Gönderen Konu: Saç ekiminden sonra şok dökülme fotoğrafları  (Okunma sayısı 14736 defa)

baldman

• Hero Member
arkadaşlar saç ekiminden sonra şok dökülme görüntüleri beni çok ürkütüyor .bazıları o kadar kötü görünüyorki resmen insan içine çıkılmayacak halde :) nerdeyse saç ekiminden vazgeçeceğim .saç ektirenler olarak bu kötü görüntülerle nasıl dolaşıyorsunuz arkadaşlar şapka falan çözüm oluyormu yani bazısı çok kötü değil ama bazılarında şok dökülme nerdeyse adamın kendi saçınıda götürmüş oluyor ve görüntü inanılmaz kötü oluyor bu şok dökülmeyi azda olsa azaltmanın yada engellemenin bir yolu yokmu.

walkerx

• Full Member
Ynt: Saç ekiminden sonra şok dökülme görüntüleri
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2019, 01:50:55 »
Ben de ektirmeden önce öyle düşünüyordum, hatta boyayla falan kapatabilir miyim diye konum vardı forumda :D şuan 1.5 aya yaklaşıyorum, şok aldı götürdü ne varsa ama inanki hiç takmıyorum. Dışardayken bere takarak sorun çözülebilir, zaten havalar buz gibi malum. Normal bi mevsimde de şapka her türlü çözer bu sorunu, belli aralıklarla havalandırma şartıyla tabi.

Şoku engellemek diye bir şey maalesef yok, saç ekiminin doğasında var bu :)

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2019, 19:45:43 »
en kötü şok dökülme görüntülerinden bir örnek forumda hisara ektiren hmtaksz ye ait,moral bozmak yok :)
öncesi sonrası resimler;

Djfaruk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2019, 12:26:01 »
Saç ekimi yaptıralı 2 ay oldu benimde görüntü aynen böyle şok dökülme sildi süpürdü.bu resimleri görünce moralim yerine geldi :)
şu durumdayken minoxil kullanıyorum bir zararı olurmu acaba çok kafama takıyorum şu sıralar ekim yaptırdığım yer önerdi.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2019, 12:59:02 »
en kötü şok dökülme görüntülerinden bir örnek forumda hisara ektiren hmtaksz ye ait,moral bozmak yok :)
öncesi sonrası resimler;

Yuhhh diyorum:))) evrim sanırım böyle bir şey

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Ocak 2019, 18:50:03 »
Dhı ekimde neden fueye göre daha az şok dökülme oluyor acaba bence bu araştırılmalı ,bu konuda fikri olan varmı acaba.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Ocak 2019, 19:01:52 »
Dhı ekimde neden fueye göre daha az şok dökülme oluyor acaba bence bu araştırılmalı ,bu konuda fikri olan varmı acaba.

Gayet normal. Şok dökülmenin Sebeplerinden biri Ekim sırasında yüzeyinde oluşan kanal kesileri ve Ekim sırasında oluşan travmalar. Dhi da kanal açılmadan iğne çapı kadar yuvarlar kesilere greftler yerleştiriliyor. Sok dökülme bu sebeple daha az oluyor.

Hayretttinn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 03 Şubat 2019, 17:13:00 »
Benimde en korktuğum şey saç ekiminden sonra meydana gelen şok dökülme kötü görüntüsü.
İşim dolayısıyla dış görünüşümde meydana gelecek bu kötü görüntüyle idare etmem çok zor acaba bu şok dökülmeyi azaltmanın bir yolu varmıdır?

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Şubat 2019, 09:45:11 »
öncesi sonrası resimler;
hisar estemylife hastanesinin iyi sonuçlarından birisiydi sanki son zamanlarda bozmuşlar artık böyle ekimlerini görmüyorum

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 13 Mart 2019, 00:23:14 »
Sibel ulusan ekimi erasmus adlı üyeden.
Şok dökülme öncesi ve sonrası görüntü değişimi inanılmaz 😃

nankör

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 14 Kasım 2019, 02:14:33 »
yeni saç ekimi yaptırdım sonrasında en çok korktuğum görüntüler bunlar umarım kendi saçlarımdada şok dökülme olmaz .şok dökülme kendliğindenmi oluyor yani akışınamı bırakacağız yoksa saçları bizmi dökeceğiz biz dökeceksek nasıl dökülür acaba birde tam olarak ne zaman başlar şok dökülme. çok soru soruyorum ama hiç şok dökülme yaşamama ihtimali varmıdır.aranızda şok dökülme yaşamayan oldumu arkadaşlar.

Murat Yakar

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekiminden sonra şok dökülme fotoğrafları
« Yanıtla #11 : 09 Ocak 2021, 16:37:43 »
bu saç ekimi sonrası şok dökülme fotoğrafları cidden sıkıntılı bir kaç ay böyle gezmeyi göze almak zor değilmi arkadaşlar yokmu bu şok dökülmeye bir çözüm :)

kelsizbasim

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekiminden sonra şok dökülme fotoğrafları
« Yanıtla #12 : 13 Mayıs 2021, 07:56:01 »
Çok abartıyorsunuz hocam şok dökülmeyi bende çok çekinirdim hatta ilk 10-15 gün evden bile çıkmadım ama şuan 81. Gündeyim iyiki ektirmişim diyorum. 3-4 ay sonra sonra saçlarımı tararken şok dökülmeyi fln hatırlamayacağım :) Çünkü şuan bile o ilk 10 günki kanlı kabuklu dönemi unuttum :) 10. Günden gevşek şekilde şapka takabilirsiniz ben öyle yaptım.
  • Ekim Tarihi: 22.02,2021
  • Ekim Merkezi ismi BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN
  • Greft Miktarı 4213
  • Yaşınız 30

takobango

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 14 Eylül 2021, 20:47:54 »
Sibel ulusan ekimi erasmus adlı üyeden.
Şok dökülme öncesi ve sonrası görüntü değişimi inanılmaz 😃

Resim çok fake e benziyo :D alttaki ronaldo mu? fake değilse gerçekten sonuç inanılmaz
  • Ekim Tarihi: 20.08.2021
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 26

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 17 Eylül 2021, 13:15:39 »
Gayet normal. Şok dökülmenin Sebeplerinden biri Ekim sırasında yüzeyinde oluşan kanal kesileri ve Ekim sırasında oluşan travmalar. Dhi da kanal açılmadan iğne çapı kadar yuvarlar kesilere greftler yerleştiriliyor. Sok dökülme bu sebeple daha az oluyor.
yahu illa delik açiliyor  ben inanmiyorum bu dhi olayina ayni şey bence..hatta dhi de yuvarlak delikler açiliyor , şok dokulme ikisinde de aşağı yukari ayni, he bazen az oluyorsa da o sık bir ekim yapilmadigi aralara girildiği içindir benim fikrimce
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

Facebook Twitter Instagram