Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası Bepanthol losyon  (Okunma sayısı 11425 defa)

saclarr020

• Yeni üye
  • *
Saç ekimi sonrası Bepanthol losyon
« : 21 Ocak 2019, 17:42:17 »
Merhaba, ekimin 3.günündeyim. Yıkamadan önce bepanthol kullanıyorum, fakat yıkadıktan sonra tam çıkmıyor beyazlıklar. Ekim merkeziyle görüştüm dedikleri şekilde yapıyorum yine de olmuyor. Nerde hata yapıyorum?

saclarr020

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekimi sonrası Bepanthol vs
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2019, 00:30:36 »
yukarı

barbaross

• Sr. Member
Ynt: Saç ekimi sonrası Bepanthol vs
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2019, 00:52:20 »
baphantol losyon bende gün aşırı kullandım dediğin gibi beyaz kalıntı bırakıyor ve tam çıkmıyor bence uğraşmamak lazım bu losyonun özelliği olsa gerek .

Medelyn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi sonrası Bepanthol losyon
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2019, 21:02:16 »
Bu bephanthol losyonu ne kadar süre kafada bekletmek gerekiyor bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Lucifer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 08 Şubat 2019, 00:46:47 »
Aynı losyonu kullanıyorum. Diğer losyonlara kıyasla daha zor çıktığı kesin ve yıkama sonrasında saçlarda bir beyazlık bırakıyor. Köklerle çok fazla baskı yapmadan bölgesel olarak parmak içlerinizle yavaş bir şekilde bastırın. Sonra 1-2dk boyunca taziksiz bir suyla olduğu gibi yıkayın hiç elinizi sürmeyin. Şampuanı elinize döküp köpürtün tekrar parmak içi işlemini yavaşça uygulayın 2 3 dk şampuan saçınızda dursun. kalan losyonun biraz daha gitmesine yarayacaktır.

İşlemin sonunda ufak ufak beyazlıklar görebilirsiniz sorun değil kendi kendine gidiyor. Bir peçeteyle de çok fazla bastırmadan yüzeysel olarak saçlarınızı kurutun, ıslaklığını alın. ( pamuklu şeyler kullanmayın)

30 min 40 dk maks bekletin kafanızda eğer 40dk dan fazla bekletirseniz sülük gibi kafaya yapışıyor bephantol losyon. Sıhhatler olsun :)
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2019, 04:00:45 Gönderen: Lucifer »

Berk4nt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 01 Mart 2019, 06:23:43 »
Ben bu losyonu enseye uyguladım zaten çıkması sorun olmuyor, ekilen kısma da şampuanı krem gibi sürüyorum yumuşatıyor 30 dk beklemeli

Gokhan5234

• Jr. Member
  • **
  • gokhan5234
« Yanıtla #6 : 01 Mart 2019, 07:47:36 »
Vikmamasinin zararı yokbilakis kabuğun aşırı sertleşip rahatsiz etmesini engelliyor
gokhan5234

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Mart 2019, 18:24:54 »
arkadaşlar çok nazik davranıyorsunuz belliki evuc ile biraz vurmak lazim su tutarak cikmaz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Mart 2019, 19:23:44 »
kremın kalması cok muhım değil buna takılmayın sonucta nemlendırıcı krem derı emsın dıye kafanızda bekletıyorsunuz bırakın kalan kalsın derı emer zaten zorlamayın
Global Moderator

Chris91

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 13 Şubat 2021, 12:04:08 »
Çoğu merkez bu ürünü mü öneriyor ekimden sonra bu kabuk dökümü dökülene kadar?

Bundan daha iyi bir ürün var mı?

dusk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 13 Şubat 2021, 13:34:23 »
Altermed Panthenol alın rahat edin.
  • Ekim Tarihi: 28.01.21
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Klinik
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Propecia, zma, omega 3

Gks

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 13 Şubat 2021, 15:23:32 »
Arkadaşlar kullanmadığınız bir diş fırçasından yardım alın bastırmadan.
Ürüne doğal bir alternatif olan sarı kantaron yağını öneriyorum. Hem doğal hem her anlamda daha etkili. Biberiye ve sarı kantaron un ikisinin karışımından azar azar kullanımı daha etkili olur kanaatindeyim.
  • Ekim Tarihi: 22.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Clinicexpert
  • Greft Miktarı 3.000
  • Yaşınız 31

EcheL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 01 Mart 2021, 22:17:44 »
Arkadaşlar kullanmadığınız bir diş fırçasından yardım alın bastırmadan.
Ürüne doğal bir alternatif olan sarı kantaron yağını öneriyorum. Hem doğal hem her anlamda daha etkili. Biberiye ve sarı kantaron un ikisinin karışımından azar azar kullanımı daha etkili olur kanaatindeyim.
Hocam kantaron yağı benim de aklımdan çok geçiyordu. Cild ile alakalı bir çok sorunumda kullandım faydasını gördüm siz saç ekimi den sonra kullandınız mı tavsiye eder misiniz? Benim donör bölgede aşırı yanma ve batma oluyor doktorum hairmd şampuan ve köpük losyonu verdi bepanthol yok. Kantaron yapının faydasını görür müyüm?
  • Ekim Tarihi: 21.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esteticium

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 01 Mart 2021, 23:34:28 »
Bepanthol losyonu donör bölgesine öneriyorlar diye biliyorum
ekilen alana sormadan uygulamayın

bende ektirdiğim yer ekilen alana
sakın losyon sürmeyin diyor

Gks

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 02 Mart 2021, 21:47:12 »
Hocam kantaron yağı benim de aklımdan çok geçiyordu. Cild ile alakalı bir çok sorunumda kullandım faydasını gördüm siz saç ekimi den sonra kullandınız mı tavsiye eder misiniz? Benim donör bölgede aşırı yanma ve batma oluyor doktorum hairmd şampuan ve köpük losyonu verdi bepanthol yok. Kantaron yapının faydasını görür müyüm?
Ben kullandım, hatta ekimciler sonradan gördüklerinde şaşırdılar birbirilerine “donör bölge ne kadar çabuk iyileşmiş ” deyip şaşırdılar. Kantaron yağını kullanmaktan çekinmeyin, yastığınızın üzerine az tüğlü düz bi havlu serin, yatmadan 1 saat önceden sürün hiç yıkamadan yatın,sabah kalktığınızda günlük kullanıma uygun bi ürünle temizliğini yapın. Süreçlerde ; ilkönce batma geçecek sonra da kaşınma. Benim 1,5 ay oldu kaşınmada bitti bitecek. Odamda sürekli sirkeli su bulunur, 2 günde bir yenilerim bu sirkeli sudan da Gün içerisinde 1-2 kez ellerimle ıslatıp saçlarımın her yerine azar azar sürerim. Sizde yapın diyemem, iyi olurda  diyip kesin yargılarda bulunamam ama bana iyi geliyor, sizde araştırın soruşturun,tek bir yerden duyduğunuz bilgiyle hareket etmeyin,soracağınız başka birşey olursa nacizane yardımcı olmaya çalışırım
  • Ekim Tarihi: 22.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Clinicexpert
  • Greft Miktarı 3.000
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram