Gönderen Konu: ekim sonrası ne zaman saç derisine doğal yağ karışımları uygulamalı  (Okunma sayısı 6267 defa)

Hkn34

• Yeni üye
  • *
Saç ektidirdikten sonra ne zaman doğal yağ veya güçlendirici kullanmalı? Bir de bilinen doğal yollarla saç güçlendirici hızlandırıcı maddeler nelerdir?

barbaross

• Sr. Member
ben zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum :)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Doğal Yağ dersen ;

Ozon Yağı , Argan Yağı , Çemen Yağı gibi ürünler kullanabilirsin. Ancak fazla bir etki bekleme

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ektidirdikten sonra ne zaman doğal yağ veya güçlendirici kullanmalı? Bir de bilinen doğal yollarla saç güçlendirici hızlandırıcı maddeler nelerdir?

Evet bu soruyu ben de merak ediyorum.Sarımsak sürme, yutma gibi işlemler faydalı olur mu ?

wathmon

• Jr. Member
  • **
Ben ilhan serdaroğluna sordum en az saç ekiminden 2 ay sonra yapmaya başlayabilirsin demişti

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Evet bu soruyu ben de merak ediyorum.Sarımsak sürme, yutma gibi işlemler faydalı olur mu ?

Sarmısak saçları döker kafada sürüp bekletilince.
Global Moderator

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sarmısak saçları döker kafada sürüp bekletilince.

Abi 14 yaşındayken kafamda saç kıran gibi birşey olmuştu bir alanda hiç saç yoktu.Saçları kazıtıp sarmısak ezip kafama sürmüş 1 saat bekletmiştim.Yaştan dolayı heralde bilmiyorum bütün boşluk saçla dolmuştu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Abi 14 yaşındayken kafamda saç kıran gibi birşey olmuştu bir alanda hiç saç yoktu.Saçları kazıtıp sarmısak ezip kafama sürmüş 1 saat bekletmiştim.Yaştan dolayı heralde bilmiyorum bütün boşluk saçla dolmuştu.

Şöyle söliyim bundan 4 sene önce bende zeytin yağı sarmısak ezip kafamda 20 dakika beklettim 2 kere bir hafta saçlarım nokta nokta boşluklar oldu acaip seyrekleşti en sık olam bölgeler ondan uyarayım dedim.

Zetin yagı gözenekleri tıkıyor zaten
Global Moderator

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şöyle söliyim bundan 4 sene önce bende zeytin yağı sarmısak ezip kafamda 20 dakika beklettim 2 kere bir hafta saçlarım nokta nokta boşluklar oldu acaip seyrekleşti en sık olam bölgeler ondan uyarayım dedim.

Aynen abi benim de maçam yemiyor zaten onu tekrar yapmaya.Ne olacağı belli değil :))

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi bırakın şu yağ ot bitki işlerini ..
Uzun bayan saçlarını parlak ve dolgun gözükmesi için kulllanılır onlar. Diplere sürüp sac çıkarmak İçin degil.yıl olmuş 2019 hala yağ sürmek nedir.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Aynen bende uyguladim öbür gün hiç dökülmeyen saclarrimdan tel tel gelmeye başladı tobe ettim bidahada

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
_DHT baskılayan yağlar
üzüm çekirdeği yağı
Biberiye yağı
Çay ağacı yağı
Saw pametto özü
Isırgan otu yağı
Kabak çekirdeği yağı
Yeşil çay yağı
_Kan dolaşımını artırıcı yağlar
Nane yağı
Ada çayı yağı
_Taşıyıcı yağlar
Jojoba
Badem
Zeytin
Hindistan cevizi
Argan
_PGD2 baskılayan
Hint yağı

Önemli olan doğru karışmı yapmak demek istedim yağların komedojenik seviyesi basitçe komedojenik olan yağlar gözenekleri tıkar yani saç derisine sürülmez saç uçlarına uygulanır.

Uzun vadede 6 ay gibi sürede saç hacminde ve yoğunlugunda artışlar saptanmış tır.

Yağların tek eksi yönü uygulamasinin zor olması ve baş bölgesinde uygulandıktan sonra yaşam fonksiyonlarini kısıtlaması

Finesterid ve minoxidil gibi maddelerin yan etkilerinden çekinenler için uygun bir tedavi

Kendim bir karışım yapsam

+DHT icin biberiye ve çay ağacı yağı üzüm çekirdeği

+Kan dolaşımı için nane

+PGD2 için Hint yağı üzüm çekirdeği yağı

+Taşıyıcı olarak Argan yağı

Facebook Twitter Instagram