Gönderen Konu: Dr Juan Couto  (Okunma sayısı 9866 defa)

Killertuu

• Jr. Member
  • **
Dr Juan Couto
« : 16 Ocak 2019, 17:41:31 »
Merhaba arkadaslar , bu Dr Juan Couto kafami cok karistiyor ve ekimlerine anlam veremiyorum , adam 3-4.000 greftle tüm kafayi kapabiliyor , 1.500-2000 greftle ön bölgeyi mükemmel kapatiyor bu nasil oluyor adamin ekimleri 2000 greftse türkiyede en az 4000 greft deniliyor , buda yetmemis gibi hic vertexi süper kapatiyor bu kapatma sekilleri ne koray ne de keser hocada gördûm , hem koray hem keser hoca vertex bölgesini tamamen kapatamiyor yada kapatmiyorlar bu konu hankknda ne düsünüyorsunuz , adamin ekimlerine burdan bakabilirsiniz http://www.instazu.com/tag/DrJuanCouto

Roninn3

• Hero Member
Ynt: Dr Juan Couto
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2019, 18:45:08 »
bu adam bir anda meşhur oldu .koray erdoğanaın veliahtı olabilirmi bilmiyorum ama birde şu var sitesindeki sonuçlara bakarak değerlendirmek doğru olmaz,birde avrupadaki ırk ile asyalı ırkı farklı bizim greft yapımız fue için çok uygun değil diye düşünüyorum ,çoğu yabancı doktorların ekim sonuçları çok üst seviye oluyor yani bu olayı başka türlü açıklayamıyorum şahsen.ya bizde çok keşmekeş bir düzen var yada bu dediğim genetik doner kalitesizliği almış başını gidiyor sonuçlar hep berbat hep berbat adam gibi sonuç olan yüzde 1 lik kesim anca.

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2019, 18:48:47 »
Enteresan şekilde çok güzel ekimleri var fiyatini bilen varmi nasıl tarife kullaniyor kendisi

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2019, 22:38:21 »
Enteresan şekilde çok güzel ekimleri var fiyatini bilen varmi nasıl tarife kullaniyor kendisi

inanmayın bu doktora bende görüyorum youtubede instagramda falan adam oraları mesken bellemiş kendi eklediği vakalar sonuçta.Hakkında başkada bir şey yok ekim aşamaları bile yok ne bir bilimsel video makale falan varsa yoksa sosyal medya adamın forumlarda ekimi bile yok düşün artık gerisini.

razzmatazz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2019, 22:40:32 »

3500 greft ile çok iyi bir sonuç elde etmiş...

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2019, 23:49:13 »
Fuexpert clinic markası ile Avrupa’da çok meşhur olan bir doktor. Gerçekten iyi sonuçları olan, ekim yaptırabilmek İçin en az 2-3 yıl beklemeniz lazım gelen, ekilecek greft miktarına göre 2.5-4 Euro/greft çalışan bir merkez. Fut ve bht de çalışıyor ama fiyatları açık daha yüksek.
Bence başarılı bir merkez, mikroskop kullanarak greftleri ayırıyor olmasına bağlıyorum ben sonuçları gerçekten çok iyi. Az fire ile çalışıyor olmalı ki, az greft çok iş prensibi ile sonuç alıyor. Finaseride ve minox öneriyor her hastaya Buda bir nebze başarısını arttırıyordur

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2019, 00:46:20 »
Fuexpert clinic markası ile Avrupa’da çok meşhur olan bir doktor. Gerçekten iyi sonuçları olan, ekim yaptırabilmek İçin en az 2-3 yıl beklemeniz lazım gelen, ekilecek greft miktarına göre 2.5-4 Euro/greft çalışan bir merkez. Fut ve bht de çalışıyor ama fiyatları açık daha yüksek.
Bence başarılı bir merkez, mikroskop kullanarak greftleri ayırıyor olmasına bağlıyorum ben sonuçları gerçekten çok iyi. Az fire ile çalışıyor olmalı ki, az greft çok iş prensibi ile sonuç alıyor. Finaseride ve minox öneriyor her hastaya Buda bir nebze başarısını arttırıyordur

Yani bu doktorun youtubedaki ekimleri gerçekmi ben katalog ekimleri sanıyordum :)
Mikroskop altında ayırdıklarına eminmisin fuede değil futta mikroskop ile bakarak ayırıyorlar kökleri diye biliyorum .Mikroskop altında kontrolden geçiriyor olmasınlar greftler sağlammı diye ayırmak için.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2019, 02:08:33 »
Yani bu doktorun youtubedaki ekimleri gerçekmi ben katalog ekimleri sanıyordum :)
Mikroskop altında ayırdıklarına eminmisin fuede değil futta mikroskop ile bakarak ayırıyorlar kökleri diye biliyorum .Mikroskop altında kontrolden geçiriyor olmasınlar greftler sağlammı diye ayırmak için.

Evet kontrolden geçiriyorlar, mikroskop ile bakıp tam sağlıklı kökleri greft sayısına ve özelliklerine göre ayırıyorlar böylece max doğallık ve sıklık yakalayabiliyorlar.

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Ocak 2019, 03:15:27 »
Evet kontrolden geçiriyorlar, mikroskop ile bakıp tam sağlıklı kökleri greft sayısına ve özelliklerine göre ayırıyorlar böylece max doğallık ve sıklık yakalayabiliyorlar.
Bht nedir hocam daha önce pek duymadım

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Ocak 2019, 10:33:13 »
Bht nedir hocam daha önce pek duymadım

B ody H air T ranspant.. Ekim İçin vücut kıllarının kullanılması

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Ocak 2019, 17:56:58 »
B ody H air T ranspant.. Ekim İçin vücut kıllarının kullanılması
Anladım hocam eywallah

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Ocak 2019, 18:22:12 »
baya süper bir ekimciymiş fiyatı nedir bu braderin ?

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Ocak 2019, 00:16:05 »
Dr juan couto şehir fesanesi arkadaşlar yada youtube efsanesi diyelim varmıdır buna ektirip bağımsız olarak bir mecrada paylaşım yapan birilerinin ekimi ben baktım bulamadım.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Ocak 2019, 00:34:41 »
Dr juan couto şehir fesanesi arkadaşlar yada youtube efsanesi diyelim varmıdır buna ektirip bağımsız olarak bir mecrada paylaşım yapan birilerinin ekimi ben baktım bulamadım.

Efsane ama şehir efsanesi değil. YouTube ta gördüğüm bütün örnekler Ekim, size protez gibi gelmiş olabilir ama gerçek. Öyle ki 3,5-4 yıl gibi bir randevu ile çalışıyor. Yabancı forumlarda özellikle İspanyol canız var ise bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Ocak 2019, 00:46:19 »
Efsane ama şehir efsanesi değil. YouTube ta gördüğüm bütün örnekler Ekim, size protez gibi gelmiş olabilir ama gerçek. Öyle ki 3,5-4 yıl gibi bir randevu ile çalışıyor. Yabancı forumlarda özellikle İspanyol canız var ise bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

İspanyolcam yok sloocer ama çok iyi google translate kullanırım  ;D bahsettiğin forumun linkini atabilirmisin bu doktor couto ya özellikle bakmak istiyorum gerçek şahısların sonucuda böyleyse bize barcelona yolu gözüktü demektir yoksa madridmi bilemedim şimdi  :)

4 yıl dolumu demiştin  :o

Facebook Twitter Instagram