Gönderen Konu: LifeHair Ankara Şahin Bey 4000 Greft 23 Ocak 2019 Yaş:32  (Okunma sayısı 11127 defa)

emreblt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar,
Uzun bir süre boyunca araştırma yaptıktan sonra ben de Life Hair Şahin bey ile ekim yaptırmaya karar verdim.

Sabah 11'e randevu verildi ve planlama sonrası saçlarım kesildi. Daha sonrasında ameliyathaneye geçtik ve işlemler başladı. Anestezi için yapılan iğneler sırasında ilk 2-3 iğnede acı hissettim, sonrasında zaten bölge tam olarak uyuşmuştu. Akşam 7 gibi ekim tamamlandı ve tüm süreç boyunca ağrı veya acı hissetmedim. Beni en çok rahatsız eden konu sürekli olarak yatmaktı. Boynum ve sırtım tutuldu artık son dakikalarda saniye sayar oldum.

Bu arada safir uçlu ekimi bırakmışlar, kanalları açarken zorlandıklarını ve ekilmiş olan köklerin yeni kök ekerken kanallardan çıktığını dolayısıyla köklere daha fazla müdahale etmek zorunda kaldıkları için safir uçlu ekim yapmadıklarını belirttiler.

Tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Saç ekim işi gerçekten sabır, dikkat ve konsantrasyon isteyen çok zor bir işmiş, onu da öğrenmiş oldum. Bu işle uğraşan tüm emekçilere kolaylıklar diliyorum.

Not: Cezerye gönderen bir arkadaş oldu, tüm ekip ve hastalar olarak tadına baktık, çok lezzetliydi, gönderene de teşekkürler.
Not 2: Tüm ekip forumu takip ediyor, bilginize :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: LifeHair Ankara Şahin Bey 4000 Greft 23 Ocak 2019 Yaş:32
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2019, 21:55:23 »
Ekip forumu takip ediyorsa bizede cezerye yollasınlar bari:)) hayırlı olsun kardeşim ekimin planlama be ekim ön cizgi estetiği bence güzel alan geniş umarım tatmin edici güzel bir sonuç alırsım donör deki saçlar kalın mı ince mi?
Global Moderator

stoper

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2019, 23:18:41 »
      Geçmiş olsun sonucun %25 ekim %25 şok dökülme %50 side sabr ile beklemedir. Kaldı %75 ((:
...

Gençadam

• Full Member
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2019, 23:27:30 »
Ekimin hayırlı olsun abi ön çizgi sıklık güzel aman kafanı 5 6 gün sağa sola carpma dikkat et bide şiş gözlerine inebilir kafana bol bol masaj yap

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2019, 23:45:42 »
Nihan hanıma selam söylüyorum saçlarım çıkmazsa bulacağım onu 😀😀😀

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Ocak 2019, 00:05:04 »
Güzel temiz bir ekim umarım sonuçta güzel olur hayırlısı olsun

emreblt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Ocak 2019, 08:42:23 »
Arkadaşlar mesajlar için teşekkürler.
Ekim alanı benim tahmin ettiğimden geniş oldu, farkına bile varamadan kelligim ilerlemiş :)
Donör bölgedeki saçlarım kalın telli, dolayısıyla güzel bir ekim olacağını düşünüyorum ama söylendiği gibi sürecin en önemli kısmı beklemek.
Şuana kadar hiçbir ağrı sızı hissetmedim, şişlik de indi denilebilir. Sadece gözlerimde biraz ağrı var onun da gece iyi uyuyamadigim için olduğunu düşünüyorum.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Ocak 2019, 10:14:12 »
safire  gectiklerinde iyi olacağını düşünmüştüm eski sistemde iyilerdi , gayet iyi olacağını düşünüyorum ekim güzel görünüyor hayırlı olsun

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Ocak 2019, 11:19:46 »
Nihan hanıma selam söylüyorum saçlarım çıkmazsa bulacağım onu 😀😀😀
Nihan mı Nihal mı, ben hep Nihal hanım demiştim. :)

Ekimin hayırlı olsun dostum, sık ve temiz görünüyor.

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Ocak 2019, 12:21:07 »
hayirli olsun gecmis olsun hocam. acikligini kendi acikligima cok benzettigim icin bu ekimi takip edicem, bana 3140geft ekildi bakalim nasil olcak

sigortasız_işçi

• Full Member
« Yanıtla #10 : 25 Ocak 2019, 00:10:28 »
Hayırlı olsun, iyi olur inşallah.

emreblt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Ocak 2019, 08:08:39 »
safire  gectiklerinde iyi olacağını düşünmüştüm eski sistemde iyilerdi , gayet iyi olacağını düşünüyorum ekim güzel görünüyor hayırlı olsun

ben de safir uç olunca daha iyi olacağını düşünmüştüm. bana söyledikleri, sadece kanal açarken kullanıldığı ve kanallara açı vermenin daha zor olduğu. kanallar daha küçük olduğu için, greft ekimi yapmak da daha zor oluyormuş. hal böyle olunca, ekimi yapanlar strese giriyor, ister istemez hasta da strese giriyormuş :)

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Ocak 2019, 10:35:40 »
ben de safir uç olunca daha iyi olacağını düşünmüştüm. bana söyledikleri, sadece kanal açarken kullanıldığı ve kanallara açı vermenin daha zor olduğu. kanallar daha küçük olduğu için, greft ekimi yapmak da daha zor oluyormuş. hal böyle olunca, ekimi yapanlar strese giriyor, ister istemez hasta da strese giriyormuş :)
hayırlısı olsun hocam ben gayet güzel sonuç alacağınıza inaniyorum

emreblt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 25 Ocak 2019, 16:22:12 »
hayırlısı olsun hocam ben gayet güzel sonuç alacağınıza inaniyorum
Teşekkür ederim hocam, ben de sonucun güzel olacağını düşünüyorum, bekleyip göreceğiz.

emreblt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 25 Ocak 2019, 20:20:59 »
bugün öğleden sonra ilk yıkamaya gittim. yıkamanın nasıl olduğuyla ilgili aşağıda özet bilgi vereyim.

öncelikle, ekim yapılan bölgeye bepanthol sürüp yarım saat bekletiyoruz. her 10 dakikada bir elimizin 3 parmağıyla pıt pıt vurarak (elimizi gezdirmeden sadece yukarıdan aşağıya) kremi yediriyoruz.
yarım saat sonrasında ılık suyla (yaklaşık 30-35 derece) saçımızı yıkıyoruz. ilk yıkama olduğu için Erdinç bey sargıları da çıkarıyor. yıkarken de yine pıt pıt vurarak yıkıyoruz.
daha sonra sünger gibi bir malzeme üzerine dalin döküp köpürtüp köpüğü kafamıza pıtlatıyoruz :)
yine pıtlatarak yıkayıp en son kağıt havlu ile pıt pıt kuruluyoruz.
yıkama işi bittikten sonra ilk 3 gün kök alınan yere dextrocin sürüyoruz. sürerken elimize gelen yara kabuklarını da tırnağımızla kopartıyoruz.
tüm hareketleri pıt pıt yapmak önemli, elimizi ekim yapılan yerde sürterek gezdirmememiz gerekiyor. pıtları biraz sert yapmak gerekiyormuş, hafiften ağrıtacak yani.

7. yıkamadan sonra elimizi gezdirerek yıkamaya başlayacakmışız.

sargı bezleri çıktıktan sonra şişme gözlere doğru inmeye başladı, kafam gerçekten şişmiş, sargı bezleri çıkınca farkettim :)

Facebook Twitter Instagram