Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. 21 ocakta 2 gün sonra Can İşler'e saç ekimi yaptıracağım. Sonuçları buradan paylaşacağım. En başta şunu belirteyim çok yüksek bir beklentim yok. Yaşım 25. Saç dökülmesini çok kafaya takan biri değilim ancak saçın bana daha çok yakışacağını düşündüğüm için saç ektirmeyi düşünüyorum. Zaten artık alıştım 4-5 senedir aynı durumda saçlarım. Hatta kullandığım takviyelerle her geçen gün çok daha iyiye gidiyor. Saç dökülmeside 4 senedir hiç yok neredeyse. Buna güvenerekten saç ektirmeye karar verdim. Sonuç iyi olursa saçım olmuş olacak olmazsa da zaten 4 senedir alıştım artık sorun olmaz benim için. Fotoğraflara gelince 2 3 sene önce tepe ve ön tarafta hiç saç kalmamıştı nerdeyse. Fotoğraflarda görüldüğü gibi kullandığım takviyelerle baya toparladı. Şimdiden ben ekim öncesi fotoğraflarımı paylaşayım ekimden sonrada paylaşırım. Olur da konuyu takibi bırakırsam bana zek123cog@gmail.com mail adresinden de ulaşabilirsiniz. Paylaşımım başkalarına da örnek oluşturur umarım olumlu ya da olumsuz. Sürekli olmasa da aralıklarla paylaşım yapmayı düşünüyorum. Sizlerin değerli görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.