bunun için ekim yapan 3 yer buldum onlarda yüksek rakam istediler 15 bin gibi tedavi gören bir hasta teorik olarak bulaşıcılık taşımıyor bunun zaten raporları elimde var sadece bu işte uzman ayrımcılık ve ötekileştirme yapmayan ekim merkezi arıyorum
Anlıyorum sizi bunun maddi yaptırımından ziyade manevi yüküde çok ağır gelir insana. Fakat İnanın HİV hakkında özellikle ülkemizde acayip bir bilgi kirliliği var. Hatta kimsenin birsey bildiği yok.birçok kişi hiç virüsünün tükürük, dışkı,öksürük hatta temas ile bile buluşabileceğini düşünüyor. Bu sebeple maalesef ki fiyat farkı uygulaması yada red gibi durumlarla karşılaşmanız muhtemel.
Dediğim üzere kullanılacak sarf malzemeleri olası risklere karşı kullan at şeklinde kullanmalarından doğan bir fiyatlama kulaga daha hoş gelecek daha az can sıkacaktır fakat bu durumdan maddi kazancı arttırma şeklinde istifade edecekleri hissine kapılmak rahatsız edecektir insanı.
İşin açıkcası siz hernekadar antiretroviral ilaçlar kullandığınız sürece bulaşıcılık riski olmadığınızı söylesenizde maalesef burası Türkiye . Türkiye’de yaşayan HiV tasıyıcı bir birey olarak bu söylediklerimi siz çok daha iyi biliyorsunuz maalesef.