Keşke baştan söyleseydin ekim için ayırdığın ücreti. Bu ücrete tek seansta ekim yaparlar ve ekimleride hemşireler yapar. Umarım iyi bir ekibe rasgelirsinde, ekimin iyi sonuçlanır.
Anlayamadım, çok mu az bu ücret,ben kaç yere sordum bana aşağı yukarı bu civarda fiyat verdiler,daha aşağısı da oldu,yani benim bütçem bu demedim kimseye onlar bana bu civarda fiyatlar verdiler ve ben de bu fiyatları rahat veririm diye düşündüm.Ayrica forumda da baktım fiyatlar bu civarda geziyor 7 de var 8 de var 5 de...Fiyat veren yerler de Hisar hastanesi (estemylife) ki bu forumda yapılan ankette en popüler ikinci yer,isveç klinik ve bir iki yer daha var...Asmed veya Muttalip Keser gibi yerler çok uçuk euro uzerinden fiyat verdikleri için yazma gereği bile duymuyorum ne yazık ki
...Fiyatı güncellerim sorun değil ben şuan araştırıyorum. Sen HLC dedin orayı hic duymadim orayla da iletişim kurarım...Dostum emin ol hiçbir karar vermiş değilim yer olarak da fiyat olarak da herşeyi guncelleriz zorlarız şartları...