Gönderen Konu: Clinicexpert  (Okunma sayısı 22969 defa)

baldman

• Hero Member
Clinicexpert
« : 22 Ocak 2019, 01:13:57 »

yakın zamanda saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum clinicexpert diye bir yer önerdiler bana ,bu clinic ile ilgili bilgisi olan varmı nasıl bir saç ekim merkezidir arkadaşlar tavsiye edermisiniz.facebookta bir çok reklamları var choi kalemi ile ekim yapıyorlarmış ve garanti veriyorlarmış.araştırdım haklarında nette pek bir şikayet bulamadım ,bağcılarda bir şubeleri var sizlerden olumsuz şikayet şeklinde bir duyumunuz oldumu acaba katakulliye gitmeyelim sonra  :) şikayet yoksa bağcılarda ki şubelerinden randevu almayı düşünüyorum.

silencer

• Yeni üye
  • *
Ynt: Clinicexpert
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2019, 09:33:51 »
clinicexpert saç ekimi merkezi.
clinicexpert saç ekimi yorumları ve şikayetleri:
Bende kendileriyle görüştüm. Şişli'deki ofislerine gittim. Çağrı merkezi tarzında 80-90 kişi vardı. Ekimi bağcılarda medicine hastanesinde gerçekleştiriyorlarmış.
Dhi yöntemi ile ekim yapıyorlarmış. 100 kişilik ekim ekipleri olduğunu söylediler. Fiyatları da oldukça uygun ama ben emin olamadım. Haklarında internette çok yorum bulamadım.

Bu kadar fazla çalışanı var ve çok büyük bir ekim ekipleri olmasına rağmen pek tanınmaması kafamda soru işaretleri bıraktı.

Clinic Expert şikayet, iletişim, Clinic Expert yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri yorum bırakın! Clinic Expert için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına  ulaşın.
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2021, 00:02:16 Gönderen: Hintel »

Insyder

• Full Member
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2019, 10:07:54 »
Bu merkezle ben de görüştüm, açıkçası günde 70 ekim falan dedikten sonra soğudum, güvenemedim niyeyse. Forumda oraya ektiren yok henüz. DHI tekniği diğerlerine nazaran kesinlikle daha özveri isteyen bir teknik. Bu tekniği yapan ekibin bu işte çok iyi olması gerekir. Öyle söyledikleri gibi 100 kişilik bir ekibin tamamının bu işi çok iyi yapma olasılığı düşük. Kredi kartına taksit bile yapıyolar fakat söylediğiniz kadar uygun değil. Biraz daha ücret ödeyip Şahin beye yaptırırım daha iyi. Riske girmeye değmez.
LifeHair Ankara - Şahin Çelik | 4350 Greft | 07.11.2019 | Yaş:27:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11661.0

Djfaruk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2019, 14:16:29 »
Ben bu clinicexpert ile ön görüşme yapmıştım çok fazla ektiren gördüm orda giren çıkanın haddi hesabı yoktu orda.ekime düzgünce ikna edecek ve muhatap olacak birilerini bulmak zor gibi garanti veriyorlar ama saç ekiminin nasıl bir garantisi olabilir orası şüpheli.

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2019, 22:54:56 »
Benimde sürekli facebookta buranın reklamıyla karşışaşıyorum. Araştırdım clinic expert medicine hospital  şeklinde bir yer çıkıyor haklarında fazla yoruma ve şikayete rastlamadım ,forumdada pek bir şey yok bir kaç ekimleri dışında ama galiba bu işe yeni giren bir yer yakında forumda örnekleri ve yorumları çoğalır birisi geçenlerde günde 70 ekim yapıyor yazmış ne kadar doğru bilemeyeceğim.

AlperAlper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2019, 11:32:08 »
Bende bu hafta görüştüm Clinicexpert ile. Bana söyledikleri daha çok yabancı müşterilerle çalıştıkları, Türk hasta almaya son birkaç senedir başladıkları. Görüşmede ilgilendi danışman sağolsun ama beni muayene edecek doktorun randevudan haberi bile yoktu ve tesadüfen görüşme odasına girdi. Muayenesi çok aceleydi ve herneladar detaylı anlatmış olsa da her hastaya söylediği standart cümlelerdi. Kendimi orda sırayla saç ektirenlerden herhangibi birisi gibi hissettim. özel olarak ilgileneceklerini hiç sanmıyorumzaten 3.500 tl gibi çok düşük bir fiyat verdiler ve sürümden kazanıyoruz gibi hastaneye yakışmayacak bi cümle kurdular.
Kısacası bana hiç güven vermedi orası.

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 31 Ocak 2019, 01:28:12 »
Bu clinicexpertin ön görüşmelerinden anlaşılan kimse memnun değil banada birisi bu ekim merkezinden bahsetti bir tanıdığı ektirmiş çok güzel sonuç almış falan ama tanınmayan bir yer olduğu için pek araştırma gereği duymadım açıkçası. Gerçi tanınmamalarına rağmen günde 70 ekim yapmaları da çok ilginç  :)başka ektiren yada öngörüşme yapan varmı ?

