Gönderen Konu: SAC EKTİRMEYE KARAR VERDİM. FAKAT KİMDE KARAR KILCAGIMI BILEMIYOURM.KARASIZLIK..  (Okunma sayısı 2220 defa)

fastboy

• Yeni üye
  • *
MERHABA ,

ARKADASLAR SAC EKTİRMEK ISTYORUM UZUN ZAMANDIR VE 2 GUN ONCESINE KADAR KARARIMI VEDIM ZAMANIM KISITLI TEK PROBLEM NERDE VE KIME KENDIMI TESLIM ETMEM LAZIM.

SADECE INTERNETTE YAZILANLARA BAKDIM VE ILK GORUSMEM ESTE CERRAH(TORUNLAR GYO MECDIYEKOY) FARUK YILMAZ BEYLEN OLDU FAKAT SORU ISARTELERI VAR KAFAMDA EMIN DEILIM.BURDA YAPTIRAN VARMIDIR.YADA TAVSIYE EDECEGINIZ BIYER VARMIDIR.YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

TESEKURLER

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bütcen maximum ne kadar..?

fastboy

• Yeni üye
  • *
Bütcen maximum ne kadar..?

BUTCEYI SORUN ETMIYORUM FAKAT
EN SON GORUSTUGUM YER 8000 TL DEDI VE GENELDEDE BAKDIGIMDA BU FIYAT ARALIGINDA .BUNUN USTUNDE ASIRI FIYATLARDA DUYDUM FAKAT NE KADAR GERCEKCI BILEMIYOURM.YADA VERILMESI GEREKMI YABANCISI OLDUGUM ICIN AYIRT EDEMEMEKTEYIM

fastboy

• Yeni üye
  • *
FOTOM EKTEDİR.YADIMCI OLMAK ISTEYEN ARKADASLAR ICIN..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
forumdakı merkezlerı araştırıp kararını vermenı tavsıye ederım saçların fena değil ekim ile çok güzel bır sonuç alırsın fıyatı dert etmıyorsan

Asmed Koray erdoğan . Hakan Doğanay, muttalip keser , sibel hanım Prof.Dr.Alp Bayramoğlu Asmed  zekerşya kul gibi doktorları düşünebılırsın.

Global Moderator

fastboy

• Yeni üye
  • *
forumdakı merkezlerı araştırıp kararını vermenı tavsıye ederım saçların fena değil ekim ile çok güzel bır sonuç alırsın fıyatı dert etmıyorsan

Asmed Koray erdoğan . Hakan Doğanay, muttalip keser , sibel hanım Prof.Dr.Alp Bayramoğlu Asmed  zekerşya kul gibi doktorları düşünebılırsın.

cok tesekurler sagolun

Facebook Twitter Instagram