Arkadaşlar merhaba,çok uzun zamandır yapmayı istediğim saç ekimini sonunda yaptırdım. Saç ekimi yaptırmadan önce önce bu sitedeki tüm yorumları okudum , klinikleri okudum . Bilimsel Makaleleri araştırdım gerekli gereksiz bir ton bilgiye sahibim tüm tecrübelerimi sizinle paylaşacağım şimdi umarım sizede yardımcı olur.Yazın karar verdim saç ektirmeye googleye yazdım saç ekimi esteworld , estmylife çıktı hemen ufak araştırdım şikayetvar.com dan baktım ve çok şikayet vardı eledim isveç kliniğe karar verdim küçük çaplı araştırma yapmıştım o zamanlar 13.01.2019da aradım ve randevu aldım 16.01.2019 tarihine isveç klinikte bu sitedeki yorumları daha okumamıştım ozaman isveç klinik ile ilgili .
Aradığımda bir ısrarcı ve para avcısı gibiydiler ekimi yapanı sorduğumda bile cevap veremiyecek insandı sanki kimin yapacağı belli değilmiş gibi şaka gibilerdi resmen , bu forumda çok komik isveç klinik görsellerine denk geldim bende youtuede ve instagram hesaplarında görsellerinin fotoğrafların yorumlarına baktım fake hesaplar bende istiyorum , küçük çocuk ben yaptım çok memnun kaldım gibi yorumlar vardı . Tam kararımı değiştirmeme neden olan ise youtubede kendi hesaplarında saç ekimi yapan ve yapmayan ünlülerin sanki kendileri ekim yapmış gibi video koymaları sonucu iptal etmeme sebeb oldular . Bende tüm forumu okudum araştırmaya giriştim kim olabilir ayriyettende makaleler okudum nasıl olur cm kareye kaç saç ekilir , sonuçta en iyileri olduğuna karar verdiğim , öğrenci olduğum için hemen olmasını istemiştim bunun
4 yer arasında kaldım. ,Dr İlhan Serdar oğlu ,Koray Erdoğan ve Hairneva . AHD DR Hakan bey.
Hairneva :14 000 fiyat verdi ve marta kadar yerleri olmadıklarını belirttiler whats apptan .
Dr İlhan Serdaroğlu ile görüştüğümde en yakın mart sonu olacağını izne çıktığını söyledi sömestrda tatil yapıyormuş , ve 6200 fiyat verdi mail yolu ile iletişim kuruldu .
AHD Hakan beyve Dr özgür bey greft başı 1 euro fiyat verdiler 2000-2500 greft ekileceğini belirttiler , hakan beyin yetiştirdiği ekip ise 6000 tl olacağını ve sadece nakit fiyatı olğunu buna rağmende en erken mart ortasında randevu olduğunu belirttiler
Koray Erdoğan , aramadım bile yukardaki Dr lardan sonra zirveyi oynayan biri dedim 30 000 ister
randevu olsa ektirecektim Dr ilhan beye veya Dr hakan beye fakat olmadığı için sonraki seneye erteledim , Sakaryada Yaşıyorum , saçımı kestirmek için çarşiya gittim , arkadaşımın berberine gittim arkadaşımda saç ektirdi oda merdiven altı biryerde ektirdi istanbulda , şaka gibi saçları harika biz ektirsek kesin rezil rüsva oluruz değişik modelimiz olur adam gamsız , sabah kalktı karar kıldı gitti o kadar yani , ben kılı kırk yardım bilimsel makale okudum . Uzunca dalga geçti benle Estada'yı önerdi sakarya'da klinik var doktor ile ekim yapıyorlar git konuş beğenmezsen ektirmezsin dedi , akşam googleden buldum numaralarını , sabah attım mesaj fotoğraflar gönderildi donor bölgemin ekilebilecek olabilceğinden bahsedildi , kliniğe davet edildim . Bu kısım sizin için can alabileceği tecrübemi anlatıyorum arkadaşlar ,
Konuştuk fiyat söylediler birçok hizmet söylediler fiyata dahil olan 4 prp seansı evden vip alımı , saç bakım ürünleri, sabah kahvaltı , öğle yemeği , benim için önemli olan ise fiyattan çok ekim yapanın bilgisini bilmeliydim (sanki çok param varmış gibi yazdığım iletiye bak
), saçıma baktılar birazdan sizede göndericeğim üzere şakak kısımlarına ekilebilir olduğunu ortalama 1200-1500 greft gideceğini belirtti . ben aslında asıl temel amacım kafamın üst kısmınada ektirmem gerektiğini düşünmemdi bunu belirttiğimde kanal açarken onlara zarar verebilceğini oyüzden ekmiyeceğini çünkü ekersem zarar verirsem ektiğim , sağlıklı olan diğer saça zarar verir ve bir faydası olmayacağını belirtti bu gerçekten yeni bir bilgiydi benim için , yukardaki Klinikler dışındada çoğu yerle görüştüm ve genelde hepsi hallederiz beyfendi gibi cevaplar alıyordum , Dürüst oldukları için teşekkürü bir borç biliyorum gerçekten ;
Onun dışında internette çok bilgi bulamadığım bu klinik hakkında ve hali hazırda kafamda bilimsel bilgiler vardı bende başladım sormaya cm kareye kaç saç ekiyorsunuz dedim 45-55 arası ekilebilir seviye üstünün saç derisinin tahribatı nedeni ile beslenemeyeceğini ekim yapılsa bile çıkmayacağını belirttiler ve doku fizyoloji olarak uzunca anlattı , ekim yapılabilceği alanı gösterdi . Teorik bilgileri beni tatmin etmişti , daha önceki sonuçları görmek istedim , sonuçlar iyi gibiydi ama fotoğraflar heryerden bulunabilir fikride vardı kafamda ama bir fotoğraf çok dikkatimi çekmişti Otokar fabrikası sakaryada idi ve otokar yelekli biri saç ektirmiş gerçekten tam güven duydum , ekiple tanıştım araya beni sıkıştırmalarını istedim zar zor bir hızlı randevu oluşturuldu .Bu olaylar 16.01.2019 tarihinde gerçekleşmektedir.19.01.2019'da iptal olan bir randevuya kendimi sıkıştırtdım tabiri cahiz ise okula gitmem gerek geç haftalar benim için okulda tam bir fiyasko olur üniversitede dalga konusu olurdum
))
Umarım bilgiler benim gibi zorluk çeken herkese yardımcı olur , Şans dileğin hergün dua okuyorum çıksınlar diye fotoğraflarla sizi bilgilendireceğim