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Şubat 2019, 23:35:43 »
ekimden umduğum sonucu alırsam burda konu açmayı düşünüyorum kötü olursada şans artık diyelim sonuçta çok fazla para vermedim diye avunurum.

bu ne demek ya konu açacaksanız baştan açacaksınız yok güzel olursa açarım yok olmazsa açmam ya baştan açın yada açmayın bu şekilde bi anlamı yok...

aliceali

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 08 Şubat 2019, 18:08:21 »
Clinicexpert hasta profili bu olsa gerek  ;D forumda konuları olmamasına şaşırmamalı.

Açıkçası belkide sizin bu yorumlarınız olmasa konu açacağız belki ben 3 ay kadar önce clinicexpert de ekim yaptırdım ama burda clinicexpert de ekim yaptırmış birine dalga vari yorum yapıldığı için konu açmadım sanırım o arkadaşta bundan dolayı resim paylaşmayı bıraktı.clinicexpert ekim merkezi günlük çok ekim yapıyor diye buraya ektirenleri küçümsemeye kimsenin hakkı yok saçımız çıkacakmı çıkmayacakmı endişesi varken böyle yorumları duyacağıma konu açmam daha iyi.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Şubat 2019, 18:53:52 »
Açıkçası belkide sizin bu yorumlarınız olmasa konu açacağız belki ben 3 ay kadar önce clinicexpert de ekim yaptırdım ama burda clinicexpert de ekim yaptırmış birine dalga vari yorum yapıldığı için konu açmadım sanırım o arkadaşta bundan dolayı resim paylaşmayı bıraktı.clinicexpert ekim merkezi günlük çok ekim yapıyor diye buraya ektirenleri küçümsemeye kimsenin hakkı yok saçımız çıkacakmı çıkmayacakmı endişesi varken böyle yorumları duyacağıma konu açmam daha iyi.

Ne kucumsemesi kardeşim istediği yerde ektirsin umrumuzda mi ama saçlar çıkarsa konu açarım çıkmazsa açmam demek çok yanlış ve forumun gereklerine uymayan bir cümle.Konuyu baştan açacaksın ki bütün seffafligiyla insanlara yol gösterecek,onun yerine bekleyip sonra 10.ay diyip gelip çok memnunum mükemmel diyerek tek foto atıp gidersen bundan ne kimse faydalanabilir ne de bı anlamı olur.Yoksa ekim yeriyle bir problemimiz yok insanlarin saçı çıktığı sürece hepsi aynı.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Şubat 2019, 21:47:46 »
Günde 70 ekim yapmalarına şaşmamalı her taraf clinic expert reklamı dolu, günde en az iki defa çıkıyor karşıma inadına tıklıyorum bende reklam boşa gitmesin para ödesinler demi  ;D

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 27 Şubat 2019, 22:32:24 »
Bende görusmustum bi sure önce 2 gün Ekim yapılacak 5 bin greft yarısı  birgün  dıger yarısı  ikincı gün toplam 4 gün mısafırımız olacaksınız konaklama dahil kredi kartına taksit dediler uygun bir fiyat guvenememiştim YouTube vs hep yeni ekilen ler vardı sonuçları hıc yoktu

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 28 Şubat 2019, 17:02:45 »
forumda dişe değer bir sonuçları yok ama deliler gibi reklam basan bir firma karınca yuvası gibi interneti sarmışlar her yerdeler ama forumda yoklar o yüzden bence bir anlam ifade eden bir merkez değil ve günde 70 ekim söylentileri var ipini koparan bu merkezde çalışır 500 kişi demek nasıl güven versinki

es_umit

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 28 Mart 2019, 13:06:13 »
Adamlar ekim fabrikasi gibi.. aybi temsilcinin telefonlarindan gina gelip artik cevaplamayinca baskasina paslamis yabanvi numara diye acayim dedim bir baktım bunlar cikti yine baskici bir politikayla ekim yaptirtma cabalari falan acikcasi olan guvenimi bile koreltiyor. Ve bana da gunde 80 ekim yaptillarini söyledi temsilci bayan. İsrarla dhi teknigini ovmeye calisiyorlar. Yok mevcut saclari korurmus yok micromotor da tum eski saclar dokulurmus. Donor de göçük göçük izler kalirmis bu cok kotu bir teknik mis falan filan.. ayrica google yorumlarda sanirim ozellikle gorevlendirdikleri bir personelleri gun aşırı hesap acip kendi kendilerine uorum yapiyor. 00e yakin yorum var ve hepsi yeni acilmis fake hesaplar.. dikkat ettiniz mi bilmem...

Mh ye bunu söyledim bilgi işlemciyim ben biliyorum isleyisi falan dedim. Bakti isten anliyorum kivirdi cvp vermedi. Aramayi da biraktilar bu arada bu cetin ceviz kandiramicaz herhalde deyip😁

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Mart 2019, 13:31:45 »
Günde 70 saç ekimi  şaka gibi ipini koparan sokaktan topladıkları ne olduğu belirsiz saç ekimcileri toplamışlar mezbahane gibi çalışıyorlar

Facebook Twitter Instagram