Gönderen Konu: ASMED 3200 graft  (Okunma sayısı 35066 defa)

BJKKARA

• Hero Member
Ynt: ASMED 3200 graft
« Yanıtla #61 : 16 Nisan 2019, 13:30:31 »
gelışme gayet hızlı maşallah

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #62 : 16 Nisan 2019, 14:36:31 »
12. Gün donor kismi, kizariklik , yara , kasinti hicbirsey yok cok sukur.

Donöre bak maşallah

NewYorkluKel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #63 : 16 Nisan 2019, 17:35:07 »
Ya bayıldım resmen süper bi ekim olmuş 12.günde donör bu kadar nasıl iyi toparlandı hayret ettim benim 100 gün oldu hala donör toplanmadı güzel bi alım yapamamışlar ben böyle düşünüyorum sizinkisi ön çizgi olsun genel itirabiyle cidden süper çok memnun kalacaksınız eminim çok sık ekim olmuş benim konumuda değerlendirmenizi isterim günler yakın :)

Bu arada ne kadar tuttu ?
Cok tesekkurler , konunuza baktim daha erken surec , ben azda olsa takip etme firsatim oldu forumu , ve cok hirpalanmis donorlerin toparlandigina, insanlarin patlamis dedigi sac ekimlerinin firca gibi ciktigina sahit oldum . Pahali ekimlerin tutmadiginida gordum , yani sans isi birazda iciniz rahat olsun .

NewYorkluKel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #64 : 16 Nisan 2019, 17:35:58 »
Gelıyor saçlar :) özgürlük anıtına çıkar dalgalandırırsın yakında:)
Abi cok guldum buna ya , keske 😂

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 16 Nisan 2019, 17:42:38 »
2.5 ay içinde muazzam bir değişim yaşıcaksın, herşeyin hayırlısı artık senin için zor kısmı atlatmışsın. ;)

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 16 Nisan 2019, 20:13:44 »
Bu iş bitmis 8)

NewYorkluKel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #67 : 19 Nisan 2019, 22:12:58 »
Hep karanlikta gezicem saclar cikmis gibi gorunuyor😂

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 20 Nisan 2019, 00:03:49 »

Koray hocanın ekimden sonra verdiği bi ilaç şampuan hap sprey varmı prp yaptır diyormu ?
Her canlı ölümü tatacaktır.

NewYorkluKel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #69 : 20 Nisan 2019, 00:08:16 »
Hep karanlikta gezicem saclar cikmis gibi gorunuyor

Koray hocanın ekimden sonra verdiği bi ilaç şampuan hap sprey varmı prp yaptır diyormu ?
Antibiotik ve ilk 10 gunluk sampuan veriliyor birde bepanthen.

melar

• Full Member
« Yanıtla #70 : 20 Nisan 2019, 01:38:55 »

Koray Hoca prpnin bir etkisi olduguna inanmadigini söyledi. o yüzden prp'yi sana sadece sen ekstra istersen yapiyorlar. kendileri otomatikman sunmuyorlar

Marki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 20 Nisan 2019, 04:02:39 »
Hayırlı olsun bir ay geriden geliyorum bende şuan senin saçlar gayet iyi gidiyor maşallah başlamış çıkışlar. Xpecia kullanıyor musn peki? Bende finans vs kullanmıyorm senn gibi vitamin kullanıyorm sadece ama xpecia Hintell başkan tavsiye ettiyse deneyebiliriz diye düşündüm :)

NewYorkluKel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #72 : 20 Nisan 2019, 04:15:46 »
Hayırlı olsun bir ay geriden geliyorum bende şuan senin saçlar gayet iyi gidiyor maşallah başlamış çıkışlar. Xpecia kullanıyor musn peki? Bende finans vs kullanmıyorm senn gibi vitamin kullanıyorm sadece ama xpecia Hintell başkan tavsiye ettiyse deneyebiliriz diye düşündüm :)

Oncellikle teşekkürler umarim çok iyi sonuclar alirsiniz,hayir xpecia da kullanmıyorum ,icinde saw palmetto bulunduran herhangi bir urun kullanmayida dusunmem , saw palmetto 5-alpha-reductase blok yapar,ve bu hormon testesteronu dhtye çevirir, dht de zaten bizi kel yapan seydir, yani finasteride le benzerlik gosteriyor ,finasteride zaten agzima kel kalırım koymamda saw palmettoyuda ozellikle saw palmetto post syndrome yazarak arastirmasini öneririm herkese ve ayrica prostat kanserinin erken teshisini imkansız kılıyor . Uzun yazdım belki okuyanlara yararım olur.Herkesde yan etkisi olurmu tabiki olmaz, ama bunlarda goz önünde bulundurulması gereken seyler.Bugune kadar finasteride sonrası sendromdan dolayı 60 kisi intihar edip canlarına kiymis , bu insanlarda aman canim yan etkileri çok dusuk beni bulmaz diye baslamistir.

Marki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 20 Nisan 2019, 04:28:27 »

Oncellikle teşekkürler umarim çok iyi sonuclar alirsiniz,hayir xpecia da kullanmıyorum ,icinde saw palmetto bulunduran herhangi bir urun kullanmayida dusunmem , saw palmetto 5-alpha-reductase blok yapar,ve bu hormon testesteronu dhtye çevirir, dht de zaten bizi kel yapan seydir, yani finasteride le benzerlik gosteriyor ,finasteride zaten agzima kel kalırım koymamda saw palmettoyuda ozellikle saw palmetto post syndrome yazarak arastirmasini öneririm herkese ve ayrica prostat kanserinin erken teshisini imkansız kılıyor . Uzun yazdım belki okuyanlara yararım olur.Herkesde yan etkisi olurmu tabiki olmaz, ama bunlarda goz önünde bulundurulması gereken seyler.Bugune kadar finasteride sonrası sendromdan dolayı 60 kisi intihar edip canlarına kiymis , bu insanlarda aman canim yan etkileri çok dusuk beni bulmaz diye baslamistir.
Evet biliyorum aslında bunları buyuzden bende kullanmıyorum ama saw palmetto bitkisel bir ürün ve birçok yararı var şeklinde okumuştum ama temel mantık dht baskılamasıysa ve bu etkilerden dolayı yan etki oluyorsa Saw palmetto da kullanmamak lazm fakat şunu gördüm solgarın 1000mg lık saw plmetto vitaminleri var xpecia nın içinde ki miltar daha da az bende emin degilim ve bu nedenle riske girmiyorm senin gibi, hayatta saçtan daha önemli şeyler de mevcut :)) uzun ve açıklayıcı cevabın için teşekkürler 

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 20 Nisan 2019, 10:45:31 »

kaçıncı gündesin baya saç çıkmış

Facebook Twitter Instagram