Saç Ekimi Sonuçları
merhaba forum sakinleri herkese gür saçlı günler dilerim ben aslında yeni değilim 5-6 yıldır saçlarım dökülüyor iki senedir de saç ektirmeyi düşünüyordum ama bu ay karar verdim ektirmeyi internetten aramalarımla burayı buldum daha önce estetica internationale gittim ama fiyatları bana çok geldi bu forumdaki taramalarım sonucu hisar hastanesi estemylife buldum evimede yakın olması seçmemi sağladı bugün görüşmeye gittim fiyatıda uygun geldi 15 dk lık bi ön görüşme beni ikna eti açıkçası transmede de gidecektim ön görüşmeye ama vazgeçtim iş yerimden de izin alınca önümüzdeki hafta arıyacağım estemylifeyi. ashmede göndermek için çektiğim fotolar var burada paylaşmak istiyorum bu konu altında uygunmudur ayrıca yaşım 27 ince telli saçlarım var
Bence sende ekimlik bi durum yok çok kafaya koyduysan da Hisar değil de böyle daha butik olan fabrikasyon Ekim yapmayan biyere yaptırmanı tavsiye ederim. Forumda daha fazla vakit geçirirsen zaten çözersin
Hisar hastanesi kac greft onerdi?Bence de daha butik tarzda olan ekim yerlerini tercih etmenizde fayda var en fazla 2500 greft yeterli olur gorusundeyim bu aciklik icin
traş etmeden net bişey söyleyemeyiz ama 3000 olabilir dedi
Abi senin sadece onlere hafif siklastirmaya ve dogal bir on cizgiye ihtiyacin var gibi gozukuyor resimlerden eger 3000 dedilerse onlere cok sik bir ekim gerceklesir ama sadece onler icin donorunden 3000 greft alinmasi donor stogunu bosuna harcamak olur ki eger omur boyu finas kullanmak gibi bir dusuncen yoksa ekimden sonra bence senin dokulme devam eder gereksiz yere on bolge icin 3000 greftinden olmus olursun.eger istanbuldaysan bir zekeriya kul’dan da gorus almani tavsiye ederim abi az greftle senin seyrek ve sacsiz yerlerde cok guzel is cikartir ve bu sayede ilerde dokulme meydana gelirse orta-tepe kisimlarda donorunde gorece daha fazla graft ile ikinci ekimi gerceklestirirsin en azindan resimlerini at yorumlarini dinle abi aceleyle kara verme derim hisar konusunda