Merhaba arkadaşlar 2 yılın sonunda uzun araştırmalar sonucu bende nihayi kararımı medikal hair dr sibel ulusan dan yana kullandım.Çünkü kendisi her gün sadece bir hasta alıyor butik çalışıyor ve o günün tamamını ona ayırıyor, görüşme için gelenlere bile işi bölüp gitmiyor ve bakmıyor kısacası sizi o sedyede başka ellere teslimetmiyor siz söyleyin şimdi bunu yapan kaç dr veya yer var bu bence size nekadar önem ve değer verdiğinin en iyi kanıtıdır.Size başından sonuna orda neler yaşıycağınızı anlatıcam ,öncelikle dr sibel hanımın asistanı lütfiye hanımla tüm soru ve resim alışverişini yapıyorsunuz o sizin resimlerinizi istiyor ve size yaptıkları en yakın saç tipinin tüm süreç resimlerini yolluyor gerçekten çok benzer oluyor kendisini kutlarım çok özverili ve yardımsever biri neyse sonra fiyat zaten standart 2000 euro ve ok leşirseniz bir miktar kapora yolayıp tarihinizi alıyorsunuz.Ben 14 ocak p.tesi sabah 7 de kahvaltımı yapıp hazır oldum ve dr sibel hanım çok dakik biri olduğu için tam 7 de bismillah deyip başladı,yanında iki tane deneyimli ve uzun yıllardır birlikte çalıştığı hemşiresiyle gerekli anestezi işlemini yaptılar o çok merakedilen iğneler evet işin en acılıyeri orası ama buna ihtiyacınız var çünkü ardından mikromotor çalışıyor ve donörden önceden yapılan planlamaya göre gerekli gereftler alınmaya ve biryandan sayılıp biryandanda temizlenip sterilbir alana toplanıyor tabi mikromotoru ve iğnelerin tamamını dr sibel hanım kendisi yapıyor saat 10:30 gibi çay ve tatlı molası 15 dk ve gereft alımına devam 14:00 da yemek molası 30 dk ve 15:30 akadar devam ardından ön çizgiye geçliyo sibel hanım önce yüz hattınıza uygun bir çizgi çizip size gösteriyor ve ardından size nasıl bir çizgi istediğinizi soruyor sizde üzerinde oynayıp diğer 2 hemşireninde görüşünü alıp ortak bir karar verip çiziyorsunuz. Benim çizgimi ilk dr koray erdoğan hocamız a gittiğimde o da aynı bu şekilde sibel hanımınkiye aynı çizmişti kısmet değilmiş orda ekimim olmadı,neyse sonra bu iş ortalama 30 dk sürüyor ve sibel hanım kanal açmaya başlıyor toplamda 4064 kanal açtı ve her kanalın sesini kafanızda hissedebiliyosunuz ama hiçbirşey hissetmiyosunuz ortalama saat 17:30 gbi açılan kanallara 4840 greft ekimi başladı ve saat 22:00 da tüm işler bitti ve bende bittim çünkü o sedyede geçen 15 saat boyunca sabit ve hareketsiz yatmak en az iğnelerkadar can sıkıcı neyseki bitti ve otelime gittim.ilk gece pek bişey hissetmiyosunuz kafanız komple uyuşuk az bi gözlerde ve baş ağrısı hariç gece pansumanlı ensenizin üzerine 45 dereceli bir açıyla yatmanız gerekiyor 2 gün çünkü iğnelerin ödemini vücudun en az şişikle atması gerekiyor ama yinede 2-3 gün şişler oluyor 4.günekadar siz iyi bir düz silindir yastık edinin çok kazım olucak eminolun tepeye teması olmaması gerekiyor ben unuttum ve havlularla çok zorlandım.Bu forum bana bu konuda çok şey öğretti o yüzden elimden geldiğince paylaşım yapıcam resimlerimde yüzümü gizleme gereği duymuyorum çünkü saç ekimi yüz kızartıcı veya gizlenecek birşey değildir.