Saç Ekimi Sonuçları
İspanyolcam yok sloocer ama çok iyi google translate kullanırım bahsettiğin forumun linkini atabilirmisin bu doktor couto ya özellikle bakmak istiyorum gerçek şahısların sonucuda böyleyse bize barcelona yolu gözüktü demektir yoksa madridmi bilemedim şimdi 4 yıl dolumu demiştin
Internet ten tekrar baktım muazzam sonuçlari var bizde 5k ekip seyrek olan Ekim adamlarda bildiğin Belgrad ormanı olmuş Burda Ekim yapmış olan varmi aramizda yada bi tanıdığı ilerisi için ben ikinci ekimi düşünüyorum en fazla 2000bin greftle adam harikalar yaratmış
Düşünüyorsanız bence şimdiden reservasyon yaptırın nede olsa 5 sene içinde tanıdık birine denk gelirsiniz:)
Ben Juan Couto yu duymadim.... Ispanyol Lorenzo yu biliyom... Az malzemeyle gercekten iyi is cikariyorsa uzmandir.... sonucta herkesin dönör kismi kisitli.....
bu adam bir anda meşhur oldu .koray erdoğanaın veliahtı olabilirmi bilmiyorum ama birde şu var sitesindeki sonuçlara bakarak değerlendirmek doğru olmaz,birde avrupadaki ırk ile asyalı ırkı farklı bizim greft yapımız fue için çok uygun değil diye düşünüyorum ,çoğu yabancı doktorların ekim sonuçları çok üst seviye oluyor yani bu olayı başka türlü açıklayamıyorum şahsen.ya bizde çok keşmekeş bir düzen var yada bu dediğim genetik doner kalitesizliği almış başını gidiyor sonuçlar hep berbat hep berbat adam gibi sonuç olan yüzde 1 lik kesim anca.
Fuexpert clinic markası ile Avrupa’da çok meşhur olan bir doktor. Gerçekten iyi sonuçları olan, ekim yaptırabilmek İçin en az 2-3 yıl beklemeniz lazım gelen, ekilecek greft miktarına göre 2.5-4 Euro/greft çalışan bir merkez. Fut ve bht de çalışıyor ama fiyatları açık daha yüksek.Bence başarılı bir merkez, mikroskop kullanarak greftleri ayırıyor olmasına bağlıyorum ben sonuçları gerçekten çok iyi. Az fire ile çalışıyor olmalı ki, az greft çok iş prensibi ile sonuç alıyor. Finaseride ve minox öneriyor her hastaya Buda bir nebze başarısını arttırıyordur