan yüzünden oradan ekim yaptırdığım için pişman oldum.  Bence bu gelişmelerde farklı bir mesele var. Ben kuşkullandım

Agent28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #72 : 02 Şubat 2019, 01:53:49 »
Bu konu hakkında 2 gündür uğraşıyorum Hasan bey bana Instagram hesabından gece 03:00 da mesaj atmış fotoğrafların altına yorum yapmıştım neden yapıyorsun dedi sonra beni istangram hesabından çıkartıl engellemişler yorumları silmişler. Daha sonra Mehmet Akil aradı özür diledi yapacak bir şey yok dedi gel başka yerde ekelim dedi gazozun kapağı bir kere açıldı o isten daha hayır gelmez dedim ben memnun değilim ekim nasıl olursa olsun önce adap lazım üslup lazım bir sorun varsa benim yüzümden değil onların mahcup olması lazım ama onun yerine paranı vereceğiz paran kalmaZ gibi itici tavırlar yapıcı hiç bir tarafı yok ancak şikayet var sitesine şikayet ettikten sonra paramı yatırdılar hemen.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 02 Şubat 2019, 03:26:44 »
Bu konu hakkında 2 gündür uğraşıyorum Hasan bey bana Instagram hesabından gece 03:00 da mesaj atmış fotoğrafların altına yorum yapmıştım neden yapıyorsun dedi sonra beni istangram hesabından çıkartıl engellemişler yorumları silmişler. Daha sonra Mehmet Akil aradı özür diledi yapacak bir şey yok dedi gel başka yerde ekelim dedi gazozun kapağı bir kere açıldı o isten daha hayır gelmez dedim ben memnun değilim ekim nasıl olursa olsun önce adap lazım üslup lazım bir sorun varsa benim yüzümden değil onların mahcup olması lazım ama onun yerine paranı vereceğiz paran kalmaZ gibi itici tavırlar yapıcı hiç bir tarafı yok ancak şikayet var sitesine şikayet ettikten sonra paramı yatırdılar hemen.

kardeşim adamlar özür dilemiş paranı iade etmiş  zaten bir çok insana mesaj atıp hesap isteyip iade etmişler yada başka bir yerde ekiminizi yapalım demişler yapıcı davranmışlar kısaca Takıntı haline getirmeye gerek yok araştırmanı yaparsın başka bir yerde ekimini yaptırırsın olur biter Her işte bir hayır vardır şahsen benim başıma gelse bu durum eyvallah der geçer araştırmama devam eder başka bir merkez bulurum sürekli üstüne üstüne gitmenin alemi yok sana da yazık boşa stres  başka yere ektirirsin saçların güzel olur iyi ki böyle olmuş dersin hayırlısı buymuş de geç.
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2019, 03:41:21 Gönderen: DieAnotherDay »

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 09 Şubat 2019, 16:40:57 »

İyi güzel de; tadilat olabilir; normal ama hasan akil instagram hesabı estemylife olmuş ve onla olan bütün resimler kaldırılmış.

Facebook Twitter Instagram