Koray hocayin fiyatlarini tam olarak bilmiyorum bir yerlerde kök basina 3 euro aldigini okumustum,aslinda biz estemylifeyi dusunuyorduk ama ne kadar dogru bir karar bilmiyorum,siz uzun suredir forum kulanicilari daha iyi bilirsiniz benim bu konuda dogru karari almama yrdimci olursaniz sevinirim gerçekten
Dostum saphire bıçak vs. İşin reklam kısmı. Madem ki türksün, hiç öyle yurtdısında yaşadığından bahsetme, direk burada Türkiye’de yaşıyormuş gibi fiyat al. Aksi taktirde 5-6 bine çıkacak Ekim sana çıkar 2500£ ...
Koray hoca 2,5euro/greft çalışıyor fakat yeni bir kampanya ile kanal açmayı yetkilendirdiği farklı bir hoca (kendi kontrolünde) yapar ise 1,75euro/greft fiyat alabilirsin.
Zaten açıklığın aman aman degil ve belliki ilerleyen yaşlarda 2.ekimi yaptıracaksın bu sebeple götüre (greft sayısı belirtmeden kabala) fiyat veren yerlerden ziyade greft başı çalışan bir yer tercih etmen daha mantıklı.
Şöyle örnek vereyim.
Asmed :2500 greft ekse x 1,75: 4000 Euro
Estemylife İse vermiş 2900 Euro
Hatta bence 3,5 Euro/greft çalışıyor olmasına rağmen keser hocadan bile teklif alırdım. Sonucta az greft yaptırman lazım. Gidipte ucuz diye 4000-5000 greft feda etme ileride her bir greft lazım olacak.