Gönderen Konu: şok dökülme sonrası saçlar ne zaman çıkar  (Okunma sayısı 6011 defa)

aliceali

• Yeni üye
  • *
şok dökülme sonrası saçlar ne zaman çıkar
« : 22 Ocak 2019, 12:41:04 »
2 ay kadar önce saç ekimi yaptım şu an kafada saç maç kalmadı ekilenlerin hepsinde şok dökülme oldu .şu an çok kötü bir görüntü var ve saçların çıkacağına dair en ufak bir belirti yok bu saçlar ne zaman çıkar yani üç ay diyorlar ama ben üç aya girmek üzereyim acaba saçların tutmama olasılığı varmı ,tutmayacaksa şimdiden anlaşılabilirmi ayrıca ekim sonrası mevcut saçlarımdada bir miktar dökülme oldu.psikolojim çok kötü şu sıralar beklemekten başka yapabileceğim bir şey varmıdır ? ilaç kullanmak gibi mesela ekilen saçın çıkmasını hızlandırabilen herhangi bir şey varmıdır.

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: şok dökülme sonrası saçlar ne zaman çıkar
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2019, 14:20:02 »
2 ay kadar önce saç ekimi yaptım şu an kafada saç maç kalmadı ekilenlerin hepsinde şok dökülme oldu .şu an çok kötü bir görüntü var ve saçların çıkacağına dair en ufak bir belirti yok bu saçlar ne zaman çıkar yani üç ay diyorlar ama ben üç aya girmek üzereyim acaba saçların tutmama olasılığı varmı ,tutmayacaksa şimdiden anlaşılabilirmi ayrıca ekim sonrası mevcut saçlarımdada bir miktar dökülme oldu.psikolojim çok kötü şu sıralar beklemekten başka yapabileceğim bir şey varmıdır ? ilaç kullanmak gibi mesela ekilen saçın çıkmasını hızlandırabilen herhangi bir şey varmıdır.

3. ay sonuna kadar saçların dinlenme süresi dostum panik yapmana gerek yok.Biotin ve minoxil tarzı serum kullanabilirsin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2019, 14:46:06 »
120 günden sonra net olarak çıkışlar başlar
Global Moderator

aliceali

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2019, 15:38:11 »
120 günden sonra net olarak çıkışlar başlar

120 gün çok değilmi ekim merkezi 90 günde çıkmaya başlar demişti.
3. ay sonuna kadar saçların dinlenme süresi dostum panik yapmana gerek yok.Biotin ve minoxil tarzı serum kullanabilirsin.

teşekkürler dostum tavsiyene kulak vereceğim saçlar ya tutmazsa diye içimi kemirip duruyorum şu sıralar :)

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2019, 22:15:00 »
ben dahada erken çıkmaya başlar diye düşünüyorm ilk olarak 70 günden sonra ama tam olarak farkedilmesi 90 gün itibariyle başlıyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Ocak 2019, 14:09:06 »
120 günü baz almak gerek net süreç için öncesinde çıkanda var ama net olarak genel süre 120
Global Moderator

aliceali

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 28 Ocak 2019, 10:53:22 »
Şok dökülme sonrası kafamda şu an ufak ufak tüy gibi saçlar var birde sanki sakal traşı olmuşum gibi nokta nokta saçlar var diken gibi elime batıyorlar ama hiç bir hareket yok onlar uzayıp ne zaman çıkarlar acaba bu durum normalmi arkadaşlar.

Hayretttinn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 03 Şubat 2019, 17:17:38 »
Saç eken kişiye yada doktora göre şok dökülme farkediyormu arkadaşlar yani konulara bakıyorum bazı arkadaşların saçları üç ayda çıkarken bazıları 5 ayda çıkmaya başlıyor sanki eken kişiye göre çıkma zamanlarıda değişiyor yanılıyormuyum acaba?

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 27 Şubat 2019, 00:40:50 »
Saç eken kişiye yada doktora göre şok dökülme farkediyormu arkadaşlar yani konulara bakıyorum bazı arkadaşların saçları üç ayda çıkarken bazıları 5 ayda çıkmaya başlıyor sanki eken kişiye göre çıkma zamanlarıda değişiyor yanılıyormuyum acaba?

Eken kişiye göre değil saç ekimi tekniğine göre değişiyor .iğneli teknik ve dhı ekiminde şok dökülme daha az oluyor.

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #9 : 11 Mart 2019, 17:25:02 »
en erken 70 .gün çıkışlar başlar.

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Mart 2019, 18:50:15 »
Sakin olun panik yapmayın, zor günlerdesiniz. Biotin vitamini dışında da bir şey kullanmayın. Üçüncü ayda çıkışlar genelde başlar. Daha öncesinde tek tük çıkanları yakın çekim fotoğrafla görebilirsiniz. İnce tüy şeklinde olacaklar. Girmek üzereyim dediğiniz üçüncü aya daha bir ay var, bu uzun bir zaman.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Mart 2019, 20:05:10 »
Şok dokulmeyenler dipten hafif incelerek çıkışa devam eder.
Şok dökülüp az hasar gören sağlıklı greftler %5-10 50-70.i günde belli eder kendini.
%15-20 si gibi 90-120 arası çıkıyorum der.
120 den sonra 180 e kadar yeni çıkış oranı %70-80 leri bulur

Yuski

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 27 Temmuz 2021, 14:38:17 »
Yaşadığınız süreç hk. biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem.Teşekkürler.
  • Ekim Tarihi: 12.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Vivax hair
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Yok

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #13 : 27 Temmuz 2021, 14:44:13 »
90. Günde ekinler bas vermeye baslar

120 de kararmalar net belli olur

Saçın tam oturması ben oldum demesi 1 sene civarı
  • Ekim Tarihi: 2015 - 2021
  • Greft Miktarı 3200 + 3000

Trerbol

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 27 Temmuz 2021, 21:57:04 »

Selam bende ektireli 1 ay oldu 10. Gün yıkamada durum çok iyiydi 20 gün içinde gözle görülür dökülme oldu ancak bir çok video, tanidik ve buraya gönderilenlere bakınca 3 ay sabır etmemiz gerekiyor.

Facebook Twitter Instagram