Gönderen Konu: saç ektiren ünlüler  (Okunma sayısı 40518 defa)

SELVİ

• Yeni üye
  • *
Ynt: saç ektiren ünlüler
« Yanıtla #76 : 13 Şubat 2019, 20:51:01 »
Şahan Gökbakar ın saçları çok güzel duruyor. Sanırsam Asmed te ektirdi. Bir ara koray erdoğanı instadan takip edioyrdu.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 18 Şubat 2019, 00:29:33 »
Ertem şener istanbul hair line da ektirmiş ama gerçek sonucunu görmek imkansız çünkü her daim topik vb şeyler kullanan birisi.

kanaexxx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 18 Şubat 2019, 14:01:00 »

Matthew McConaughey

Elon Musk

Billy Bob Thornton

Chris Martin

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 18 Şubat 2019, 19:10:20 »

Matthew McConaughey

Elon Musk

Billy Bob Thornton

Chris Martin

mathewin ekim değil, üstünde sağlam ekip çalışıyor galiba, geçen ay bir video izledim emin oldum. Çünkü admaın hala bazı fotoğraflarında(çocuğunun doğumunda mesela) saçları aynı ilk fotodaki gibi ama öbür gün tekrar mükemmel oluyor. Ektirip ektirip söktürmüyorsa ekim değil, sondaki de ekim değil gibi azcık uzatıp ortadan açıklıkları örtmüş gibi.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 18 Şubat 2019, 22:51:48 »
Matthew ve billy Bob protez. ..Ekim degil

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 18 Şubat 2019, 22:58:06 »
billy bob tamam ama matthew hiç protez gibi durmuyor birde protezi olan adamları hollywood da rol falan verip başrolde oynatacaklarını hiç sanmıyorum bir tek jhon travolta bunu başaran o da ileri yaşındayken ,onun dışında protez saç kullanan aktör hollywoodda yok gibi bir şey.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 18 Şubat 2019, 23:04:26 »
 bruce wills. ..Nicolas cage....Tom hanks ilk aklıma gelenler. ..Bunlar hep protez kullanıyorlar filmlerde. ...Sinan akcilin belli oluyor mu ...işte öyle. ..Türkiyedeki saç protezi yapanlarla karıştırma. ..Buradakiler sokakta papağan gibi dolaşıyor. ..maalesef 100 mt den belli...parayla alakali. ..

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 18 Şubat 2019, 23:18:10 »
bruce wills. ..Nicolas cage....Tom hanks ilk aklıma gelenler. ..Bunlar hep protez kullanıyorlar filmlerde. ...Sinan akcilin belli oluyor mu ...işte öyle. ..Türkiyedeki saç protezi yapanlarla karıştırma. ..Buradakiler sokakta papağan gibi dolaşıyor. ..maalesef 100 mt den belli...parayla alakali. ..

Nicolas cage ve tom hanks saç ekimi yaptıranlardan istersen araştır ama belki filmlerde savaşçı tarzı bir şeyler canlandırıyorlarsa protez kullanmış olabilirler.sıradan hayatı olan birini canlandırırken protez saç imkansız.
bruce wills i hiç protez saçlı filmini görmedim pek sanmıyorum bence o konuda yanılıyorsun belki saçları dökülürken geçiş evresinde olabilir çokta kesin konuşmayalım :)

kanaexxx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 19 Şubat 2019, 11:03:07 »

Üstteki resim ekim gibi duruyor,alttaki 2 resimde ise protez.

Matthew reyizin kısa saçlı hali.

