Gönderen Konu: Estemylife Saç Ekim Süreci  (Okunma sayısı 10308 defa)

TheArk

• Sr. Member
Ynt: Estemylife Saç Ekim Süreci
« Yanıtla #30 : 01 Şubat 2019, 00:15:43 »
Günde 15 ekim yapıp düzgün sonuç alamamazlıkta olabilir

Aralarında kavga çıkıp ayrılmışda olabilir

Tamamen işi bırakmışlarda olabilir

Ama şöyle bi durum var ki hasta olsa diğer tüm ekibi yapar inanın Hasan akıl ekimlere girmiyor bile girdiklerine 2 çizgi atıp çıkıyor hasta olması hastaneyi durdurmaz onsuz dönüyor o sadece reklam yüzü .Ama şöyle birşey var ki gerçekten hasta olsa işlerine devam ederlerdi bi yalan uydurup yurt dışında derdi hasta haylilede normal ekimde ki yapabilir 2 çizgi atıp kaçabilirdi.

Farklı konular var sonumuz hayır olsun benim ekimimde sıkıntılar vardı eksik gördüğüm şeyler gerçek sosyal medyadaki gibi biri değil .

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 01 Şubat 2019, 00:19:06 »
Peki bizim muhatabimiz kim olacak,  revizyon sözleri askıda mi kalacak

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 01 Şubat 2019, 00:23:15 »
Peki bizim muhatabimiz kim olacak,  revizyon sözleri askıda mi kalacak

Cidden farklı şeyler var makineler bozuldu ne ya orda makinelik ne iş vardı ki 1 tanesi bozulur günde 20 kişi ekiyorsan 10 düşür ekimi durdurmak ne . Bunlar tartışmış ayrılmışlar olan bize oldu revizyon garanti kağıdı ile .
Her canlı ölümü tatacaktır.

Komurkentli

• Full Member
    • Tranigo
« Yanıtla #33 : 01 Şubat 2019, 00:36:01 »
bende bu süreçte, en olumsuz olarak yeni ekim yapan bizlerin etkileneceğini düşünüyorum. umarım düşündüğümüz gibi kötü olmaz

erkolyasin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 01 Şubat 2019, 01:19:51 »
Günde 15 ekim yapıp düzgün sonuç alamamazlıkta olabilir

Aralarında kavga çıkıp ayrılmışda olabilir

Tamamen işi bırakmışlarda olabilir

Ama şöyle bi durum var ki hasta olsa diğer tüm ekibi yapar inanın Hasan akıl ekimlere girmiyor bile girdiklerine 2 çizgi atıp çıkıyor hasta olması hastaneyi durdurmaz onsuz dönüyor o sadece reklam yüzü .Ama şöyle birşey var ki gerçekten hasta olsa işlerine devam ederlerdi bi yalan uydurup yurt dışında derdi hasta haylilede normal ekimde ki yapabilir 2 çizgi atıp kaçabilirdi.

Farklı konular var sonumuz hayır olsun benim ekimimde sıkıntılar vardı eksik gördüğüm şeyler gerçek sosyal medyadaki gibi biri değil .

Kesinlikle haklısınız.
Ben de geçen hafta ekim yaptırdım.

Gozlemim 10 kişiden en fazla 2 veya 3 kişide olumlu sonuçlanıyor saç ekimleri bu da bir kaç ekip yapıyor ekimi hangisinin sonucu iyi bilmiyorum ama genel olarak yapılan işin başarısına değil de paraya odaklı bir çalışma sistemleri var.
Çok fazla saç ekimi yapıyorlar,ben 3 gün bulundum hastahane de bir kişi almanyadan gelmişti revizyon  (ikinci ekim) için.
Bir kişi yine gelmişti onun saç ekimi de vasat idi.
Aslında saç alımını hisar da ekimi arena med de falan yaptirabilsek keşke  :)
Yapacak fazla bir şey yok herkes için hayırlısı olsun.

En şanslı da bence konu başlığı sahibi arkadaş bence.
Selamlar...

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 01 Şubat 2019, 01:34:46 »
Hayirli geceler arkadaslar, estmylife bankoda calisan bayan arkadaşı aradım, hasan beyin olmadigini makinelerin bozuk ve tadilatta olduğunu söyledi. Benim revizyon ekim için 26 subati belirlemistik isyerinden de iznimi o tarihe ayarlamistim. Daha sonra bayan arkadas net ve gercek bilgileri vermekten kaçındığını hissettgim icin cokta ustelemedim onunda yapacagi bisey yok sonuçta. Sonra hasan beyi aradim tadilatta oldugunu söyledi ve 20 şubatta bana hatirlat revizyonunu yapicaz saati belirleriz o sorun degil dedi, ve hisarda değil farkli bir yerde yapılabileceğini söyledi. Ekim yerinin bilgisini vereceğini bildirdi teşekkür edip kapattim. Hayırlısı olsun arkadaslar revizyon sözlerini tutmalari benim adima sevindirici bir durum. Bakalım bundan sonraki süreçlerde neler olacak hep birlikte göreceğiz

Mh

• Full Member
« Yanıtla #36 : 01 Şubat 2019, 02:47:10 »
Ihhh cortingen :)) kokusu çıkar yakında

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 01 Şubat 2019, 03:12:46 »
Hayirli geceler arkadaslar, estmylife bankoda calisan bayan arkadaşı aradım, hasan beyin olmadigini makinelerin bozuk ve tadilatta olduğunu söyledi. Benim revizyon ekim için 26 subati belirlemistik isyerinden de iznimi o tarihe ayarlamistim. Daha sonra bayan arkadas net ve gercek bilgileri vermekten kaçındığını hissettgim icin cokta ustelemedim onunda yapacagi bisey yok sonuçta. Sonra hasan beyi aradim tadilatta oldugunu söyledi ve 20 şubatta bana hatirlat revizyonunu yapicaz saati belirleriz o sorun degil dedi, ve hisarda değil farkli bir yerde yapılabileceğini söyledi. Ekim yerinin bilgisini vereceğini bildirdi teşekkür edip kapattim. Hayırlısı olsun arkadaslar revizyon sözlerini tutmalari benim adima sevindirici bir durum. Bakalım bundan sonraki süreçlerde neler olacak hep birlikte göreceğiz

Kardesim benim anladigim Hasan bey sozunun arkasinda durup seni yari yokda birakmamak icin ekimini bir sekilde gerceklestirmek istiyor. Ama bir dagilma veya degisiklik oldugu da adikar. Bana estemylife instagram hesabindan Canan hanimin net olarak ayrildigini soylediler.

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 01 Şubat 2019, 03:14:19 »
Bu arada Aloer arkadasin konusunun altinda dindurduk bu kadar muhabbeti. Ekim de iptalse konu basligibi “Estemylife da neler oluyor” ‘a mi cevirsen 😂

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 01 Şubat 2019, 09:09:20 »
Ben hisarda yaptırdım 35 gün oldu daha çok ilaç alacam avesin setini nerden bulabilirim ? Çok bozuldu moralim ya hisardan hiç düzgün sonuç alan yokmu
Her canlı ölümü tatacaktır.

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 01 Şubat 2019, 09:54:16 »
Tahminimce revizyonlar vs  mahkeme durumları işleri bozdu ve kapattılar saç ekimini arkadaşlar.Yakalayan revizyonu yapar.Bi kaç aya tamamen kayboladabilirler.Ayrı ayrı işlerine devamda edebilirler.Ekim yaptıranlara geçmiş olsun.Ben zaten saç çıkmazsa oraya revizyon yaptırmam.

lostcontrol

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 01 Şubat 2019, 11:54:26 »
Olan bizim donör kapasitemize oldu.

Kayda değer bir ekimleri yoktu forumda. Muhtemelen Başarısızlıkla sonuçlanan ekimlerinden dolayı kapatmak zorunda kaldılar. Birazda Hisar Hastanesinin adını lekelemek istemediler.

Ben asla düşünmem Estemylife da revizyon yaptırmayı.

AlperAlper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 01 Şubat 2019, 12:11:46 »
Bu arada Aloer arkadasin konusunun altinda dindurduk bu kadar muhabbeti. Ekim de iptalse konu basligibi “Estemylife da neler oluyor” ‘a mi cevirsen 😂

Haha 😂Aynen estemylife da ekim iptal. Başkanyer arıyorum şu an. Başlığı değiştirmek mantıklı 👍🏻

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 01 Şubat 2019, 12:21:24 »
Valla ucuz yırttın kardeşim.  Güzel bir yer bul kendine

AlperAlper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 01 Şubat 2019, 13:03:11 »
Valla ucuz yırttın kardeşim.  Güzel bir yer bul kendine