Saç Ekimi Sonuçları
30. gün için şok dökülmeniz az olmuş bence.Devam eder mi böyle mi kalır bilmiyorum fakat ekiminiz takip edilmeyi hak ediyor.
şok dökülme tamamlanmamış gibi bir kaç hafta sonrasını görmek lazım.
Normal durum hocam şok daha tamamlanmamış ekim planlamanızı ben beğendim sonucunuzu merak ediyorum paylaşırsanız ekim yaptırmak için araştıran binlerce insana ışık olursunuz.
İbrahim bey kimdir merkezin sahibimi kendisi hakkında forumda çok bilgi yok?
ibrahim çevik estecenterin bizzat sahibi büyük bir hastanesi var şişli fulyada ben de ilk saç ekimi görüşmesinde tanıştım yaklaşık 20 yıllık tecrübesi varmış yanlış hatılarlamıosam arkadaşım tavisye tmişti bana baya ilgilendi ekim öncesinde planlamayı beraber yaptık seni mutlu edicem dedi yıllardım saçlarım dökülüyordu psikolojim bozulmuştu artık ben de kendimi ona emanet ettim baya prefosyenel biri sürecimle yakından ilgilendi çok fazla hasta olmasına rağmen tüm herkezle tek tek ilgileniyo kişisel olarak
Aynen hocam Allah kimseye yaşatmasın şu saç dökülmesini hepimizin piskolojisi alt üst. Teşekürler bilgiler için kaç ekim yapıyor ibrahim hocanın hastanesi günde ?
Sizin ekiminizi beğendim iyi bir sonuç alacağınızı tahmin ediyorummsaç telleriniz çok sağlıklı duruyor.
Şok nerdeyse bitmiş ve baya kurtulan saç var, ekim baya umut veriyor.