« Son Düzenleme: 19 Şubat 2019, 11:14:53 Gönderen: kanaexxx »

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 19 Şubat 2019, 11:41:46 »
Nicolas cage ve tom hanks saç ekimi yaptıranlardan istersen araştır ama belki filmlerde savaşçı tarzı bir şeyler canlandırıyorlarsa protez kullanmış olabilirler.sıradan hayatı olan birini canlandırırken protez saç imkansız.
bruce wills i hiç protez saçlı filmini görmedim pek sanmıyorum bence o konuda yanılıyorsun belki saçları dökülürken geçiş evresinde olabilir çokta kesin konuşmayalım :)
Naklıs cage protez  eminim yıllardır nw3 protez kullanıyor tam peruk.
Matthew ekim  ve peruk 1999da nw5miş o saç ekim yemiş fakat matthew reyis pek mutlu kalmamış olabilir arada bir perukta kullanıyor
Tom hanks ekim olabilir kafa arkası sağlamdı

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 19 Şubat 2019, 15:16:23 »
Naklıs cage protez  eminim yıllardır nw3 protez kullanıyor tam peruk.
Matthew ekim  ve peruk 1999da nw5miş o saç ekim yemiş fakat matthew reyis pek mutlu kalmamış olabilir arada bir perukta kullanıyor
Tom hanks ekim olabilir kafa arkası sağlamdı
, matthew ekim ve peruk değil güzel kardeşim, illa ısrar ediyorsun. Üzerinde bir sürü insanın çalıştığı aktörlerin saçlarının kamera karşısında güzel gözükmesi normal değil mi.

Bak 2010dan bir fotosu https://media1.popsugar-assets.com/files/2010/01/04/4/192/1922398/7679739499bb1588_mm.jpg

buda 2008den http://1.bp.blogspot.com/_ZZ-CqtHjAnk/SM0kVO4xENI/AAAAAAABMBo/RN6hCEy_fuE/s400/Matthew+McConaughey.jpg

Makyaj sadece yüze ve kadınlara uygulanan bir uygulama değil, bunu saça sanat gibi uygulayan adamlar var.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 19 Şubat 2019, 15:59:34 »
, matthew ekim ve peruk değil güzel kardeşim, illa ısrar ediyorsun. Üzerinde bir sürü insanın çalıştığı aktörlerin saçlarının kamera karşısında güzel gözükmesi normal değil mi.

Bak 2010dan bir fotosu https://media1.popsugar-assets.com/files/2010/01/04/4/192/1922398/7679739499bb1588_mm.jpg

buda 2008den http://1.bp.blogspot.com/_ZZ-CqtHjAnk/SM0kVO4xENI/AAAAAAABMBo/RN6hCEy_fuE/s400/Matthew+McConaughey.jpg

Makyaj sadece yüze ve kadınlara uygulanan bir uygulama değil, bunu saça sanat gibi uygulayan adamlar var.
Kek 99da adam hali hazırda nw5miş önler döküldü dökülecekmiş o saç şimdiye kalır mı ? Biraz mantıkla düşünmek lazım saçı net bir biçimde ekim ama seyrek bir ekim buna makyaj yapıyorlar concealer sürüyorlar ama yine de ekim olduğu gerçeğini değiştirmez

Aklı olan arkadaşlar matthewın 1 numara saçlı haline baksın üst tarafta arkadaş atmış  bu saç ne peruk ne de kalemle çizilmiş olamaz o saçı düşünün birde 99 yılındaki nw5 fotosunu düşünün saç çizgisi daha ileride

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 19 Şubat 2019, 16:55:51 »
Arkadaşlar en doğal duran saç protezi en az süre gider ömrü kısadır...Hollywood artisltlerin kullandığı bunlar...bizdeki sansarların yaptığı sözde protez Perukla karıştırmayın. ..onlarda para var isterse günde 20 tane değişik kullanırlar...Bu elemanların protez...Ekim değil. ..

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 19 Şubat 2019, 23:44:27 »
Saçlarım  çok kısa degıldi askere gittiğimde traş oldum bir baktım verteks bölgesi seyrek kalmış bu ne dedim o zaman anladım ki dökülüyor onun için gün ışığı kısa sac gerceklerı ortaya çıkarıyor :)

Facebook Twitter Instagram