Hocam kantaron yağı benim de aklımdan çok geçiyordu. Cild ile alakalı bir çok sorunumda kullandım faydasını gördüm siz saç ekimi den sonra kullandınız mı tavsiye eder misiniz? Benim donör bölgede aşırı yanma ve batma oluyor doktorum hairmd şampuan ve köpük losyonu verdi bepanthol yok. Kantaron yapının faydasını görür müyüm?
Ben kullandım, hatta ekimciler sonradan gördüklerinde şaşırdılar birbirilerine “donör bölge ne kadar çabuk iyileşmiş ” deyip şaşırdılar. Kantaron yağını kullanmaktan çekinmeyin, yastığınızın üzerine az tüğlü düz bi havlu serin, yatmadan 1 saat önceden sürün hiç yıkamadan yatın,sabah kalktığınızda günlük kullanıma uygun bi ürünle temizliğini yapın. Süreçlerde ; ilkönce batma geçecek sonra da kaşınma. Benim 1,5 ay oldu kaşınmada bitti bitecek. Odamda sürekli sirkeli su bulunur, 2 günde bir yenilerim bu sirkeli sudan da Gün içerisinde 1-2 kez ellerimle ıslatıp saçlarımın her yerine azar azar sürerim. Sizde yapın diyemem, iyi olurda diyip kesin yargılarda bulunamam ama bana iyi geliyor, sizde araştırın soruşturun,tek bir yerden duyduğunuz bilgiyle hareket etmeyin,soracağınız başka birşey olursa nacizane yardımcı olmaya çalışırım