Hayırlı olsun bir ay geriden geliyorum bende şuan senin saçlar gayet iyi gidiyor maşallah başlamış çıkışlar. Xpecia kullanıyor musn peki? Bende finans vs kullanmıyorm senn gibi vitamin kullanıyorm sadece ama xpecia Hintell başkan tavsiye ettiyse deneyebiliriz diye düşündüm
Oncellikle teşekkürler umarim çok iyi sonuclar alirsiniz,hayir xpecia da kullanmıyorum ,icinde saw palmetto bulunduran herhangi bir urun kullanmayida dusunmem , saw palmetto 5-alpha-reductase blok yapar,ve bu hormon testesteronu dhtye çevirir, dht de zaten bizi kel yapan seydir, yani finasteride le benzerlik gosteriyor ,finasteride zaten agzima kel kalırım koymamda saw palmettoyuda ozellikle saw palmetto post syndrome yazarak arastirmasini öneririm herkese ve ayrica prostat kanserinin erken teshisini imkansız kılıyor . Uzun yazdım belki okuyanlara yararım olur.Herkesde yan etkisi olurmu tabiki olmaz, ama bunlarda goz önünde bulundurulması gereken seyler.Bugune kadar finasteride sonrası sendromdan dolayı 60 kisi intihar edip canlarına kiymis , bu insanlarda aman canim yan etkileri çok dusuk beni bulmaz diye baslamistir.