Öncelikle 23 yaşındayım forumu yaklaşık 1 senedir şahin beyin ekimlerini ise 6 aydır takip ediyorum hasta sonuçlarını bekledim açıkcası
Genel olarak süreç
1-)İlk önce şahin beyle görüştüm fotoğraflarımı attım daha sonra randevu aldım ve Ankaraya geldim Ekimim sabah 8.30 gibi başladı şahin bey anestezi iğnelerini vurdu ve Ergin bey ile greft alımına başladılar
2-) Greft alımı bittikten sonra şahin bey ön bölgeye kanal açmaya başladı daha sonra nihan hanım devam etti kanal açımı bittikten sonra şöyle bir aynaya baktım gerçekten çok sık kanal açmıştı ve çok simetrikti kendisine teşekkür ederim
3-) Kanal açımı bittikten sonra bir yemek aram oldu yemeği yedikten sonra Tuğba hanım Elif hanım ve Çiğdem hanım başladılar kökleri kanallara ekmeye bu kısımda gerçekten eğlendim çünkü sohbet ederek geçti çokça güldük bu üçlü hem işlerinde çok özenliler hemde sohbetleri çok iyi 😄
4-) Ekim bittikten sonra prplerim yapıldı daha sonra şahin bey reçetemi verdi bazı konularda uyardı sonra el sıkışıp ayrıldım
Genel yorumum: Şahin bey gerçekten hastalarına karşı çok hassas ve özenli bunu hemen hissediyorsunuz aynı şekilde ekibi de öyle buda size ilk andan itibaren güven veriyor